Skocz do zawartości
Forum Burgmania

VI Ogólnopolski Zlot Maxi Skuterowy Burgmania 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o wpisanie na listę:

Kris+Basia+Aga

Wariant 1

Pozdrawiam.

ps.kasa poszła dziś.

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

75

• dr.big

37

• orzech

21

• Barti

21

Opublikowano

110 złotych wpłacone na konto

jack daniels nr. na liście 40

opcja ekonimiczna

Pozdrawiam i dziękuję J.D. !scooter

Opublikowano

Witam

232 Gryzoń - zapłacone a małżonke zostawiam !scooter

Poprosze o pomalowanie mi małżonki na czerwono (233 Aseti) - bo pieniazki poszly razem 2x150 czyli 300PLN w wersji standard.

• Administrator
Opublikowano
Witam

232 Gryzoń - zapłacone a małżonke zostawiam  !OK

Poprosze o pomalowanie mi małżonki na czerwono (233 Aseti) - bo pieniazki poszly razem 2x150 czyli 300PLN w wersji standard.

Witam

Na przelewie był wymieniony jeden nick, bez wyszczególnienia pozycji z listy ... więc pomyłka gotowa :P

Już jest ok.

EDIT> Jest nowa aktualizacja wpłat. !scooter

• Administrator
Opublikowano

WAŻNE... :P

Wszystkich uczestników Zlotu *Burgmania 2010* zapraszam do zapoznania się z TYM TEMATEM...

Opublikowano

Długo się zastanawialiśmy, ale takich decyzji nie pożna podejmować pochopnie. Rozważaliśmy wszystkie za i przeciw. Długie nocne przemyślenia, rozmowy wieczorne, kalkulacja, liczenie kilometrów, sprawdzanie stanu konta, kłótnie domowe, konsultacje z przyjaciółmi i rodziną i w końcu jest. Jest decyzja. Nie wiem czy wszyscy będą zadowoleni ale w tym roku bedziemy uczestniczyć w corocznym spotkaniu braci skuterowej. :P

Proszę więc o zapisanie:

Kasik- kajak,

Pleban- browar

Kasa (niestety) opuszcza moje konto.

EDIT godz. 18:39 Kasa (niestety) opuściła moje konto.

P.S. Mariusz. Ostrzegam Cię przed pisaniem postów następujących po sobie. Artix tego nie lubi !TAZ :P !tut

• Administrator
Opublikowano
Nie wiem czy wszyscy będą zadowoleni ale w tym roku bedziemy uczestniczyć w corocznym spotkaniu braci skuterowej.   :P

Proszę więc o zapisanie:

Kasik- kajak,

Pleban- browar

Kasa (niestety) opuszcza moje konto.

P.S. Mariusz. Ostrzegam Cię przed pisaniem postów następujących po sobie. Artix tego nie lubi  ;)  ;)  :P

Plebanku... musiałem i było to zamierzone... za przeproszeniem- celowe ;) . Chodziło o zwrócenie uwagi zlotowiczów na bardzo ważny temat. :) Mam nadzieje, że zważywszy iż nigdy mi się to nie zdarza Artix raz wyjątkowo przymknie oko !tut !TAZ

Długo się zastanawialiśmy, ale takich decyzji nie pożna podejmować pochopnie. Rozważaliśmy wszystkie za i przeciw. Długie nocne przemyślenia, rozmowy wieczorne, kalkulcja, liczenie kilometrów, sprawdzanie stanu konta, kłótnie domowe, konsultacje z przyjaciółmi i rodziną i w końcu jest. Jest decyzja.

Andrzejku... ale czy naprawdę jesteście tego pewni? :):P

Co na to Abach? :o;)

No dobra, zaraz Was dopisuje :)

Opublikowano
Andrzejku... ale czy naprawdę jesteście tego pewni? ;) !TAZ

Co na to Abach? !tut :P

Jeszcze mam wątpliwości, ale zaryzykujemy. :P

Abach będzie musiał z tym żyć :P

Opublikowano

Ale namożyło się tych zlotowiczów już 250! a jeszcze nie jest powiedziane że to koniec !tut !TAZ Mariusz życzę wielu sił do ogarnięcia tego wszystkiego :P

Opublikowano

Pieniądze wpłacone bezposrednio w kasie PeKaO, więc juz powinny być na koncie :P

• Sympatycy
Opublikowano

Po jeszcze dłuższym rozważaniu niż Pleban, jednak zdecydowałem: jadę !

Proszę o wpisanie na listę, wybieram wariant z noclegiem poza polem namiotowym plus zwiedzanie browaru. Kasa 160 zł ... za parę minut wyślę.

• Klubowicze
Opublikowano

Mariusz - proszę zweryfikować mój przelew za CAPPO ASIĘ MAYONES

- nie widzę na liście Mayones ?

• Sympatycy
Opublikowano

Uff, prawie w ostatniej chwili ale poszło !bicz , nr na liście - 22.

Opublikowano

BIBA ----- wpłacone .

Opublikowano

Mak + Makówka się zgłaszają !bicz Opcja ze zwiedzaniem browaru.

Przelew będzie w poniedziałek...

• Administrator
Opublikowano
Mariusz - proszę zweryfikować mój przelew za CAPPO ASIĘ MAYONES

- nie widzę na liście Mayones ?

Lista zaktualizowana !bicz

W poniedziałek lista zostaje zamknięta.

Opublikowano

Mariusz, moja wpłata nie weszła (poz 192)? Kobitka w okienku twierdziła, ze pieniadze pojawia sie od razu na rachunku !bicz

• Administrator
Opublikowano
Mariusz, moja wpłata nie weszła (poz 192)? Kobitka w okienku twierdziła, ze pieniadze pojawia sie od razu na rachunku !bicz

Sacetti... ja nie mam wglądu do konta firmy Altera on line !bicz .

Jak księgowa podeśle to zostanie napewno zaznaczone. Ostatnia aktualizacja w poniedziałek, więc będzie ok. Nie ma co się stresować ... !bicz

Opublikowano

Spoko, poczekam. Zgapiłem sie z terminem wpłaty, dlatego taki niecierpliwy jestem !bicz

• Klubowicze
Opublikowano

Wpłata poszła (z konta Liona) 160zł. (browar) wersja hotelowa a raczej domkowa.

Wpłatę uzupełniającą zrobił Lion'ek pozycja 23 (korekta wpłaty bo 2x160 - znaleźliśmy miejsce spania pod dachem !bicz)

Mam nadzieję, że opis wpłaty w przelewie Liona bedzie zrozumiały.

Pozdrawiam i czekam na czerwony kolor bo jeszcze muszę zapisać się na koszulkę. Mam nadzieję, że nie bedzie ona w kolorze żółtym !bicz

Opublikowano

Witam!

Proszę o wykreślenie z listy uczestników kolegi o nicku Motyl, pozycja 234. Sorki za zamieszanie ale, koledze coś wypadło i nie może jechać. !happybth

Opublikowano

prosze o dopisanie mnie do listy oplata poszla

Opublikowano

Panowie i Panie :D Płacimy, płacimy :angry: !TAZ !bicz Już mało czasu i zaraz lista się zamknie !w00t

Już niedługo !happybth !OKK !zorro !zorro !piwko !piwko !piwko !piwko !zorro !guns !OKK !V

Opublikowano

jestem na czerwono jaka ulga

Opublikowano

Na pierwszym zlocie w Lęborku były 3 maxi! ludzie nie zastanawiajcie się musi być rekord 300! przejdziemy do historii:) :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...