Bobas Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Umówiłem się w Stolnie o 9.30 z Tomasem i Siemikiem !happybth !happybth !happybth
Klubowicze robson Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Czyli można spodziewać się Was ok.10.30 -11 w moich okolicach. Tylko nie zapomnijcie o zaopatrzeniu , bo w niedziele mogą być z tym problemy !happybth . P.S. Wczoraj w nocy miałem pierwszą w życiu kontrolę drogową !happybth i pierwsze awaryjne hamowanie zacną , gdzie okazuje się że ABS jest bardzo przydatnym wynalazkiem !happybth .
Tomekgdz Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Tylko nie zapomnijcie o zaopatrzeniu , Robson a to prowiant mamy zabrać też !tut !tut !tut Myślałem że jedziemy w GOŚCI !V Przypomnij mam dla Ciebie naklejki
Klubowicze robson Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Tylko nie zapomnijcie o zaopatrzeniu , Robson a to prowiant mamy zabrać też !tut !tut !V Myślałem że jedziemy w GOŚCI !tut Przypomnij mam dla Ciebie naklejki Jako gospodarz zapewniam: , piękną polanę w sercu lasów kujawskich , ogień , kijaki do kiełbasy trza sobie wystrugać na miejscu, jakąś "porcelanę" i sztućce , no może jeszcze po kromce chleba . Resztę niestety z powodu kryzysu powinniście zapewnić sami wedle uznania . Tomas - przypominam Ci o naklejkach .
Sympatycy siemik Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Siemka Dizel będzie u mnie o 8.00 i śmigamy do Grudziądza a następnie do Stolna bo tam podobno umawiałem się z Bobasem ale tego nie pamiętam
Klubowicze robson Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Tak na wszelki - namiar do mnie na chatę: długość 18 41'39.05" szerokość 52 52'14.41"
rob1969 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Życzę Wam udanego wypadu Bardzo żałuję że nie dołączę ale opieszałość naszych urzędasów to Zacna stoi w garażu, czeka na śmiganie ale "papiren" brak. Mam nadzieję że mimo przesiadki na biegowca pozwolicie mi z Wami polatać !tut
michu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Rob szkoda !tut My wyjeżdżamy z Bydzi ok. 9.15 za ślimakiem na obwodnicy kier Toruń itd,
Klubowicze robson Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Życzę Wam udanego wypadu Bardzo żałuję że nie dołączę ale opieszałość naszych urzędasów to Zacna stoi w garażu, czeka na śmiganie ale "papiren" brak. Mam nadzieję że mimo przesiadki na biegowca pozwolicie mi z Wami polatać !tut Oj Robercie ,szkoda że znowu nie możesz , ale może by tak bez papierów !tut , jakby co to Cię obronimy !tut !V
Bobas Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Życzę Wam udanego wypadu !scooter Bardzo żałuję że nie dołączę ale opieszałość naszych urzędasów to Zacna stoi w garażu, czeka na śmiganie ale "papiren" brak. Mam nadzieję że mimo przesiadki na biegowca pozwolicie mi z Wami polatać Ale jaja, Rob kupił Trampka !!!!!!!!!!!!!!! Nie wkurza Cię hałasujący kosz sprzęgłowy ? Tak na poważnie to gratuluję dobrego wyboru !OKK
Burgerman Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Sorki Panowie i Panie. Z powodu choroby naszych juniorów (sztuk dwie) nie możemy jutro zawitac na ognisku !OKK . Pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia kolejnym razem. Rob - gratulacje z dokonanego zakupu, !scooter niech wozi bezpiecznie i bezawaryjnie.
Bobas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 U mnie z rańca 0*. Zimno cholera, mam nadzieję, że se rączek i noska nie odmrożę
Sympatycy siemik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2010 U mnie 5 stopni ale bez chmurki i słoneczko wychodzi.
upiór Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Szaman jeszcze śpi , spokojnie . W Kowalewie w tej chwili jest 9 na + . Słoneczko świeci i dzień zapowiada się rewelacyjnie . Tomek jeszcze nic nie napisał On taki ranny ptaszyna .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Rob zacna to zacna i papierów u mnie wystarczy i na Twoją blacha też się znajdzie. Dzionek piękny. Upiorku zrób zdjęcie termometru, bo coś nie halo z nim O 9:15 w umówionym miejscu ps Szkoda, że nam ogniskowcy się powykruszali,nie będzie komu chrustu zbierać
upiór Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Od ogrodu mam cały czas 9 na + , co prawda z tej strony świeci słoneczko .
michu Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 W Bydzi pogoda słoneczko świeci , co prawda ranek troszkę chłodny
Tomekgdz Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Tomek już dawno wstał byłem po skuter Pogoda z rana wymarzona w Grudziądzu słonko i temperatura 20 * C mowa o +
Klubowicze robson Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2010 No to ruszajcie d**y i w drogę , na Kujawach 8 na plusie . Po kilu godzinach ... Towarzystwo rozjechało się do swoich domów , czas w dobrym towarzystwie szybko mija. Dziękuję wszystkim za przybycie , no i szkoda że nie każdy mógł dojechać. Myślę , że ognisko udało się i wszyscy są zadowoleni że mogliśmy spotkać się w tak dużym gronie jak na nasze warunki odległościowe przystało. Ale Abach przebił wszystkich , zaskoczył nas totalnie - ni z gruchy , ni z pietruchy podjeżdżając na białym Hexie . Adaś - szacun !V . Dzięki jeszcze raz wszystkim i do następnego .
Tomekgdz Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dotarliśmy do domu cali i zdrowi Oczywiście dziękuje wszystkim za tak miło spędzony czas przy ognisku szkoda tylko, że brak hi hi
Abach Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Niespodzianka się udała Bobas nie rozpoznał mnie po drodze, gdy pozdrowiałem go przejeżdżając obok stacji w Stolnie, na której czekał na Siemika i Dizla A w Aleksandrowie grupa rozpoznała mnie dopiero jak podniosłem szczękę kasku Trochę byli zaskoczeni.... Impreza bardzo udana, miło było Was wszystkich znów spotkać Ognisko i kiełbaski zajebiste, do nastepnego... Aaa, tradycyjnie kilka fot zrobiłem.... TU NADUŚ !V
Kaśka Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dzięks wszystkim za spotkanko.. było jak zwykle fajowo do następnego....
Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2010 I my dziękujemy za miłe spotkanko i ognisko. Imprezka przednia w miłym gronie Wielki szacun dla Abacha jak podniusł szczękę to mi moja opadła Do zobaczyska następnym razem. Kilka zdjęć
Sympatycy siemik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Siemiki też już w domku.Dzięki za miłe spotkanko .W drodze powrotnej odwiedziliśmy "oyooyo" który nas uraczył szybką kawką mimo że cierpiał z powodu bólu kręgosłupa ale co się nie robi dla burgmaniaków .Jeszcze raz dzięki bardzo za spotkanie.
DIZEL Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Ja też w domku po obiado-kolacji i oczywiście po małym drinku (Tomek tyle o tym dobrym gadał że narobił smaka ) Dzięki wszystkim za spotkanie było zajefajnie , kilosów 450 na zegarze . Dzieki dla "oyooyo" za kawę . Do zobaczenia następnym razem.......Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi