Pan_Misio Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Witam, Pieniądze w drodze. Wizyta w browarze z degustacją.
bogumilek Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 rodzinka miala dojechac na zlot w sobote ale nie dojedzie wiec prosze o zmiane statusu: bogumilek, wariant 2, browar doplata wyslana przelewem (50zl).
mxmichal Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 deadline sie zbliża więc proszę o dopisanie: mxmichal - wariant 1
sconew Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Witam! Przelew zrobiony - 160,00PLN WARIANT: BROWAR Nocleg poza zlotowiskiem (i.e. polem namiotowym) Dziękuję! DO ZOBACZENIA!
Barti Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Czy odnośnie atrakcji zlotowych będzie jakaś informacja? W sensie co i o której będzie się działo czy dopiero na zlocie? Bo jeszcze nie wiem na którą będę mogł dojechać i ciekawy jestem co mam do stracenia
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Administrator Opublikowano 4 Maja 2010 Dokładny plan zlotu będzie znany po 15 maja. W piątek do wieczora zjeżdżają się zlotowicze więc jest to typowy dzień imprezowo- zapoznawczy Browar, kajaki, konkurencje zlotowe czy parada przewidziane są raczej na sobotę. . W piątek możliwe, że będzie pokaz ratownictwa.
Bobas Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Przelew zrobiony. Ze względu, że browar zwiedzałem już 3 razy, a na spływie byłem 27 razy zostanę na polu namiotowym
Kordian Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Czas na dopisanie się: wariant 2 Browar Kordian i Gosia. Przelew złożony.
Klubowicze Ravenka Opublikowano 5 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2010 Przelew puszczony Ravenka i Lamus opcja 2 browar !w00t
Klubowicze Roni Opublikowano 5 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2010 Od tej chwili czekam na "czerwoną "adnotację przy nickach Roni i Ania. !w00t
magduska Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Mareczkowo - pHre4kerowo - Magduskowy przelew poszedł !w00t
stiopa Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 kasiora poszła, rozpoczynam odliczanie dni do zlotu !w00t
Tomekgdz Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Kasa poszła do nowego właściciela !w00t Zostajemy tylko na polu namiotowym !w00t
Glub Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Proszę mnie dopisać. wariant 2 - Kajaki. Ja 100% -a Dzioucha 50% bo dyga się egzaminów:P [wie że ma deadline] przelew puszczam za siebie chwilowo.
Daro Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Hejka przelew poszedł do zobaczenia na zlocie !piwko
Barti Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Co ile czasu jest aktualizowana informacja o przelewach?
Sympatycy szorstki Opublikowano 6 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2010 Z uwagi na różne okoliczności zmieniły mi się plany. Proszę więc o korektę: szorstki - wariant pierwszy, bez zwiedzania i kajaków. poz. 7, 33 i 34 proszę skasować. Za chwilę wysyłam przelew. pzdr
Sympatycy siemik Opublikowano 6 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2010 A ja z innej beczki.Ostatnio wpadłem na pomysł aby zabrać ze sobą rower dla córki i pytanie brzmi czy jest tam tyle miejsca żeby dziecko mogło bez martwienia się przez rodziców bezpiecznie jeździć po terenie zlotowiska na rowerku?Nie ukrywam że było by to zajęcie umożliwiające korzystanie z większej swobody rodziców !piwko .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Administrator Opublikowano 6 Maja 2010 A ja z innej beczki.Ostatnio wpadłem na pomysł aby zabrać ze sobą rower dla córki i pytanie brzmi czy jest tam tyle miejsca żeby dziecko mogło bez martwienia się przez rodziców bezpiecznie jeździć po terenie zlotowiska na rowerku?Nie ukrywam że było by to zajęcie umożliwiające korzystanie z większej swobody rodziców . Siemik, bez najmniejszego problemu !piwko Miejsca jest oporowo, całość jest ogrodzona, teren posiada ochronę a alejki umożliwiają jazdę także rowerami. Zresztą na kempingu Sielanka można rowery wypożyczyć. Są też inne dziwne pojazdy dostępne dla... np. dzieci nieodpłatnie Tutaj masz foto poglądowe z ostatniego weekendu gdzie byliśmy rodzinnie na zlocie Warkot 2010 (Mój Bunny z Weroną na wyścigach gokartów... )
upiór Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Witam serdecznie . ZACNA marka zrobiła przelew , proszę tylko o zmianę w opcji na pierwszą . Pozostaję na polu namiotowym , mam parę spraw do omówienia z tym gościem z Grudziądza !OK .
Sympatycy siemik Opublikowano 6 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2010 Fajnie.Zawsze trzeba dziecku zapewnić plan zajęć aby nie nudziło się w obecności dorosłych !OK .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Administrator Opublikowano 6 Maja 2010 Najnowsza aktualizacja wpłat została właśnie naniesiona !OK @KLIK - LISTA@ Pojawiła się taka wpłata: ZIBI68+1 (Warszawa)... niestety, nie mamy takiej osoby na liście. Proszę o sygnał na @ lub PM. Jeśli ktoś wpłacił dalej jak 5 dni temu a nie ma go na liście- proszę o sygnał! Poza tym wielka prośba abyście w tytułach przelewu podawali Wasz numer/numery na liście. Usprawni to znacznie aktualizację. Dzięki
Glub Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 przelew poszedł dziś rano tylko z nickiem. aktualizuję Dziewczynę- ma egzaminy w tym czasie i kategorycznie nie jedzie ergo będę bawił bez sam.
Rekomendowane odpowiedzi