KRIS Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Proszę o wpisanie na listę: Kris+Basia+Aga Wariant 1 Pozdrawiam. ps.kasa poszła dziś.
jack daniels Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 110 złotych wpłacone na konto jack daniels nr. na liście 40 opcja ekonimiczna Pozdrawiam i dziękuję J.D. !scooter
Gryzon Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Witam 232 Gryzoń - zapłacone a małżonke zostawiam !scooter Poprosze o pomalowanie mi małżonki na czerwono (233 Aseti) - bo pieniazki poszly razem 2x150 czyli 300PLN w wersji standard.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Administrator Opublikowano 14 Maja 2010 Witam232 Gryzoń - zapłacone a małżonke zostawiam !OK Poprosze o pomalowanie mi małżonki na czerwono (233 Aseti) - bo pieniazki poszly razem 2x150 czyli 300PLN w wersji standard. Witam Na przelewie był wymieniony jeden nick, bez wyszczególnienia pozycji z listy ... więc pomyłka gotowa Już jest ok. EDIT> Jest nowa aktualizacja wpłat. !scooter
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Administrator Opublikowano 14 Maja 2010 WAŻNE... Wszystkich uczestników Zlotu *Burgmania 2010* zapraszam do zapoznania się z TYM TEMATEM...
Pleban Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Długo się zastanawialiśmy, ale takich decyzji nie pożna podejmować pochopnie. Rozważaliśmy wszystkie za i przeciw. Długie nocne przemyślenia, rozmowy wieczorne, kalkulacja, liczenie kilometrów, sprawdzanie stanu konta, kłótnie domowe, konsultacje z przyjaciółmi i rodziną i w końcu jest. Jest decyzja. Nie wiem czy wszyscy będą zadowoleni ale w tym roku bedziemy uczestniczyć w corocznym spotkaniu braci skuterowej. Proszę więc o zapisanie: Kasik- kajak, Pleban- browar Kasa (niestety) opuszcza moje konto. EDIT godz. 18:39 Kasa (niestety) opuściła moje konto. P.S. Mariusz. Ostrzegam Cię przed pisaniem postów następujących po sobie. Artix tego nie lubi !TAZ !tut
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Administrator Opublikowano 14 Maja 2010 Nie wiem czy wszyscy będą zadowoleni ale w tym roku bedziemy uczestniczyć w corocznym spotkaniu braci skuterowej. Proszę więc o zapisanie: Kasik- kajak, Pleban- browar Kasa (niestety) opuszcza moje konto. P.S. Mariusz. Ostrzegam Cię przed pisaniem postów następujących po sobie. Artix tego nie lubi Plebanku... musiałem i było to zamierzone... za przeproszeniem- celowe . Chodziło o zwrócenie uwagi zlotowiczów na bardzo ważny temat. Mam nadzieje, że zważywszy iż nigdy mi się to nie zdarza Artix raz wyjątkowo przymknie oko !tut !TAZ Długo się zastanawialiśmy, ale takich decyzji nie pożna podejmować pochopnie. Rozważaliśmy wszystkie za i przeciw. Długie nocne przemyślenia, rozmowy wieczorne, kalkulcja, liczenie kilometrów, sprawdzanie stanu konta, kłótnie domowe, konsultacje z przyjaciółmi i rodziną i w końcu jest. Jest decyzja. Andrzejku... ale czy naprawdę jesteście tego pewni? Co na to Abach? No dobra, zaraz Was dopisuje
Pleban Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Andrzejku... ale czy naprawdę jesteście tego pewni? !TAZ Co na to Abach? !tut Jeszcze mam wątpliwości, ale zaryzykujemy. Abach będzie musiał z tym żyć
Daro Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Ale namożyło się tych zlotowiczów już 250! a jeszcze nie jest powiedziane że to koniec !tut !TAZ Mariusz życzę wielu sił do ogarnięcia tego wszystkiego
Sacetti Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Pieniądze wpłacone bezposrednio w kasie PeKaO, więc juz powinny być na koncie
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 14 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Maja 2010 Po jeszcze dłuższym rozważaniu niż Pleban, jednak zdecydowałem: jadę ! Proszę o wpisanie na listę, wybieram wariant z noclegiem poza polem namiotowym plus zwiedzanie browaru. Kasa 160 zł ... za parę minut wyślę.
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 14 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2010 Mariusz - proszę zweryfikować mój przelew za CAPPO ASIĘ MAYONES - nie widzę na liście Mayones ?
Sympatycy Arecki Opublikowano 14 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Maja 2010 Uff, prawie w ostatniej chwili ale poszło !bicz , nr na liście - 22.
mak Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Mak + Makówka się zgłaszają !bicz Opcja ze zwiedzaniem browaru. Przelew będzie w poniedziałek...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Administrator Opublikowano 14 Maja 2010 Mariusz - proszę zweryfikować mój przelew za CAPPO ASIĘ MAYONES- nie widzę na liście Mayones ? Lista zaktualizowana !bicz W poniedziałek lista zostaje zamknięta.
Sacetti Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Mariusz, moja wpłata nie weszła (poz 192)? Kobitka w okienku twierdziła, ze pieniadze pojawia sie od razu na rachunku !bicz
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Administrator Opublikowano 14 Maja 2010 Mariusz, moja wpłata nie weszła (poz 192)? Kobitka w okienku twierdziła, ze pieniadze pojawia sie od razu na rachunku !bicz Sacetti... ja nie mam wglądu do konta firmy Altera on line !bicz . Jak księgowa podeśle to zostanie napewno zaznaczone. Ostatnia aktualizacja w poniedziałek, więc będzie ok. Nie ma co się stresować ... !bicz
Sacetti Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Spoko, poczekam. Zgapiłem sie z terminem wpłaty, dlatego taki niecierpliwy jestem !bicz
Klubowicze Patryk Opublikowano 14 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2010 Wpłata poszła (z konta Liona) 160zł. (browar) wersja hotelowa a raczej domkowa. Wpłatę uzupełniającą zrobił Lion'ek pozycja 23 (korekta wpłaty bo 2x160 - znaleźliśmy miejsce spania pod dachem !bicz) Mam nadzieję, że opis wpłaty w przelewie Liona bedzie zrozumiały. Pozdrawiam i czekam na czerwony kolor bo jeszcze muszę zapisać się na koszulkę. Mam nadzieję, że nie bedzie ona w kolorze żółtym !bicz
Tomi Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Witam! Proszę o wykreślenie z listy uczestników kolegi o nicku Motyl, pozycja 234. Sorki za zamieszanie ale, koledze coś wypadło i nie może jechać. !happybth
IMC_GREGOR Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 prosze o dopisanie mnie do listy oplata poszla
Barti Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Panowie i Panie Płacimy, płacimy !TAZ !bicz Już mało czasu i zaraz lista się zamknie !w00t Już niedługo !happybth !OKK !zorro !zorro !piwko !piwko !piwko !piwko !zorro !guns !OKK !V
Gość andrew Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Na pierwszym zlocie w Lęborku były 3 maxi! ludzie nie zastanawiajcie się musi być rekord 300! przejdziemy do historii:)
Rekomendowane odpowiedzi