Mareczek Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Wiecie ile kosztuje prysznic na polu namiotowym w Berlinie? 8 euro !zorro ... Podobno Umywalnia 4 euro Kibel 2 euro
Tomekgdz Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Wiecie ile kosztuje prysznic na polu namiotowym w Berlinie? 8 euro ... Podobno !wchair Umywalnia 4 euro Kibel 2 euro Ale taniocha idziemy po taniości Taniej będzie kupić naftę !zorro do dezynfekcji ustnej !wchair
Sympatycy pawel883 Opublikowano 27 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 27 Maja 2010 Wytrzymamy,chopa musi być czuć.
Lucjan73 Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Spoko, czy tam w okolicy nie ma jakiejś wody ? jeziora ? jakoś damy rade !zorro
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 27 Maja 2010 Spoko zawsze możma pojechać na stacje paliw, tam za prysznic 2 euro, a !piwko 6
Więcek Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Wytrzymamy,chopa musi być czuć. Czuć jak czuć !happybth ale Wielcy ludzie żyją w brudzie !piwko Częste mycie skraca życie !happybth
Mareczek Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Nie będzie tak źle wszystko pod kontrolą Kolegi Zagranicznego !vampire
dr.big Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 Mareczku, miejsce zlotu to juz nie ten Land !vampire ... Co prawda tez NRD, ale jednak nie ten !OKK ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 28 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2010 Tylko brudasy się myją!
Sympatycy Worlan Opublikowano 29 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 29 Maja 2010 Informacja z ostatniej chwili: "Sosenka" da radę przenocować 30 osób. Pokoje 2 i 3 osobowe. Na obecną chwilę jest 22 chętnych. Dla wszystkich, którzy się zgłoszą do 2 czerwca zobowiązuję się prowadzić sprawy związane z noclegiem i wyżywieniem. Po tym terminie, każdy na własną "łapę". !OK PS. Z napitków alkoholowych "Sosenka" proponuje tylko pifko.
Gość Cappo Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 poajwiło się światełko w tunelu negocjacje trwają...
Klubowicze krzytro Opublikowano 31 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2010 poajwiło się światełko w tunelunegocjacje trwają... Co masz na myśli?
Gość Cappo Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Wspólny wyjazd do Berlina. !scooter
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 1 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2010 No to bądź grzeczny co by nie zgasło.
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2010 poajwiło się światełko w tunelunegocjacje trwają... Pięknie Cappo !scooter , tylko czymu tak późno ? I w co ja Ciebie ubiorę, wszystkie koszulki rozdysponowane !OKK
Mareczek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 w co ja Ciebie ubiorę, wszystkie koszulki rozdysponowane !scooter Jeżeli zajdzie taka potrzeba , to ja jestem gotów odstąpić jedną sztukę. !OKK
Więcek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jak będziemy po Berlinem na zlocie to może sobie zrobimy wycieczkę na pokazy lotnicze Kumpel mi przesłał link do strony http://www.ila-berlin.com/ila2010/home/index_e.cfm mało rozumiem z tego co tam napisane, ale może kogoś to zainteresuje Zawsze to coś innego niż nasze !OKK
Gość Cappo Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Aśka rozmawiała z Darkiem i Danką, którzy zgodzili się zaopiekować wnuczkiem. Dlatego teraz to światełko świeci z siłą konkretnego meta-halogenu. Wszystko wskazuje na to, że jedziemy !!!
Klaud Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ja w przeciwieństwie do poprzedników --jeżeli będzie tylko taka możliwość to chciałbym skorzystać z propozycji. 2. przejazdzka stakiem wycieczkowym po rzekach i kanalach centrum Berlina (dodatkowe koszty). Bardzo chętnie się podepniemy pod stateczek, jeśli będzie taka opcja
Pleban Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Panowie a jak sprawa wymaganych dokumentów, ubezpieczeń, kart ZUS itd itp? Rozumiem, że wykupujemy sobie ubezpieczenie choćby w PZU i to wszystko?
dzialkowiec Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Panowie a jak sprawa wymaganych dokumentów, ubezpieczeń, kart ZUS itd itp?Rozumiem, że wykupujemy sobie ubezpieczenie choćby w PZU i to wszystko? co do ubezpieczenia zdrowotnego, możesz ewentualnie "polecieć" do NFZ po kartę potwierdzającą twoje ubezpieczenie zdrowotne w kraju lub za ok 5-8 PLN/day sie ubezpieczyć u dowolnego ubezpieczyciela - cena zależy od opcji ubezpieczenia, jaką wybierzesz
Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 7 Czerwca 2010 W NFZ trzeba pobrać Europejską Kartę Ubezpieczenia Zdrowotnego. Juz mam takową po około 2 godzinnym staniu w kolejce. Jeżeli chodzi o dodatkowe ubezpieczenie, to będę jutro w Warcie i może mają podobną ofertę jak w zeszłym roku. "Podróżnik " chyba tak się nazywała polisa asistance.
dzialkowiec Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 mi się stać w NFZ nie chciało - dałem 5pln za dzień w Hestii.
Pleban Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Pytanie do organizatorów przejazdu głównej grupy, a z racji znajomości terenu także Big`a. Grupa trójmiejska nie będzie spać w Torzymiu, więc w celu wspólnego wjazdu na zlotowisko planujemy zabierając po drodze Marka "Bilety", spotkać się z Wami na trasie. Godzinę jeszcze ustalimy, gdyż uwarunkowane to jest waszą planowaną godziną wyjazdu z hotelu, ale pragnę zaproponować jako punkt spotkania restaurację (sie wie że Mc.Donald`s !guns ) na ringu berlińskim tuż za połaczeniem z E30, A12 którą będziecie jechać od Słubic. Obok znajduje się stacja paliw. Współrzędne miejsca spotkania to: N 52 18 57 23 E 13 36 09 43 Z tego miejsca do zlotowiska zostaje około 23 km. Z Torzymia do proponowanego miejsca spotkania wyszło mi 105 km. Co wy na to? Jeśli tak, to zaproponujcie wstępną godzinę. Nie ukrywam, że dla nas odpowiednią godziną byłaby 13-ta i później.
dr.big Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 Dobry pomysl, jest to zjazd Nr.10 na Königs Wusterhausen, Mc.Donald po prawej stronie od autostrady . Dojedzamy tylko jakies 300- 350 m. do ronda. PS. Dla wbijajacych adres do navi: Gewerbepark 2, 15745 Wildau.
Rekomendowane odpowiedzi