pidzam Opublikowano 9 Listopada 2005 Opublikowano 9 Listopada 2005 Ja tylko smakoszem jestem.! Ktos Wam o mnie jakowys klamstw naopowiadal(to zli ludzie).
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 9 Listopada 2005 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2005 Niestety wyjazd w tym okresie, jaki teraz mam, jest dla mnie nie "małym" problemem ale jak ogl?dam fotki z Bieszczad to łapię takie ci?nienie, że aż na simeringach mi puszcza Jednym z powodów tych ci?nień jeste? wła?nie ty Plebanku, Oj będzie się działo "łeb se urwę a muszę to zobaczyć" - ale niestety tym razem nie dam rady !bicz choć to prawdopodobnie jeden z ostatnich wypadów w tym roku.
pidzam Opublikowano 9 Listopada 2005 Opublikowano 9 Listopada 2005 Maximus to moze do Znina?18 11 2005
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Listopada 2005 Administrator Opublikowano 9 Listopada 2005 Maximus... zdenerwowałe? mnie NIE |WIRUJ BAŻANTA ! Urwij se ten łeb i ruszaj z nami ! Pleban... Twoja odpowiedĽ jest mętna ale rozumiem, że jedziesz ! !bicz
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 9 Listopada 2005 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2005 "Niech się dzieje wola nieba z ni? się zawsze zgadzać trzeba" - niestety nie dane mi biesiadować w tak zacnym towarzystwie - sprawy rodzinne potrzebuj? mnie na miejscu !bicz
Pleban Opublikowano 9 Listopada 2005 Opublikowano 9 Listopada 2005 Pleban... Twoja odpowiedĽ jest mętna ale rozumiem, że jedziesz ! !bicz Niestety- żalujmy ale na chwilę obecn? nie jedziemy Gdyby co? uległo zmianie damy znak-sygnał
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Listopada 2005 Administrator Opublikowano 9 Listopada 2005 Tak patrzę sobie na mapę i podrzucam moj? propozycję trasy z Warszawy: Wawa> Płońsk> Sierpc> Rypin> Kowalewo Pomorskie> Chełmża> Chełmno.
dacja Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Opublikowano 9 Listopada 2005 Wawa> Płońsk> Sierpc> Rypin> Kowalewo Pomorskie> Chełmża> Chełmno. Nie wiem na ile to sie pokrywa z propozycj? Twojej trasy ale mój komputer mówi, że najszybciej będzie jak pojedziemy tak : Szczególy etapów Wyruszasz z WARSZAWA . Trzymaj sie 724 przez 5.7 km Skrec w prawo, trzymaj sie 7 przez 61.9 km Skrec w lewo, trzymaj sie 10 przez 144.9 km Skrec w prawo, trzymaj sie 1 przez 40.8 km Dojezdzasz do CHELMNO . !bicz Myslę , że potrzebna jest legenda stworzona przez Arta , aby to rozczytać
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Listopada 2005 Administrator Opublikowano 9 Listopada 2005 Wyruszasz z WARSZAWA . Trzymaj sie 724 przez 5.7 km Skrec w prawo, trzymaj sie 7 przez 61.9 km Skrec w lewo, trzymaj sie 10 przez 144.9 km Skrec w prawo, trzymaj sie 1 przez 40.8 km Dojezdzasz do CHELMNO . Ja mogę Ci j? rozszyfrować po podanych kilometrach: Wawa> Płońsk> Toruń> Chełmno Moim zdaniem ta trasa będzie jednak nudniejsza i w/ g moich wyliczeń troszkę dłuższa... ale nieznacznie.
Administrator Artix Opublikowano 9 Listopada 2005 Administrator Opublikowano 9 Listopada 2005 Hehe to moze ja faktycznie wyjasnie bo trase znam wybitnie dobrze, zreszta w pt bede nia jechal choc podane sa przeciez numerki drogi wiec wszystko jest czytelne z Wawy jedziecie gdanska droga nr 7 przed Plonskiem skrecacie na droge nr 10 oznaczona na Bydgoszcz (za swiatlami w prawo przed mostem) potem trzymacie sie drogi nr 10 na Torun, Bydgoszcz. W miejscowosci Lubicz przed Toruniem skrecacie na Lysomice (oznaczenie drogi S10) po przejechaniu jednych torow i swiatel jedziecie prosto przez duze skrzyzowanie. Na kolejnych torach skrecacie w prawo na droge nr 1 oznaczona kierunek Gdansk i na tym konczy sie opis bo Chelmna juz nie sposob nie zauwazyc, bedzie zjazd na miasto 7 wzgorz czyli Chelmno, a nawet kilka zjazdow. Ta droga jest najlepsza jaka wam napisalem i nie ma co kombinowac, jest najszybciej i najblizej. O ktorej wyjezdzacie z Wawy, moze obtrabie was gdzies po drodze Pozdrawiam ps. wg tego opisu Mariuszku wjedziecie do Torunia, a lepiej pojechac obwodnica Torunia, polecam fajne winkielki szybka trasa. Uwielbiam na tych ciasnych winklach sie tam skladac !bicz
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Listopada 2005 Administrator Opublikowano 9 Listopada 2005 wg tego opisu Mariuszku wjedziecie do Torunia, a lepiej pojechac obwodnica Torunia W/g mojej pierwszej propozycji w ogóle omijamy Toruń co uważam za m?drzejsze. W miejscowosci Lubicz przed Toruniem skrecacie na Lysomice Jako? ta nazwa Ľle mi się kojarzy !bicz
Gość Cappo Opublikowano 9 Listopada 2005 Opublikowano 9 Listopada 2005 Witam, Cappo z żon? melduje sie w pi?tek. Jak nadal będzie kiepsko ze zdrówkiem to przyjedziemy samochodem. Czy sa jeszcze miejsca w bazie głównej ? Czy w celu rezerwacji przelać gdzie? kasę ? Co zabrać ze sob? % ? pozdro all
ŻABA Opublikowano 9 Listopada 2005 Opublikowano 9 Listopada 2005 Witam, !bicz Niestety my nie możemy, chociaż aż mnie nosi bo towarzystwo przednie, 3 dni wolne, i pogoda zacna.... Mamy w ten weekend zwierzyniec - przechowalnię - pies i kot. Nijak nie da się ich zostawić na 3 dni. Ale chętnie Was odprowadzimy, np. do Płońska. Sk?d start i jaka trasa?
