Sympatycy Worlan Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2010 O lol ! Ja napisałem że tylko MOŻE będę robił... a tutaj widzę straszne zainteresowanie... ło matko trzeba będzie zacząć uważać na to co się pisze Na razie powiem mam troszkę innych spraw na głowie.. i jakoś nie mam czasu na takie pierdólki.. ale jakby co to dam znać Tak BTW... ten obrazek ma status "Open Source... " więc jeśli się komus podoba to proszę bardzo... mogę podesłać nawet plik Corel pozdro Leń i już. Kurde, plik podeśle i może znajdzie sie chętny na zrobienie koszulek. Ja też raz coś napisałem bez głębszego zastanowienia i teraz muszę ubrać całą ekipę na zlot w Berlinie.
magart Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Ciesz się Worlan, że "tylko" w koszulki. Bo jak by Ci przyszło dobierać wszystkim np. gacie to już miałbyś przesr... . Temu w ciapki, tamtemu w króliczki, a jeszcze innemu w
Marynarz Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 O lol ! Ja napisałem że tylko MOŻE będę robił... a tutaj widzę straszne zainteresowanie... ło matko trzeba będzie zacząć uważać na to co się pisze Na razie powiem mam troszkę innych spraw na głowie.. i jakoś nie mam czasu na takie pierdólki.. ale jakby co to dam znać Tak BTW... ten obrazek ma status "Open Source... " więc jeśli się komus podoba to proszę bardzo... mogę podesłać nawet plik Corel pozdro Leń i już. Kurde, plik podeśle i może znajdzie sie chętny na zrobienie koszulek. :) Ja też raz coś napisałem bez głębszego zastanowienia i teraz muszę ubrać całą ekipę na zlot w Berlinie. He, he... wcale nie leń tylko jak szukałem to nigdzie nie mają mojego rozmiaru (minimum 4XL)
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Ciesz się Worlan, że "tylko" w koszulki. Bo jak by Ci przyszło dobierać wszystkim np. gacie to już miałbyś przesr... . Temu w ciapki, tamtemu w króliczki, a jeszcze innemu w !happybth Zgodnie z wcześniejszymi postami powinieneś Magart zacząć działać !happybth Jakby co, to ja zamawiam L !happybth w skuterki.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Pogoda dzisiaj cycuś,więc może zaliczymy jakieś wieczorne kulanie po mieście !scooter Proponuje 21.00 C66.Ktoś chętny? Edit; 21.30 odjazd 21.45.
Marynarz Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ja dziś po pracy idę na małe piwko !scooter Jutro za to planuję jakiś wypad w ciągu dnia gdzieś !OKK
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2010 No Jogi Ba Bu. Tak gadaliśmy Grzesiu przez telefon mi pasuje 21:30. Dzisiaj WBN - 21:45 START z C66!!!
michalu Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 niestety nie dam rady Pies się wściekł, musiałem uspać !OKK !scooter
Glub Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 już hołm. a mi się SYM wściekł. przy 8 tysiącach obrotów miał tylko 120 na budziku a powinnno być 140:( chyba mi się wariator spier^H^H^H^H zepsuł.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2010 I ja na chacie.O tej porze to jeszcze nie wracałem z WBN Wszyscy ładnie odprowadzeni do domów,tylko biedaczysko Orzech sam musiał wracać
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Wszyscy ładnie odprowadzeni do domów,tylko biedaczysko Orzech sam musiał wracać Spoko, spoko, nie było źle. Dzięki za WbN.
Piro Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Wczoraj sięnie załapałem więc może dziś wieczrkiem powtórka oczywiśćie jeśli nie będzie padać
Piro Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Nie pada pogoda znośna !OKK idzie ktoś polatać start 21.30 R66. jak do 21 nikt się nie wpisze lece sam.
Piro Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 No to ja wybywam jak by ktoś chciał się z wieczora po warszawie powozić
Barti Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 WBN zaliczony !tut zawsze jest miło się z kimś pokulać !tut Bardzo okrojony skład skuterowy jeden !OKK i ................ takie to tam biegowe !happybth P.S. Fajny sprzęcik Piro !tut Gratki
Piro Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 A już myślałem że to ja tym biegowcem ludzi odstraszam Taki silver na większych kółkach !happybth W każdym razie wycieczka zaliczona. Dzięki Madisonek za fajną trasę. Mam nadzieję że jutro uda się polatać w większej ekipie !OKK
Marynarz Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 A może ktoś chętny zamiast WBN jutro się pokulać gdzieś dalej NADUŚ ??
snap84 Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Witam dzis super pogoda ja mysle kolo 17-18 sie wybiore na wycieczke moze zalew zegrzynski lub cos takiego ktos chetny ? Ja z kumplem startuje o 17.30 z mokotowa na zegrze jak ktos chetny niech dzwoni 662/087/811
Piro Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 a ja znowu się dziś nocą snuje po mieście kto chętny tel
Barti Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Jeśli ma ktoś ochotę posnuć się po mieście to zapraszam o 21.45 do Mc Donalda w Wilanowie, czekam do 22 i ruszam !OKK
Piro Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 No kurde za późno !scooter ale jak nie dziś to może jutro
Rekomendowane odpowiedzi