Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 19 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 19 Października 2024 Jutro 9.30 z pod Lidla. Nazir szkoda komentować😡
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 20 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 20 Października 2024 Startowałem sam, ale na ognisku z małopolski (co cieszy), było kilka osób m.in. : Krzyżówka, Ściemniacz, Tony i ja - fajnie. Pozdrowienia dla wszystkich 🖖
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 9 Marca Użytkownicy Opublikowano 9 Marca Tak, troszkę czasu zleciało, wczoraj wymiana filtrów, oleju i klocków hamulcowych a dzisiaj pierwsza jazda. Zrobiłem 36 km tzn do pracy i z powrotem do domu 😀😃😃. Sezon uważam (swój) za rozpoczęty. Pozdrowienia dla wszystkich !!!
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 20 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 20 Kwietnia Jutro otwarcie sezonu w Bochni Pogoda ma być. Na pewno się tam pokręcę, chociaż do pracy mam na 15-tą. Z uwagi, że ma być dużo motocykli różnej maści, zaparkuje na płycie w centrum w okolicach pomnika Kazimierz Wielkiego - może kogoś spotkam z naszego woj. i nie tylko 🖖🛵 1
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 22 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 22 Kwietnia Sezon rozpoczęty! W/g organizatora maszyn było ok. 3 tys. a ja naliczyłem tylko 14 skuterów. Poznałem też z naszego woj. Roberta69, który się zjawił na otwarciu 👏. Taki Indian wpadł mi w oko. Fotek nie robiłem, relacje z imprezy pewnie są na różnych mediach np facebook. Pozdrowienia dla Wszystkich 🖖 1
Rekomendowane odpowiedzi