Wiiz Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Jak znam życie to Robert pisał to na szybko z telefonu, pewnie podczas przebierania sie i w drodze do lodówki po piwo
Sympatycy robert1973 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Traska fajna może Panowie jakieś foto??? szkoda że na urlopie "siedzę" to bym z Wami się kulnął ps Robert mógł łyknąć piwo i spokojnie napisać na kompie
Yarorot Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Panowie co wy tak szybko gdzie się tak spieszycie, wolny czas jak sama nazwa wskazuje spędza się wolno już i tak tydzień od poniedziałku do piątku jest szybki Trasa ciekawa. Robert jakie foto przecież nie było czasu
Wiiz Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Faktem jest że czasu brakło na robienie zdjęć za to było go dosyć na jeżdżenie a właśnie o to chodziło. Zastanawiam się czy znajdą się chętni na najbliższą niedziele na wypad? Oczywiście jakieś propozycje tras proszę zamieszczać tutaj bo jeśli na mnie liczycie to wtedy wszystko będzie na ostatnią chwilę.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Oczywiście jakieś propozycje tras proszę zamieszczać tutaj bo jeśli na mnie liczycie to wtedy wszystko będzie na ostatnią chwilę. no właśnie i to jest najgorsze nie wiadomo o której,z jakiego miejsca, jak długo, i jak daleko ale fakt może być ciekawie nie powiem no ale żeby nie było czasu na zdjęcia..
Wiiz Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 To nie ma co narzekać tylko coś zaproponować Robert J się już przyzwyczaił, wstaje w niedziele, sprawdza PW i wie że ma być na 8:30 gdzieś On wstaje zawsze o 6:00 wiec się wyrabia Ja chodzę późno spać bo pisze w środku nocy z ludźmi którzy do ostatniej chwili zastanawiają się czy pojadą Pojedziesz z nami to może nam pokażesz jak to jest mieć czas na zdjęcia
Sympatycy robert1973 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Pojedziesz z nami to może nam pokażesz jak to jest mieć czas na zdjęcia Panowie jak Ja pojadę z Wami(jako prowadzący) to na "siku" nie będzie czasu...co dopiero na foto czy tam jakieś tankowanie generalnie mam terminy zapchane do października ale gdyby naprawdę coś ciekawego się pojawiło( w sensie trasy) to coś może wyskrobię czasu... no niestety praca i inne takie tam :/mnie mocno ograniczają ale kibicuję Wam gorąco fajnie że coś się dzieje w Śląskim..... trzeba się przyzwyczaić że czasami samemu na wycieczkę się jedzie ale nie przejmujcie się tym ważne żeby WAM się podobało... PS no ale foto to jo by chcioł łobejżeć
Wiiz Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 I co jak zwykle brak ewentualnych chętnych i propozycji a później płacz ze nikt nie wiedział
Yarorot Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Pogoda za oknem nie zachęca do wojaży na 2oo
Sympatycy robert1973 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Niemodlin(Zamek)-Otmuchów(Zamek)? jak znajdzie się więcej czasu to jeszcze się coś wymyśli:) możemy się spotkać na Górze Św Anny bo ja polecę z okolic Lublińca. Chętni???
benniamo Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Bry, Można zapytać o której start, i czy osobnik mającY 300 cm i do tego z wolnym i początkującym kierowcą może się zapisać Miłego
Sympatycy robert1973 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Dobry start tutaj ok 9-9:30, na miejscu możemy zacząć od zwiedzania potem na Niemodlin i gdzie oczy poniosą jechać może każdy, będziemy jeździć bocznymi drogami więc i prędkości nie będą (może) zawrotne.
Wiiz Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Robert ja potwierdzę wieczorem lub w nocy na PW swoją obecność, proszę przed wyjazdem sprawdzić forum
Sympatycy robert1973 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia 2016 ok przed wyjazdem ok 8 sprawdzę ale nie przypuszczam żeby tłumy jechały więc można się "dogadać"
benniamo Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Dobry, dobry, ja wstępnie się zgłaszam, chyba że pogodynka się sprawdzi i będzie deszczowo i burzowo.
Gość Robert JAPAN Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Ja tez wstępnie. Sie zglqszam. Musze tylko skoczyc po pampersy bo ppdobno nie bedzie czasu na siku i takie tam
Sympatycy robert1973 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Robert pampersy Ci niepotrzebne będzie zwiedzanie i lajcik jazda bo jadę z Moni82 No i fajnie 348 km nakulane wooooolnym tempem no od Opola trochę pogoniłem Niemodlin nie trafiliśmy z czasem na wycieczkę z przewodnikiem :/ więc poszliśmy na kawę i lody, Nysa-rynek+katedra zwiedzone, Otmuchów pół rynku, zamek, wieża widokowa z piękną panoramą i obiadek z pogaduchami. Fotki po powrocie do domu bo tutaj mi gołębie przynoszą paczki internetu po 100kb
Darkhem Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Witam Panów. Chciałbym ogłosić że razem z SebekMax z Opola w dniach 27-28 sierpnia chcielibyśmy pojechać do Czeskiego Raju. Co do szczegółów to będę informował na bieżąco. Kto by chciał razem z nami się wybrać? Zachęcamy
Tomii Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Czeski Raj - z czym to się je? http://www.cesky-raj.info/dr-pl/13364-wybierz-si-ladami-skalnych-miast.html
benniamo Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Dziękować za miłą wycieczkę i wyrozumiałość wobec powolnego i do następnego , miłego Robert pampersy Ci niepotrzebne będzie zwiedzanie i lajcik jazda bo jadę z Moni82 No i fajnie 348 km nakulane wooooolnym tempem no od Opola trochę pogoniłem Niemodlin nie trafiliśmy z czasem na wycieczkę z przewodnikiem :/ więc poszliśmy na kawę i lody, Nysa-rynek+katedra zwiedzone, Otmuchów pół rynku, zamek, wieża widokowa z piękną panoramą i obiadek z pogaduchami. Fotki po powrocie do domu bo tutaj mi gołębie przynoszą paczki internetu po 100kb
Sympatycy robert1973 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Benniamo- faktycznie lepiej Siwy pisać/gadać, spox jadąc wolniej więcej podziwiasz i zapamiętujesz ale pod koniec się trochę rozpędziłeś będzie dobrze
benniamo Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Pod koniec droga sie poprawiła Benniamo- faktycznie lepiej Siwy pisać/gadać, spox jadąc wolniej więcej podziwiasz i zapamiętujesz ale pod koniec się trochę rozpędziłeś będzie dobrze
Rekomendowane odpowiedzi