Skocz do zawartości
Forum Burgmania

GDZIE I KIEDY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rafa ty to sam wszystko

• Użytkownicy
Opublikowano
Godzinę temu, Krzynio66 napisał(a):

rafa ty to sam wszystko

Tak, lubię coś przypichcić, a zwłaszcza w terenie, czyli u mnie na działce. Golonka w piwie i kapuście z kociołka palce lizać.

Ale to nie temat (gdzie i kiedy.

20201115_152555.thumb.jpg.ee41233cbeb56a143c6d4412ba0102aa.jpg

Opublikowano

no to dales mi temat musze do ciebie przyjechac tez lubie takie ferkasy szkoda ze b nie bedziesz na leniwcu bede dodudzie wedzone i moja kielbasa

• Użytkownicy
Opublikowano

Tak informacyjnie ''rodzi się'' trasa na niedzielę, już zapraszam chętnych. Czytając różne tematy naszego forum widzę, że jest parę osób z naszego woj. (ale nic z tego - mam na myśli wspólne podróże). Wiem, Brzesko czyli ja (na  forum), to nie jest pępek małopolski, ale miło by było wspólnie zrobić parę km. Bliżej niedzieli dam znać co do trasy. Pozdrowienia dla Wszystkich 🖖

• Użytkownicy
Opublikowano

Dawaj znać to może coś wymyślimy, szukam pomysłu na niedzielę, bo w czwartek to pewnikiem Słowacja, mam nadzieję na mniejszy ruch. A może na gulasz do bratanków?

• Użytkownicy
Opublikowano
3 godziny temu, zicoo62 napisał(a):

Dawaj znać to może coś wymyślimy, szukam pomysłu na niedzielę, bo w czwartek to pewnikiem Słowacja, mam nadzieję na mniejszy ruch. A może na gulasz do bratanków?

Nas jest już 3-ch. A może wpadniemy do Ciebie i Ty zrobisz nam trasę i wspólnie zrobimy jakieś kółeczko - gdziekolwiek, znasz swój teren a my przy tym skorzystamy.  Obiadek i odpoczynek po drodze mile widziany. (przy okazji obgadamy ognisko😀). Nie mogę dodzwonić się nigdzie, coś z satelitami. Albo Tow. Putin coś zakłóca.

• Użytkownicy
Opublikowano

To jednak padła siec telefoniczna Plusa (chyba), w moim rejonie a nie złośliwość Tow. Putina

• Użytkownicy
Opublikowano

Dopiero w sobotę będę wiedział, czy niedziela będzie wolna, bo nowe okoliczności wyszły. Ale jak co to jak najbardziej. Coś w sobotę wieczór obgadamy, spontan jest najlepszy..

• Użytkownicy
Opublikowano

Oki. Jeszcze pogoda !

Opublikowano

Może i ja bym dołączył do was w Niedziele 

• Użytkownicy
Opublikowano
Godzinę temu, mordek napisał(a):

Może i ja bym dołączył do was w Niedziele 

Nie ma problemu. Poczekaj bo sytuacja się klaruje

Dam znać

Opublikowano

Ok

• Użytkownicy
Opublikowano

Jutro rano ok. 8 będziemy wiedzieć czy ruszamy z uwagi na pogodę

• Użytkownicy
Opublikowano

Po wszystkich za i przeciw dzisiaj odpuszczamy🛵

• Użytkownicy
Opublikowano

I teraz mi jest bardzo głupio, bo jakbym nie polegał na prognozie pogody, to bym dzisiaj zrobił kilka km. Odwagę miał za to zicoo62 i wspólnie z małżonką robiąc mały komin wpadli do mnie na kawkę. Super pogawędka na tematy ogólne i skuterowe m.in. (kymco 550), za co mu dziękuje. No i moja Małgorzata poznała pierwsze osoby z forum. 🖖

• Użytkownicy
Opublikowano

Grzesiu my już w domu po obiedzie i po lodach w Żegocinie, dzięki za kawę i pogaduchy.

• 1 miesiąc temu...
  • Użytkownicy
Opublikowano

Tak informacyjne startuję o godz. 10.15 z pod Lidla w Brzesku na ,,Ognisko podkarpackie'' oczywiście !

• Użytkownicy
Opublikowano
3 godziny temu, Rafa303 napisał(a):

Tak informacyjne startuję o godz. 10.15 z pod Lidla w Brzesku na ,,Ognisko podkarpackie'' oczywiście !

Jak się wyrobię to będę, nie będzie mnie o 10:15 to nie czekaj.

• Użytkownicy
Opublikowano
47 minut temu, Tony napisał(a):

Jak się wyrobię to będę, nie będzie mnie o 10:15 to nie czekaj.

Ok

• Użytkownicy
Opublikowano

Decyzje jednak podejmę ok. 9 rano z uwagi na kijowe prognozy na niedzielę

• Użytkownicy
Opublikowano

No niestety prognozy mało optmistyczne

• Użytkownicy
Opublikowano
Godzinę temu, Tony napisał(a):

No niestety prognozy mało optmistyczne

Czekam też na decyzje Sapera.

• Użytkownicy
Opublikowano

Siemka ognisko jest aktualne zapraszamy 🛵

• Użytkownicy
Opublikowano

Tak informacyjnie, wybieram się na ognisko Hutki Kanki. Wyjazd 9-ta z minutami (przyklejam się do ekipy z podkarpacia), tylko jeszcze dokładnie nie wiem w którym miejscu🤔. Czekam na ich info. (Nie piszę czy są chętni bo sami wiecie).

• Użytkownicy
Opublikowano
Godzinę temu, Rafa303 napisał(a):

Tak informacyjnie, wybieram się na ognisko Hutki Kanki. Wyjazd 9-ta z minutami (przyklejam się do ekipy z podkarpacia), tylko jeszcze dokładnie nie wiem w którym miejscu🤔. Czekam na ich info. (Nie piszę czy są chętni bo sami wiecie).

Chętni są ☝️

Tylko od Was jakieś takie...Lajkoniki🤪