Joshua_77 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 O cholera!!! Zle to wyglada. Powodzenia Mirek i trzymam kciuki! Mam nadzieję, że wszystko skonczy sie dobrze...!
Rzelu Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Muszę Wam powiedzieć że wczoraj pojeździłem kilka godzin po mieście. Świadomość zagrożenia ze strony nieuważnych kierowców i wciąż napięta uwaga spowodowała, że po powrocie do domu o 21 padłem jak kawka, zmęczony jak po całodziennej wyprawie, albo bardziej. Tak że uważajmy na siebie i na innych.
kunisz Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Strach mnie ogarnia jak widzę coś takiego, oby skończyło się dobrze, Mirku ! trzymam kciuki.
romeo1971 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 niewiem co powiedziec brak słów, trzymam kciuki Mirku
burgifan Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Czy są jakieś wieści ? Cały czas tylko o tym myślę... Co z Elvisem, jak jego ręka ?
wooferai Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 O żesz...właśnie czytam.... Mirek dobrego lekarza i szybkiego powrotu do zdrowia życzę.
KOT66 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 no miauuu...Elvis 3-m sie ... wracaj do zdrowia powodzonka....ja po powrocie z poznania z moto show...eeeetam...bylo tak sobie...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Bardzo przykra wiadomość, na samym początku sezonu. Szczerze współczuję Elvisie, ale mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy i szybko wrócisz do zdrowia.
burgifan Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Elvis żyje !!! Byliśmy w szpitalu, widzieliśmy się z nim. Poskładali jakoś rękę, ogólnie wygląda dobrze, ale co czuje... tego nie wie nikt... można się tylko domyślać. Szczerze współczuję. Wracaj szybko do zdrowia chłopie ! 3mamy kciuki.
wooferai Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 No byliśmy, widzieliśmy i pozdrowiliśmy Elvisa. Doradziliśmy zamówienie z domu elektroniki. WiFi w szpitalu sprawdziliśmy. Free... Więc powinien niedługo dać znać na forum o sobie. :-)
Klubowicze bilety Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Mirek wracaj do zdrowia czekamy na ciebie.
minimi1 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 jak widzieliście, pozdrowiliście i byliście to napiszcie proszę na priv (osobny temat) gdzie jest i jak jest bardziej dokładnie (raczej nie na publiku). proszę (magiczne słowo)
Elvis Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Melduje się ze szpitala w Zdunowie .. No co mam napisać ... Miałem pecha jak cholera ... Dziękuje za odwiedziny i dużo ciepłych słów ... Jak coś ... to wpadajcie ... Zdunowo, blok 5 , jaskinia 121 ...
Sympatycy Robsson Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Drogi Elvisie wyrazy współczucia z powodu Twojego nieszczęścia Trzymamy kciuki za Twój szybki powrót do sprawności bo Burgmania tuż tuż
Sympatycy Urbi Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Elvis, trzymaj się kolego, wszystko na pewno będzie dobrze. Było nam przykro, że przez tego Twojego pecha, zabrakło Ciebie na dzisiejszym oficjalnym otwarciu sezonu motocyklowego. Wycieczka się udała, frekwencja dopisała i nawet pogoda się w drugiej połowie dnia poprawiła. Wszystkim dzisiejszym uczestnikom wspólnej niedzieli bardzo dziekuje za miłe spędzony dzień. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
minimi1 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 W dniu 12.04.2015 o 15:52, Elvis napisał(a): Melduje się ze szpitala w Zdunowie .. No co mam napisać ... Miałem pecha jak cholera ... Dziękuje za odwiedziny i dużo ciepłych słów ... Jak coś ... to wpadajcie ... Zdunowo, blok 5 , jaskinia 121 ... potrzebujesz czegoś- w sensie materialnym? - Książki jakieś, filmy na penie?
VOLF Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Elvis szybkiego powrotu do zdrowia !
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Cieszę się, że z Elvisem lepiej... Napisz na priv jakieś szczegóły, co z łokciem i stawem łokciowym. Naprawdę szkoda, że nie było Ciebie dziś z nami, bo było zajefajnie... Ale jak wyjdziesz ze szpitala, trochę dojdziesz do siebie (najgorszy jest trzeci dzień po wypadku), to przyjedziesz puszeczką albo na plecaczka do nas na Majówkę... Chłopaki chyba padli po powrocie, bo cisza w temacie, co da mi trochę czasu na montaż filmu, a na razie macie parę fotek ze spotkania i filmik z wczorajszego rozpoczęcia sezonu w Goleniowie, na którym byliśmy z Kuniszem... Na chłopaków czekaliśmy pod promem w towarzystwie motocyklistów klubu czarne Wdowy... Polecieliśmy na promenadę na akcję charytatywną dla małego Oskarka... Później spotkanie przy kawie i słodkościach... Później mały przejazd miastem i obiadek w Gospodniku... Na filmie będzie więcej, ale to jeszcze trochę potrwa... Robsson też coś pewnie szykuje, więc będzie sporo materiału do oglądania... Wklejajcie i linkujcie swoje zdjęcia
grota10 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 No no-super dzien.Dwie powazne imprezy zaliczone,nowe twarze na zywo poznane,wspolna kawa,wspolny obiad.(milo mi bylo cala ekipe z wyspy i nie tylko zobaczyc i poznac)Ponad dwiescie na kola nawiniete,Mozna by bylo powiedziec piekny czas.Jednego tylko brakowalo....Elvis z nami mial dzisiaj byc,ze swym malutkim,ale sprytniutkim aparacikiem .Elvisku wracaj do zdrowia,predko,bo kto takie fotki bedzie pstrykal.Nie masz konkurencji
wd40 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 A my też dziękujemy za ciepłe przyjęcie do braci burgmaniaków (zwłaszcza, że pierwszy raz to zawsze dziwnie, czego nie daliście nam odczuć). Myślimy o jakimś wkupnym, ale to jak zrobi się cieplej; może jakiś grill tak po środku: pomiędzy Szczecinem, a Świnoujściem, może być? Pozdrawiamy. Jola z Waldkiem. PS. Komu tak wystaje tłumik, że w spodniach mi wypalił dziurę?
qszysiek Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Dziękuje wszystkim za mile spędzoną niedziele. szczególne podziękowania dla wyspiarzy. ps.WD40 ja nie mam osłony na tłumiku. ale gdzie i kiedy to sobie zrobiłeś?
romano77 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Elvis przykro mi że cię trafiło, teraz to tylko szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Pozdrawiam.
wd40 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 W dniu 12.04.2015 o 18:55, qszysiek napisał(a): Dziękuje wszystkim za mile spędzoną niedziele. szczególne podziękowania dla wyspiarzy. ps.WD40 ja nie mam osłony na tłumiku. ale gdzie i kiedy to sobie zrobiłeś? to nie mi tylko Joli
JuStA Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Elvis życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Rekomendowane odpowiedzi