dr.big Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Monku masz rację*, do ostatniej soboty (czyli 21.01) sprzedano w Italii już ponad 600 Tmaxów 2012 !OKK . Wszystkie bez ABS. Wersja z ABS dostępna będzie dopiero od drugiej połowy lutego... *kto ma rację, ten stawia ...
monk Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 już 600? zapomnieli już o kryzysie? Ciekawe, kiedy u nas się sprzeda pierwsza sztuka P.S. *ja stawiam na kolegów
dr.big Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Chyba już raczej nie do dostania, bo tylko 20 sztuk . Podobno rozeszła się błyskawicznie wersja WGP 50Th Anniversary... Cena: 13595 euro... Wiecej tu: KLIK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Lutego 2012 Administrator Opublikowano 15 Lutego 2012 Co tu dużo pisać... PIĘKNY! !YES
kmodzele Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Jakiś taki ... pstrokaty? Nie wiadomo jak się na niego ubrać. Jak klaun? Dla tych z mniejszym poczuciem humoru: całkiem całkiem! Ma styl.
dr.big Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Klaun ? Wystarczą np. ciemne spodnie i buty, czerwona kurtka skórzana, kask np. Xlite w grafice MotoGP, oraz parę dodatków. Czy zawsze musi być szaro- czarny "garniturek- zestawik" na moto plus czarno- szary kask ? Czarno- białe telewizory już daaaawno wyszły z mody . Chopie, żyj i daj życ .
KRISTO Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 e tam to YAMAHA na kiblu to ja wole w domu posiedzieć nie na ulicy !winkiss
Sympatycy Worlan Opublikowano 15 Lutego 2012 Sympatycy Opublikowano 15 Lutego 2012 Jaki kolor wybrać? Już chyba wiem X
Kamikaze Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Kolorowy jak Chiński produkt . Ja tam wolę Whitemaxa. A co wydechu czy innych bajerów to Monkowy prezentuje się lepiej i w dodatku jest 1 sztuka a nie 20 .
dr.big Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Pasek napedowy Tmaxa 2012 kosztuje podobno ponad 400 euro !w00t ...
Sympatycy Worlan Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Tak myślałem, że ten pas napędowy będzie bardzo "ciężki" i pomyśleć, że kompletny używany napęd z dwoma łańcuchami do poprzednich modeli można nabyć za 200 PLN. Ale może ten pas podlega wyminie po 100kkm
marecki Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Heh cena szokuje. Znając przeliczniki Yamahy to w Polsce pewnie bedzie 2 tysie Jak oglądałem nowego T-maxa w salonie w lutym to zapytałem się sprzedawcy o żywotność pasa napędowego i odpowiedź mnie zaskoczyła, gdyż wg. sprzedawcy pasa się nie wymienia !w00t Z drugiej strony wiem że w criuserach pasy wymienia się po 60tys km. więc w nowym T-max'ie pewnie bedzie podobnie.
dr.big Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Pasek podobno przy właściwym napięciu wydaje niepożądane odgłosy, jego lekkie poluzowanie (podobno narzędziem za 300 euro) powoduje spokojną pracę, ale nikt nie wie, o ile szybciej "skończy się" ten drogocenny kawałek gumy ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Administrator Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Z tegorocznych nowości we Włoszech prym na ulicach wiedzie zdecydowanie nowy t-max 530. Przez ostatnie 2 dni widziałem jakieś 10 sztuk 530-tki... i co ciekawe, niektóre sztuki już znacząco stuningowane !w00t Króluje kolor biała perła i czarny mat! Tutaj gorąca fotka Ciao! !piwko
Baśka13 Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Cena konkretna a po za tym fajny Tmax, kolorowy jak ścigacze :)mnie się podoba w takim malowaniu również
drzewo Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 W poznańskim rapidzie jest testówka. Przejechałem się. Jest kilka plusów w stosunku do poprzedniego modelu: - szyba jest mniejsza, ale przy moim wzroście (178 cm)mniej wieje, - więcej miejsca na nogi(prawie wyprostowałem !YES ) - przyspieszenie porównywalne jak u mnie przy zastosowaniu racingowej costy W prowadzeniu nie widzę różnicy. "Dizajn" mi trochę nie odpowiada, ale to kwestia gustu...
emge Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Ogląda ktoś Giro? Czy tam ciągle nie miga biały T-Max?
dr.big Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Nie jest całkiem biały . Więcej tu: KLIK TU
emge Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Fajny (malowanie) i myślę, że super sprzęt na taki wyścig. Nie trzeba mieszać biegami, dobrze znosi niskie prędkości i w dodatku ochrona w razie nieprzyjaznej pogody wiadomo wzorowa
dr.big Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Ostatnio oglądałem dokładniej Tmaxa 530 i to, co już wcześniej dawało mi do myślenia znalazło potwierdzenie i tym razem -> optycznie nowy tmax wyglada naprawdę OK, poza jednym wyjątkiem... Nie podoba mi się ten wielki tłumik, który w zupełności nie pasuje do utrzymanego "na sportowo" zdrabnego odwłoku skutera... Powiem nawet wiecej, ten ogromniasty, oryginalny tłumik wygląda jak jakiś doczepiony i psuje całą linię tego naprawę ładnego i lekkiego w linii skutera...
Drek Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Jeździłem w sobotę nowym Tmax-em i jestem zachwycony lekkością prowadzenia przede wszystkim w zakrętach. Ten maxi został stworzony do zakrętów. Robi wrażenie. I na uwagę zasługują hamulce. Praktycznie staje w miejscu. Tylko ta cena 41 k za testówkę.
Coval Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 http://www.scigacz.p...TMAX,18970.html oraz zapowiedz testu porównawczego [media=] [/media]
Rekomendowane odpowiedzi