regis Opublikowano 12 Października 2005 Opublikowano 12 Października 2005 Dr.Big...nie za Niemac....za Norwega !wchair
ultras Opublikowano 13 Października 2005 Opublikowano 13 Października 2005 trochę OT, ale było tu kilka ogłoszeń z alegro i zbł?dziłem do takiego: http://allegro.pl/show_item.php?item=65976065 - nie mogłem się powstrzymać !pomidor pozdro ultras
Sympatycy szorstki Opublikowano 13 Października 2005 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2005 Heh, no dobra Panie i Panowie, je?li już zeszli?my na AN650 z mał? tabliczk?. Jak s?dzicie, jeżdżenie normalnie zarejestrowanym burgerem bez "A" to to samo co jeżdżenie burgerem z mał? tabliczk? "na dowód osobisty" ??? Rozumiem te nuty oburzenia "mał? tabliczk?", ale ciekawi mnie jak oceniacie też tę drug? sytuację... !pomidor BTW: Dodam, że moim zdaniem, posiadaj?c A, zarejestrowanie np. 125-tki lub 150-tki na 50, nie jest wg. mnie aż tak naganne i jest czyst? oszczędno?ci? kaski... Ale to tylko moje subiektywne odczucie i chętnie posłucham ew. argumentów przeciw. pzdr
regis Opublikowano 13 Października 2005 Opublikowano 13 Października 2005 W przypadku "malej tabliczki" chcialbym zaznaczyc, iz nie chcialbym sie znalezc na miejscu osoby, ktora potwierdzi, iz an650 jest motorowerem (chodzi o diagnoste) W przypadku jazdy bez prawka moto normalnie zarejestrowanym... niepodoba mi sie to tak samo jak rejestrowanie moto na motorower.
ERMI Opublikowano 13 Października 2005 Opublikowano 13 Października 2005 oj regis gdyby? w swoim życiu miał cokolwiek wspolnego z cłem to uwierzyłby?, że nawet koniowi mozna do dupy przypi?ć mała tablicze motoroweru !pomidor
Administrator Artix Opublikowano 13 Października 2005 Administrator Opublikowano 13 Października 2005 Ja akurat z Regisem sie w pelni zgadzam, moze jestem formalista, ale prawo jest do k**** nedzy prawem a brak poszanowania w duperelach skutkuje tym ze i w wiekszych sprawach "jakos sie zalatwi" i tym sposobem bedziemy republika bananowa. Tak samo nie uznaje rejestracji 125 ccm na motorower jak i jazdy bez kategorii, choc znam sporo osob ktorych bardzo lubie i namawiam moze niezbyt konsekwentnie w moim podejsciu do sprawy zeby chociaz kupily sobie to prawko skoro jezdza juz od lat bez niego. Natomiast powiem tak, jesli jakis gowniaz trafil by mnie w auto 125 ccm zarejestrowanym na motorower czy nawet odblokowanym skuterem 50-tka to skoro ma debilnych rodzicow to nie mam zadnego wyrzutu sumienia skroic ich z kasy za odszkodowanie skoro sa bez mozgami. Pozdrawiam
regis Opublikowano 14 Października 2005 Opublikowano 14 Października 2005 Dodam artix, ze tacy bezmozgowi rodzice najczesciej sraja kasa !pomidor BTW. Ostatnio skasowalby mnie dupek z radiowozu. Wyjechal mi jak przyslowiowa blondynka...tylko ze z LEWEJ STRONY :\ Cale szczescie jechalem wolno i...samochodem!! (Volvo V40....xenony....dosc widoczny pojazd)
dr.big Opublikowano 14 Października 2005 Opublikowano 14 Października 2005 (Volvo V40....xenony....dosc widoczny pojazd) To uwazaj na relingi, w Szczecinie uzywki kosztuja 800zl !OKK ...
regis Opublikowano 14 Października 2005 Opublikowano 14 Października 2005 Szczesciem nie bywam w Szczecinie !NOT...ale jakby byly potrzebne to.... !OKK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Października 2005 Autor Administrator Opublikowano 19 Października 2005 Żeby wrócić do tematu ciekawych ofert na allegro podrzucam aukcje z ofert? trzech Hexagonów... Nie jeden, nie dwa ale trzy sztuki! Może hurtem było taniej? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=67875320 I jeszcze co?... super opis, super ortografia i poważny powód sprzedaży http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=68807100
Gość biały Opublikowano 20 Października 2005 Opublikowano 20 Października 2005 Sprzedaje bo już się najeĽdziłem !w00t
dacja Opublikowano 20 Października 2005 Opublikowano 20 Października 2005 Sprzedaje bo już się najeĽdziłem !w00t A co sprzedajesz TY ???? Katanke , czy Helixy razy 3 ?
regis Opublikowano 20 Października 2005 Opublikowano 20 Października 2005 Hmm...a moze facet sie pomylil (w sumie widac, ze ortografia i skladnia nie jest mocna strona) i chcial napisac: "sprzedaje, bo już go ZAjeĽdziłem" hmm? Bidula pisac nie umi, to mu sie glowa z reka zle porozumialy i zdanie wyszlo nie to co trzeba;)
Hoffi Opublikowano 20 Października 2005 Opublikowano 20 Października 2005 Widać, że coraz czę?ciej handlarze czyszcz? zachodnie rynki używanych motocykli i skuterów masowo - czyli już nie pojedyncze sztuki (mówię tu o skuterach), ale całe zestawy. Ciekawa to tendencja, pytanie tylko, czy nasz rynek to wchłonie? Jak my?licie?
ERMI Opublikowano 20 Października 2005 Opublikowano 20 Października 2005 hehehe szczerze? To jeszcze nie widziałem takiego złoma, żeby nie znalazł jakiego? durnia na nabywce !w00t
Sympatycy szorstki Opublikowano 22 Października 2005 Sympatycy Opublikowano 22 Października 2005 |więte słowa Ermi, niestety Złomy to złomy, ale i nówki w naszej rodzimej "ofercie" s? "ciekawe" Widzę to po niektórych moich znajomych. Planuj? zakup dzieciakom skuterów w przypadku dobrego ?wiadectwa... Argument - przecież s? w sumie taniocha...2,5KPLN za nowy skuter (oferta chińskich skuterów sprzedawanych "dealerom" w Polsce na "kontenery" i bez marki). pzdr
drogowiec Opublikowano 23 Października 2005 Opublikowano 23 Października 2005 oferta chińskich skuterów sprzedawanych "dealerom" w Polsce na "kontenery" i bez marki I BEZ SERISU...... Pozdrówka
Gość SZPAK Opublikowano 25 Października 2005 Opublikowano 25 Października 2005 Witam A co do tego ogłoszenie "ortograficznego" to ciekawe z jakiej miejscowo?ci on jest bo czytaj?c podan? nazwę s?dze , że kolega mógł popełnic tu conajmniej dwa dodatkowe błędy !OKK A sukienka mnie powaliła na kolana i już wiem dlaczego zamie?cił dodatkowe info Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi