Gość Sent Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Nie no brakuje mi właśnie tego zapasu, jak do Trzebiatowa jechaliśmy ok. 120 km/h, przyszło wyprzedzać autobus, ścigacze i choppery za mną były bardzo blisko Większej pojemności skuter załatwiłby sprawę, ale musiałby mieć minimum 15 calowe koła (wiem są takie) i mieć gabaryty Burgmana .. PS. A dzisiaj na Wilczej - Wiadukt widziałem śliczną Yamahę T-max, no cudo, biała !OK Nie widziałem rejestracji, bo jechałem w przeciwną stronę i przez barierki nie widziałem, ale cudo !wchair
Klubowicze bilety Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2010 PS. A dzisiaj na Wilczej - Wiadukt widziałem śliczną Yamahę T-max, no cudo, biała !happybth Nie widziałem rejestracji, bo jechałem w przeciwną stronę i przez barierki nie widziałem, ale cudo ja też już widziałem T-max ale na trasie do Stargardu też jechał w przeciwną stronę, może się gość ujawni na forum -ZAPRASZAMY- a, mój SW w naprawie może będzie już jutro mialem skrzywioną felgę, pojechała pod Poznań może będzie jutro i wreszcie zacznę jeździć.
Gość Sent Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 a, mój SW w naprawie może będzie już jutro mialem skrzywioną felgę, pojechała pod Poznań może będzie jutro i wreszcie zacznę jeździć. Kurna, a ja mam problem z tylną oponą, powietrze mi gdzieś ucieka i już wiem nawet gdzie. Zakręciłem na wentyl metalową nakrętkę i jak odkręcałem by sprawdzić ciśnienie tylko słyszałem psss ... Pomiar ciśnienia, zawsze w okolicach 1.8, a powinno być koło 3.5. Wentyl gdzieś przepuszcza i co ciekawe tak się dzieje po zimie !happybth Ja to mam jakiegoś pecha: 2 skuter, 2 raz wymieniałem sprzęgło, 2 raz problem z tylną oponą (tamta była przebita) Do kompletu brakuje mi tylko wymiany tłumika
Klubowicze bilety Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2010 No i chyba wiadomo T-max-em jeździ dziewczyna, dzisiaj widziałem na Wojska Polskiego obok Rajskiego Ogrodu złotą yamahe majesty lecz też nie wiem jaka była rejestracja i jest jeszcze nowy Burgman 400 srebrny w Policach, Damiana znam już dawno (ba prawie od urodzenia) i nie spodziewałem się że zakupi burgmana
Gość Sent Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Jest coraz więcej maxi, bo ludzie na zlotach często patrzą na nasze maszyny i podziwiają je. Ja już nie raz słyszałem, że fajne sprzęty te maxi. A tu jakby ktoś z Was miał ochotę na zamianę maxi na coś też maxi Suzuki Intruder VL 800 Volusia Najlepsze jest, że dalej nie wiadomo Varadero czy V - Strom Myślę, że ktoś się nakręcił na Varadero, ale inni mówią DL-ka i jest problem
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2010 Dzięki wielkie za miłe spotkanie!Poniżej czwórka reprezentująca Burgmanię na zachodniopomorskim otwarciu sezonu moto. ArtCho, 22hubert, Romano77 i Sent (...) Znalazłem jeszcze jedno Ciekawe o czym tak gadacie? NADUŚ
Rekomendowane odpowiedzi