dacja Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Opublikowano 9 Listopada 2005 1/ Czy sa jeszcze miejsca w bazie głównej ? 2 / Czy w celu rezerwacji przelać gdzie? kasę ? 3/ Co zabrać ze sob? % ? pozdro all Cze?ć Lista na wyjazd chwilowo zamknięta ( je?li jeszcze będzie kto? chętny - będziemy oczywi?cie starali się o jakie? dodatkowe miejsca noclegowe ) Odpowiadam na pytania Cappo AD 1 - 2 miejsca zgloszone ( będzie jedno łóżko , ale dla 2 osób ) AD 2 - Kaske za nocleg i jedzonko , każdy płaci sam wła?cicielowi na miejscu AD 3 - Tak zabrać ze sob? % - dużo % .... Wesoło oj wesoło będzie w Chełmnie i wkoło .... LA LA LA
drogowiec Opublikowano 9 Listopada 2005 Opublikowano 9 Listopada 2005 JAkie? katamarany jad?? Może bym na dzień wpdał z jak?? "osobisto?ci? towarzysz?c?" oraz ga?nic? jelenia. Tylko ja od poniedziałku jestem kompletnie zdemotoryzowany(?lepy honekerowiec rozptrzaskał dupę moje katamarana). Do tego w sobotę mam być w Gdańsku na urodzinach qmpeli.... Dumam nad transportem..... Jakie? sugestie? Pozdrówka
dacja Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Opublikowano 9 Listopada 2005 .... Dumam nad transportem.....Jakie? sugestie? Hej - tak jak rozmawiali?my - dumaj , dumaj .... My też podumamy a na razie wpsiuje Was na listę biesiadników na noc pi?tkowo - sobotni? ( a może i na dłużej ) Niestety prawdopodobnie może być tak , że jedno z Was czeka nocleg na ,,dywanie'' ale tam też jest fajnie Zobaczymy co się da zrobić Grono zacne , coraz zacniejsze i jeszcze te Jelenie ......
pidzam Opublikowano 9 Listopada 2005 Opublikowano 9 Listopada 2005 Nie chce donosic ale Dee Jay w niedziele wraca katamaranem do Gdanska. Jasli chodzi o kimanie na dywanie to trzeba uwazac , bo jak ktos nadepnie to rubtura pewna .
Administrator Artix Opublikowano 9 Listopada 2005 Administrator Opublikowano 9 Listopada 2005 No coz ja ze swojej strony zycze milej zabawy i czekam na Agrobobry
dacja Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Opublikowano 9 Listopada 2005 i czekam na Agrobobry Ja też czekam na Agrobobry Pamiętacie : Biesiady za barem : Suto zastawiony stół na ?niadanie : Czy też słynne już foto Ermiego Agrobobry będ? napewno - lecz one moga byc tylko jak spadnie ?nieg
KRIS Opublikowano 9 Listopada 2005 Opublikowano 9 Listopada 2005 Ja też nie mogę się doczekać Agrobobrów i dyscyplin które odbył się tam
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Listopada 2005 Administrator Opublikowano 9 Listopada 2005 Dajcie spokój z Agrobobrami... narazie jest Chełmno i na tym się skupmy
KRIS Opublikowano 9 Listopada 2005 Opublikowano 9 Listopada 2005 Kto był to wie zaczym my uczestnicy Agrobobrów tęsknimy
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Listopada 2005 Administrator Opublikowano 9 Listopada 2005 Kto był to wie zaczym my uczestnicy Agrobobrów tęsknimy Ja też wiem... za pewnym "członkiem" Klubu Słyszałem, słyszałem
dacja Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Opublikowano 9 Listopada 2005 Ja też nie mogę się doczekać Agrobobrów i dyscyplin które odbył się tam Taaa ... było , działo się : był sznurek , wymachy , pchnięcie kamieniem ... gdzie nie chwal?c się zajelam pierwsze miejsce wsrod kobiet hehe .... ale to było forum wspomnien Teraz jednak przed nami Chełmno i kolejne stare i nowe dyscypliny
Klubowicze Ravenka Opublikowano 9 Listopada 2005 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2005 Niektóre imprezy s? niepowtarzalne ze względu na "niecodzienne" atrakcje. Nic nie pobije Zimowego Zlotu Twardzieli w Piszu, tego się absolutnie nie da powtórzyć. Karmelkowe drogi, orła cień.... Ale się zebrało Wam na wspominki. Mój postulat - więcej takich imprez!
Rekomendowane odpowiedzi