Pleban Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 Macie rację Panowie. Najwyższy czas planować spotkanie. W związku z przebudową węzła drogowego w obrębie Gdyni Wzgórze Św. Maksymiliana, proponuję spotkanie na stacji paliwowej "Orlen" ( to nie jest reklama !scooter ) na ulicy Śląskiej 45/47 w Gdyni oczywiście, o godzinie 9:30. Poczekamy 15 minut na ociągających się i następnie szykiem mikołajowym !scooter udamy się w kierunku Skweru Kościuszki. Dla nie znających Gdyni podaję bliższe namiary lokalizacyjne w postaci MAPKI lub też koordynaty GPS: N 54 30 48 23 E 18 32 00 85 Proszę o zgłaszanie deklaracji przybycia do miejsca spotkania, abyśmy wiedzieli na kogo czekać. Do zobaczenia..... wariaty w czerwonych kubrakach !OK P.S. Ponawiam pytanie. Czy za kogoś wpłacać tzw. wpisowe? Proszę o znak-sygnał na PM lub tel. kom. 601 617575
Sympatycy siemik Opublikowano 2 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 2 Grudnia 2009 Siemik i córeczka będziemy w wyznaczonym miejscu oczywiście jeśli nawigacja nie wprowadzi mnie do jakiegoś jeziorka !scooter .
eMKa Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Będę na Śląskiej! Ulicy (wszak jest jeszcze kiełbasa, Aleksandra, gwara...) !scooter
Abach Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 (...)"Orlen" ( to nie jest reklama !pomidor ) na ulicy Śląskiej 45/47 w Gdyni oczywiście, o godzinie 9:30. (...) Cwaniak, pod własnym domem !scooter Jeszcze pewnie się spóźni... !guns Będę.
damianibeata Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ja też będę. .Jak pogoda będzie !scooter to spóźnienia nie przewiduje, ale w razi czego podaje kontakt 507 140 660.
eMKa Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Prognozy na niedzielę są zachęcające. Najprawdopodobniej pogoda przez kilka najbliższych dni nie ulegnie zmianie. Będzie zatem nieco chłodno (0-5), nieco pochmurno, ale... SUCHO! Czego życzę Kolegom i sobie.
Abach Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Boję się zerknąć w prognozy a nawet gdybym zerknął - trudno im zaufać Ale Tobie Marku nie sposób nie wierzyć, dlatego jestem pełen nadziei !scooter Informacje organizacyjne: Po doświadczeniach z ostatnich lat proponuję: 1. Zadbać o opróżnienie pęcherza przed samą imprezą, potem może być krucho, znaczy się mokro Już stałem w mikołajowych kolejkach do WC !scooter 2. Na rozgrzewkę proponuję zabrać mały termos z kawą lub herbatą. 3. Jakiś prowiant w razie potrzeby wskazany.
Agnus Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 2. Na rozgrzewkę proponuję zabrać mały termos z kawą lub herbatą. Jedziemy ze Skwerku na Długą w konwoju policyjnym, jakieś 15-30/h, to może zamiast termosika z kawusią lub z herbatusią jakieś (podgrzane w schowku, BLEEE) 1/2 l rozcieńczonego wodą C2H5OH? !sciana ... Żartowałem.
Sympatycy siemik Opublikowano 4 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2009 Są dwa tematy na temat mikołaji piszę jednak w trym gdyż jest większy .Jutro akurat problemu nie mam z jazdą charytatywną po okolicy na moto-mikołaje bo Sylwia idzie do pracy ale na niedzielę Sylwia i Ania ciągnęły losy i Ania wygrała .Więc przygotowania w toku,przed chwilą zamontowałem czapeczki czerwone na kask. My Webpage
damianibeata Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Siemik czym przymocowałeś czapki?Zastanawiam się nad tym bo boję sę że po zdjęciu czapki będę szorował pół dnia kask z resztek taśmy.
Sympatycy siemik Opublikowano 5 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2009 Taśmą dwustronną cienką papierową.W ubiegłym roku też tak miałem i nie było potem problemu ze zmyciem resztek taśmy.
Abach Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Włoski White Super Hex GTX 250 przepalony i przygotowany do jutrzejszej imprezy Czapka mikołajowa przytwierdzona do kasku, nie wiem jak pozbędę się taśmy dwustronnej z szybki, ale to nie ważne. Będzie się działo panowie i panie Do zobaczenia jutro
Pleban Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 Wszystko gotowe. W prognozę pogody nie patrzę, bo i po co. Wezmę ją (albo ona mnie ) z zaskoczenia. Damian (damianibeata) trzymam za Ciebie kciuki. Jedź ostrożnie. Do zobaczenia za parę godzin.
Sympatycy siemik Opublikowano 5 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2009 Dziś było ok.50ciu św. Mikołaji .Imprezka się udała,dzieci zadowolone,skuter brudny bo pogoda nie za bardzo dopisała. Zdjęcie z domu dziecka. Ogólnie wyszło bardzo fajnie.Z roku na rok jest nas coraz więcej. Aby tak dalej Jutro melduję się w Gdyni o 9.30. Pozdrawiam.
Sympatycy siemik Opublikowano 6 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2009 Siemka.Nie dawno dopiero doszedłem do siebie,przeglądam teraz youtube i na jednym filmiku zauważyłem naszą nie wielką grupkę. Ten moto był chyba najmniejszy-szacun wielki dla "kierownika" http://www.youtube.com/watch?v=EvPEaKTaBJQ
Pleban Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Tak, tak. Naszą niewielką grupkę w ORGOMNEJ GRUPIE. Oficjany komunikat mówił o ponad 2,3 tys. maszyn ale niektóre źródła np. telewizja podawała 2,9 tys. Zebraliśmy też 63 tys. złotych na obiady w szkołach. Prawdziwa POTĘGA. Cieszę się, że mogliśmy pomóc dzieciakom i wywołać uśmiech tysięcy ludzi, przy okazji świetnie się bawiąc. Szkoda tylko, że jest to jedyny dzień w roku kiedy kierowcy są dla nas mili i przyjaźni. Taka już ta polska mentalność. Ja też zrobiłem parę FOTEK ale nie potrafią one oddać niesamowitej atmosfery nawet małym ułamku.
damianibeata Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Dojachałem szczęścliwie , a fotki dodam niebawem.Poza tym miło mi było wszystkich poznać i mam nadzieje że niedługo będzie okazja wymienić kilka dłuuuuższych zdań !piwko
Pleban Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Dojachałem szczęścliwie..... No! Bo już chciałem dzwonić!
mumin Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Po drodze do Gdyni minalem Abacha ale juz na skwerzxe nie udalo mi sie was znalesc.... w kazdym razie bylo super. MEGA impreza.
Sympatycy siemik Opublikowano 6 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2009 Super że dojechałeś szczęśliwie bo troszkę się martwiłem.Dzięki za spotkanko.
damianibeata Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Gdy przyjechałem do domu zastałem gości dlatego nastąpiło lekkie opóźnienie w meldunku .
Poldergeist Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 ale już na skwerzxe nie udalo mi sie was znaleźć.... Też tak miałem. Podjechałem na Skwer zarejestrować się a znaleźć Was później nie dało się. Szkoda
Pleban Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zupełnie nie wiem dlaczego. Wystarczyło się dobrze porozglądać. Byliśmy ubrani w czerwone stroje. Mikołajowe stroje !w00t !tut
Rekomendowane odpowiedzi