Klubowicze fundi600 Opublikowano 28 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Listopada 2009 Witam, powróciłem !happybth 150 wkręcone pogoda istnie !happybth a wieczór !piwko
michu Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Wyjechał się szkolić !happybth hi hi , a co tam wątroba !tut !tut . Michu powodzenia , pokaż im tak !happybth !piwko !piwko !piwko . Jak by się ktoś pytał , jutro wyjeżdżam Upiorku wątroba się szybko regeneruje !tut !piwko
Burgerman Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Witam, powróciłem !happybth 150 wkręcone pogoda istnie !happybth a wieczór !piwko Szacun Fundi. Pogoda rzeczywiście skuterowa, niestety nawał obowiązków pozbawił mnie przyjemności ujeżdżania Yamahy. !piwko
krzys-68 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Witam, powróciłem 150 wkręcone pogoda istnie !scooter a wieczór !piwko Szacun Fundi. Pogoda rzeczywiście skuterowa, niestety nawał obowiązków pozbawił mnie przyjemności ujeżdżania Yamahy. tak tez własnie miałem napisać: czy wy nigdy nie pracujecie? Jak by się ktoś pytał , jutro wyjeżdżam Upiorku wątroba się szybko regeneruje tja.przeprowadzone badania wykazały że wątroba po ,1l wodki regeneruje sie 2 tygodnie U Polaka NIGDY Posty lacze, nastepne napisane w ten sposob beda kasowane. dr.big
Bobas Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam, powróciłem 150 wkręcone pogoda istnie !scooter a wieczór !piwko Szacun Fundi. Pogoda rzeczywiście skuterowa, niestety nawał obowiązków pozbawił mnie przyjemności ujeżdżania Yamahy. tak tez własnie miałem napisać: czy wy nigdy nie pracujecie? Czasem pracujemy, ale bardzo rzadko
Tomekgdz Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 A co to praca !w00t picie to jest życie !OK mowa o wodzie, bo ja się !yeah pijakami
upiór Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam z wieczora , ponoć w radiu pisali !w00t że rano w Grudziądzu duchota i słońce wali duszno jakoś było !yeah !OK .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Listopada 2009 I co znowu sam ujeżdżałem, ech Wy sqterowcy pogoda nie ta czy co?
krzys-68 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam, powróciłem !yeah 150 wkręcone pogoda istnie !w00t a wieczór !OK Szacun Fundi. Pogoda rzeczywiście skuterowa, niestety nawał obowiązków pozbawił mnie przyjemności ujeżdżania Yamahy. tak tez własnie miałem napisać: czy wy nigdy nie pracujecie? Czasem pracujemy, ale bardzo rzadko to podobnie jak ja tyle że jak zaczne pracę to skonczyć nie mogę
Bobas Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Cisza u nas jakby makiem zasiał Ach, co ta jesień potrafi zrobić z człowiekiem
Klubowicze fundi600 Opublikowano 30 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 30 Listopada 2009 Jesień, to wszyscy zastanawiają się jak upięknić własne żeby się wyróżniać się wśród zacnych W końcu to maniaki !scooter
upiór Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 O tak Wlodek to racja , myślałem co by zacnej kwiatki na malować !scooter . A resztę olej i takie tam to za rok , pozdro !scooter .
Sympatycy siemik Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Grudnia 2009 Właśnie Włodziu,co racja to racja.Dziś o sorki wczoraj właśnie po to aby mój cichutko i bez problemów z "świeżymi płynami"zaopatrzyłem go w nowe smarowanie,wymieniłem mu wszystkie oleje włącznie z filtrem.Nie dalej jak dwa lub trzy tygodnie temu zamontowałem i podłączyłem do tylnego kufra światła stopu.Teraz zaczyna nabierać rumieńców i oddech ma troszeczkę lepszy a wszystko to za sprawą tej naszej ślicznej jesieni i zimy.Czeka go teraz wymiana szyby gdyż całemu urokowi skuterka odbiera pęknięcie siedmio centymetrowe wzdłuż szybki ale to chyba poczeka do następnego sezonu. Okres w którym się teraz znajdujemy jest dla większości z nas martwym okresem,aczkolwiek dla mnie przykrycie kołderką nastąpi najprawdopodobniej dopiero po szóstym grudnia. Pozdrawiam Siemik
Agnus Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Okres w którym się teraz znajdujemy jest dla większości z nas martwym okresem,aczkolwiek dla mnie przykrycie kołderką nastąpi najprawdopodobniej dopiero po szóstym grudnia. Znaczy się, jedziesz jako Mikołaj do 3miasta?
Rekomendowane odpowiedzi