dr.big Opublikowano 14 Listopada 2005 Opublikowano 14 Listopada 2005 HAHAHAHA, DeeJay, teraz juz rozumiem znaczenie slowa "Mumia" !pomidor
-=Dee Jay=- Opublikowano 14 Listopada 2005 Opublikowano 14 Listopada 2005 wykorzystali to ze zmeczony byłem ...
Gość madzia Opublikowano 14 Listopada 2005 Opublikowano 14 Listopada 2005 Pomimo ,ze dotarlismy najwczesniej z Was do domu to dopiero teraz znalazłam siły by cos napisac Dziekujemy Wam za miłe przyjecie i ze znalazły sie łozeczka dla niezapowiedzianych gosci Fotki obejrzałam ,a po tej imprezie juz chyba wszystko odchorowałam teraz czekam na wiesci od Ermiego ...bo nastepny weekend zapowiada sie tez fajowo W imieniu całej ekipy CITYRAIDER z Poznania ,ktora dotarła dislami jeszcze raz dzieki i do zobaczenia a kilka fotek znajdziecie tutaj (jest ich tak mało bo w koncu ile my tam bylismy nawet nie 24h) http://www.skuter.org/galeria/thumbnails.php?album=47
Ssylwia Opublikowano 14 Listopada 2005 Opublikowano 14 Listopada 2005 HAHAHAHA, DeeJay, teraz juz rozumiem znaczenie slowa "Mumia" Ale Mumia to był tylko przed wstęp... do przedstawienia pt. " Noc żywych trupów"
-=Dee Jay=- Opublikowano 14 Listopada 2005 Opublikowano 14 Listopada 2005 dobre jest to, że przynajmniej nie byłem jedyny ... jak sie bawić to sie bawić, drzwi wy*ebać - nowe wstawić
Ssylwia Opublikowano 14 Listopada 2005 Opublikowano 14 Listopada 2005 jak sie bawić to sie bawić, drzwi wy*ebać - nowe wstawić Hehhee niektórzy to mieli nawet drzwi dĽwiękoszczelne...
dacja Opublikowano 17 Listopada 2005 Autor Opublikowano 17 Listopada 2005 Chciałam oficjalnie poinformować wszystkich ,iż zgodnie z ogólnie dostępnymi informacjami medialnymi MariuszBurgi został Prezesem 30 osobowego klubu Skutery 3 Miasto Zobaczcie jaka to charyzma - 2 kluby a jeden Prezes OFICJALNE ŻRÓDŁO PRASOWE ECHO KLAMRY
dr.big Opublikowano 17 Listopada 2005 Opublikowano 17 Listopada 2005 Mariusz Burgi Prezes: Jedzenie tutaj jest smaczne. Nocleg - przyzwoity. Marcin Kalinowski Prezes: ?pimy i jemy w dobrych warunkach. Cos ta reklama niezbyt spontaniczna , osobiscie gdybym cos takiego przeczytal o obiekcie mnie interesujacym, raczej bym zrezygnowal . Podobne wiadomosci przychodzily z obozow pracy...
pidzam Opublikowano 18 Listopada 2005 Opublikowano 18 Listopada 2005 I nie jest prawda , ze dach przeciekal-tymbardziej ,ze prawie nie padalo! Gaga nawet nie wie,ze Mariusz J? zdetronizowal.
Pleban Opublikowano 18 Listopada 2005 Opublikowano 18 Listopada 2005 E tam. Mylicie pojęcia! S3M czyli Skutery 3 Miasto to jedno, a Burgi zakłada konkurencyjn? formację Stowarzyszenie Skuterów 3 Miasta , tak więc kto był w Chełmnie chciał czy nie chciał został wci?gnięty w szeregi nowego klubu. Rodzi się pytanie kto do niego jeszcze należy bo w Chełmnie 30 osób chyba nie było. Czy to nie jest czasem inwigilacja?
Administrator Artix Opublikowano 18 Listopada 2005 Administrator Opublikowano 18 Listopada 2005 No to czegos nie rozumiem, to jesli byla fuzja dwoch klubow, to dlaczego siedziba zostala przeniosiona do 3M a Ojciec Dyrektor zostal wyprowadzony z Wawy
Pleban Opublikowano 18 Listopada 2005 Opublikowano 18 Listopada 2005 ....a owieczki jego poszły za Nim.... Dobry to pasterz
Rekomendowane odpowiedzi