Klubowicze sonor Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2012 TAK!!! OD POLECZKI!!! Na widly ich!!! !w00t
PJS Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ale mi wypominacie Co by nie było POLECZKI zapamiętałem i zapisałem. Pozdrawiam PJS
padre Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Hej! Wpisuje się! Od Poleczki, potwierdzam. W razie jak by co , poczekajcie proszę 5 minutek bo właśnie z pracy wróciłem;-)
Klubowicze sonor Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dziekuje chlopaki za zakupy na motobajzlu... Bylo !OKK No i rowniez za piknik scooterlandu bylo smacznie i muzycznie
Patryk-undof3 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 da się kupić jakieś fajne spodnie tekstylne ?
Klubowicze pgizi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dziekuje chlopaki za zakupy na motobajzlu... Bylo !OKK No i rowniez za piknik scooterlandu bylo smacznie i muzycznie Żałujcie że nie słyszeliście/widzieliście Sonora w akcji za perkusją! Naprawdę nasz Kolega jest dobry! Dał czadu, Duuuuuży Szacun! PJS – wrzuć kilka fotek żeby Koleżeństwo wiedziało o czym piszę. P.S. Ja również dziękuję za mile spędzony czas i udane zakupy.
padre Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Podziękowania za miły poranek, oraz pomoc przy zakupie skórki Padre
Jarek_PL Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Mam prośbę do tych którzy wybierają się jurto na motobaizel. Na fotach widziałem tam cudo ! Nasza stara Syrenka w fajnym stanie . Jeśli by ktoś z was widział te auto to prosił bym o wzięcie nr .tel od jej właściciela (jeśli jest na sprzedasz oczywiście) Z góry dziękuje.
PJS Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Cześć ... Wczorajszy dzień był dosyć ciężki ... Było tak: - Sprzątaliśmy śmieci - Pracowaliśmy na myjni - Przy garach A tak na serio było fajnie i sympatycznie (jak zawsze). Poniżej linki do pozostałych materiałów. http://www.youtube.com/watch?list=ULBE3jC1KjcA4&feature=player_detailpage&v=BE3jC1KjcA4 http://www.youtube.com/watch?list=ULTGUjX4HUC_o&feature=player_detailpage&v=TGUjX4HUC_o http://www.youtube.com/watch?list=ULl20w-E8uX_4&feature=player_detailpage&v=l20w-E8uX_4 A TUTAJ pozostała część zdjęć. Jeszcze raz dzieki SCOOTERLAND-owi za miła imprezę. Pozdrawiam ... PJS
Barti Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Hi i ja się na fotach ze scooterland-u załapałem Dzięki
Klubowicze sonor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zaluj,zaluj... !V Dzialo sie i bylo calkiem sympatycznie... !OKK
Norbert Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Skoczyłem w niedzielę na moto bajzel i rzuca się tam w oczy jedna sprawa. Nie mogę wyjśc z podziwu jakie ilości złomu są tam sprzedawane. Zadziwił mnie też stan sprzedawanych maszyn. o ile przed wejściem moto sprzedawane przez właścicieli były naprawdę ładne, o tyle na samej giełdzie maszyny oferowane przez handlarzy....szok. Sprzedawane skuty wyglądały jak wygrzebane z dna oceanu.
Gość p0lish Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 80% sprowadzanych aut i moto to złomy na allegro większość stoi odpicowana na giełdzie sprzedają się sprzęty prosto z lawety wolałbym kupić coś pokiereszowanego i zrobić sam niż kupić błyszczącego ulepa z aukcji
padre Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Tak, tak! Widziałem Atlantica rok temu wystawionego na Alledrogo. Stan mieszany....
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Września 2012 Autor Administrator Opublikowano 6 Września 2012 W związku z Euro 2012 poprzedni Mototarg został odwołany. W następny weekend odbędzie się ostatni w tym roku bazar motocyklowy na Służewcu Mototarg 15-16 września 2012
Klubowicze Domel Opublikowano 7 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Marca 2013 Czas odświeżyć temat. W świecie 2oo robi się powoli gwarno tak więc przeszedł czas i na info o bazarze. Perwsza edycja Warszawskiego Bazaru Motocyklowego przypada na 6 - 7 kwietnia. Różne opinie krążą o tej "imprezie" ale zawsze można sie spotkać i zrobić tzw. kółeczko po placu. Tu info: http://www.mototarg.pl/terminarz.php
Klubowicze pgizi Opublikowano 7 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Marca 2013 Dzisiaj na spocie w C66 umówiliśmy się wstępnie ze Strażakami na wspólne odwiedzenie MotoBajzlu w niedzielę bo w sobotę mamy msze i ognicho. Miejsce i godzina jeszcze nie została została ustalona.
bubi120 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Ooo super - 6 kwiecień odpowiada - więc pewnie zawitamy do stolicy
Sympatycy Cormoran Opublikowano 7 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Marca 2013 No i dobrze się umówiliście, będę z wami i w sobotę i niedzielę.
Klubowicze sonor Opublikowano 8 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2013 Ja za pewne tez sie wybiore na motobazar...
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 8 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 8 Marca 2013 Sonor a dasz rade poskładać skuter do motobazaru heheh ? Ja też będe , a co do godziny to się namówimy w sobote
Klubowicze sonor Opublikowano 8 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2013 moze sie uda poskladac...
Sympatycy Miętus Opublikowano 9 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2013 Wpisuję się na listę chętnych odwiedzić motobazar
Anubis Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Też się wybieram, jak zdążę zrobić serwis to też na Silverze wpadnę
Rekomendowane odpowiedzi