Administrator Artix Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Administrator Opublikowano 20 Sierpnia 2004 No i niestety relacja dobiegla konca. Pozdrawiam
dr.big Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Czy mam rozpocz?ć nowy temat "gdzie za rok " Jeszcze duzo za wczesnie . PS. Trzeba ochlonac, ledwo skonczylo sie Chmielno, po ktorym bylo widac ze panuje chyba przesyt, tak niska byla frekwencja. Mamy jeszcze za ponad 3 tygodnie Firlej, gdzie bedzie mozna powoli zaczac na ten temat dyskutowac . Zreszta pierwsze, tajne, wstepne rozmowy mamy juz poza soba .
Mario Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 własnie namiot po chorwacji rozpakowałem !OKK, takze jak kto? z ekipy chorwackiej , chce na pamiatke dobrze zakonserwowane muchy z 2004 r. to zapraszam !OKK
CittO Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ja kupuje muchy z namiotem. +2ptk za lans na polu campingowym.
RobB. Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Hm .... wzruszyłem się czytaj?c Pamiętam akcję, na spotkanie pod Mc Donaldem dojechałem po nieprzespanej na klejeniu i lakierowaniu nocy z jeszcze mokrymi plastikami, ale wiaterek je wkrótce wysuszył. gorzej było z traum? po kolizji, ta dopiero przeszła na koniec wyprawy! Swoj? drog? Mario to nie często robisz porz?dki !piwko Czyżby? się gdzie? wybierał, czy może kłopoty lokalowe cię skłoniły ?! !happybth Pozdrawiam RobB. !happybth
dr.big Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 Mario, a dziur z tego namiotu nie rozdajesz !happybth ?
bogumilek Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Mario, a dziur z tego namiotu nie rozdajesz !happybth ? Bigu, to byla wentylacja !happybth
Mario Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 nie ma ani jednej dziurki , dobra robota malych chińskich r?czek Jeszcze obskoczy wyjazd skuterami do Fatimy
dr.big Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 A miales ten "wentylowany namiot" zostawic w Chorwacji i nie wlec z powrotem do kraju ...
bogumilek Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 ale przeciez ten namiot jest poswiecony, pamietacie gdzie byl, nie mozna go bylo tak porzucic
Mario Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 na chu.....tam jechaliśmy http://www.deon.pl/religia/kosciol-i-swiat/z-zycia-kosciola/art,29467,bp-peric-maryja-nie-objawila-sie-w-medjugorje.html
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Marca 2017 Administrator Opublikowano 1 Marca 2017 Nie wierzę, Mario powrócił ! Ps. Nie "jechaliśmy" a jechałeś ...ale ten czas leci... to już 13 lat minęło od naszej wyprawy
CittO Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Ja chcę zwrotu kosztów paliwa do Medjugorie!
Mario Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Cały czas atakuje miasto na czerwonej vespie, ale w czwartki zawsze coś wypada, żeby przybyć na Prymasa
Rekomendowane odpowiedzi