Sympatycy siemik Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Jak to co? Ja piję !piwko a jutro i pojutrze i tak do niedzieli pracuję.
LWfilip Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 6-8. Krąpiewo.1 Atomowy Zlot. Morwa pisze, że też się wybiera z innym Kolegą. Strasznie jestem ciekaw czy On już z Giżycka wrócił bo ja już dawno. Gdyby coś nie wyszło to zawsze można w ramach planu "B" śmignąć do Debrzna. Mam wolne do 9.08.więc bez stresu.
Klubowicze robson Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zarobiony jestem niesamowicie , ale od niedzieli nareszcie urlop . Zacną śmigam prawie codziennie na mojej "ulubionej" trasie nr.1 !piwko . Jak powszechnie wiadomo , przez okolice te prowadzi szlak urlopowy rodaków z centralnej i południowej Polski , także b. często dochodzi tam do sytuacji zagrażających życiu , także pozostało tylko zamontować do Zacnej jakiś zestaw !guns , albo i w drogę . Szkoda że nie mam kamerki jakiejś , byłby super materiał na thriller , a to co pokazują w TVN "uwaga pirat" , to jest przedszkole.
Bobas Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Gdyby coś nie wyszło to zawsze można w ramach planu "B" śmignąć do Debrzna. Mam wolne do 9.08.więc bez stresu. A co się dzieje w Debrznie ?
czaro69 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ja też pracuje do piątku a potem urlopik Pozdrawiam wszystkich cezary
Kaśka Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ja też od 9 sierpnia zaczynam urlop i życze wszystkim tym co bedą urlopowac super wypoczynku pozdrowionka
LWfilip Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Gdyby coś nie wyszło to zawsze można w ramach planu "B" śmignąć do Debrzna. Mam wolne do 9.08.więc bez stresu. A co się dzieje w Debrznie ? a proszę bardzo 6-8.08.2010 XI Płonące Party, Debrzno. Organizator: Klub Motocyklowy Płonące Wały, tel.: 0-505 901 875 - Pilot, 0-608 213 499 - Mario, www.plonacewaly.com
Baśka13 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Krąpiewo zlot informacje http://www.fenixbydgoszcz.pl/ wybiera się ktoś na ten zlot ?
czaro69 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Basiu, na ten zlot jedzie LWfilip - Twój Ziomal
Klubowicze morwa37 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 5 Sierpnia 2010 LWfilip ja będę w Debrznie czekam tam na was oj będzie się działo !YES .
Sympatycy siemik Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Sierpnia 2010 oj będzie się działo !OK !piwko . Siemka. Ten tekst słyszałem już przed wyjazdem na mazury i co? Lipa. Nie doczekałem się. Pozdrawiam.Zawiedziony i zasmucony Siemik .
LWfilip Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 i się tu z Kolegą nie zgodzę. Bardzo miło wspominam te zajęcia świetlicowe w podgrupach !OK . Albo podchody i szukanie zagubionej flaszki, o pierwszej w nocy . Fakt, że te i inne zajęcia miały miejsce w Giżycku, w forcie Boyen. a nie w rozwalonym domku letniskowym krasnala z wąsem. Dlatego pogróżki Kolegi Morwy traktuję bardzo poważnie !piwko no
Bobas Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Inspekcja w Stegnie zaliczona. Na liczniku wybiło mi 420 km
krzys-68 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ja spróbowałem w sobotę nocą zaskoczyć Siemika ale był w "fabryce" wiec nie można było przeszkadzać
Baśka13 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 My niestety do Krąpiewa nie dotarliśmy, natomiast byliśmy w Bydgoszczy na stuncie było świetnie Tak w ogóle to muszę się pochwalić że w dniu dzisiejszym zdałam na prawko kategoria A czyli jestem pełno prawnym użytkownikiem moto, cieszę się tym bardziej że na auto prawka nie posiadam. Radość ogromna podejście drugie. Cha to się pochwaliłam Pozdrawiam
LWfilip Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Gratulacje a czy ja nie mówiłem, że dasz radę?? no i proszę. Czyli jak się chce to można. Brawo Baśka.
czaro69 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Tak w ogóle to muszę się pochwalić że w dniu dzisiejszym zdałam na prawko kategoria A !OKK czyli jestem pełno prawnym użytkownikiem moto, cieszę się tym bardziej że na auto prawka nie posiadam. Basiu, moje gratulacje !OKK
michu Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Siemanko W końcu odpaliłem internet ...u mnie na działce to nie raz jest porażka z łączem !piwko W piatek odwiedziliśmy Prezesa no i oczywiscie wyjazd w niedzielę jak zwykle było przyjemnie i sympatycznie !OKK !YES Marzenka , Tomek dzieki bardzo za gościnę Upiorek ,Bobas dzięki za wspólny powrót !V Baśka moje gratulacje
Bobas Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Upiorek ,Bobas dzięki za wspólny powrót !V Cała przyjemność po naszej stronie, nie Upiuorek ? !piwko
Tomekgdz Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Znalazłem chwilę czasu by napisać dziękuję wszystkim za spotkanie było fajnie, lecz krótko Jesteśmy cały czas w Stegnie powiem jest ciężko !YES !scooter Baśka szacun !scooter !scooter pozostało !scooter
orcio Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Basiu moje gratki !scooter !OKK !OK
Rekomendowane odpowiedzi