Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2014 ustalicie w środę jakieś szczegóły sobotniego przywitania albo niedzielnego wyjazdu, ja się dostosuję z przyjemnością Pamiętajcie tylko że ustalony został czas waszego wyjazdu z Krakowa ( ok.9,00 rano ) To pozwoli na spokojnie dojechać do Żywca na 10-10,30 a tam będziemy czekać na Was. Pozdrawiam Artur
Ściemniacz Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 :Jumpy:to gdzie ten spot bo ja za Myślenicami bo z młodym mam trening i miał bym bliżej :Jumpy:to gdzie ten spot bo ja za Myślenicami bo z młodym mam trening i miał bym bliżej
Zbychu Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Niech będą Myślenice. Zobaczę co fliziarz zrobił w Trzebuni.
Marcin-Kraków Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ja niestety ostatnimi czasy pracuje deko pozniej, i na spot trudno sie wyrobic. Ale juz pracuje nad tym zeby next time sie wyrobic. Moze sie uda.
Zbychu Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Po dzisiejszym spocie chętnych na niedzielny wyjazd do BB przybyło. Ja będę w Krakowie na Zakopiańskiej, a pozostali dołączą po drodze w zależności którędy pojedziemy. Myślę , że wszyscy się zgłoszą.
looker Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Swietnie, bardzo sie cieszę, że będziemy mieli okazje sie poznać. A w sobotę, pod Wawel mozecie przyjechać? Wtedy dociera do nas sztafeta ze Stalowej Woli. Jeszcze nieznam godziny przyjazdu ale jak tylko będę wiedział dam znać. Dziękuję!
looker Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 UWAGA, UWAGA! W niedzielę startujemy o godzinie 8:00 - 8:15 spod Castoramy na Zakopiance. W razie pytań lub innych sugestii piszcie. Dziękuję.
Użytkownicy Tony Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Użytkownicy Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Jedna mała sugestia żeby pisać w jednym temacie "Przedzlotowa sztafeta Burgmanii" bo teraz to są informacje w czterech różnych na samym małopolskim I pytanie która mapka aktualna? jedna jest w wątku głównym a inna podana przez kolegę *FOX*
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2014 TU jest info z aktualna mapą. PS Nie krzyczcie na Lookera że we wszystkich wątkach pisze. Sam mu tak poradziłem bo w wątku "sztafetowym" NIKT nie zabrał głosu oprócz Zenka . Więc jak widziałem że jesteście aktywni w :" Gdzie i Kiedy " oraz " Wybieram się do " to pomyślałem że może po prostu nie czytaliście tego wątku (wiele osób czyta tylko wybiórczo , nie patrząc na wszystkie) I to tyle . Do zobaczenia
Użytkownicy Tony Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Użytkownicy Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Czytać raczej wszyscy czytali bo na spotach gadaliśmy o sztafecie, a u nas mało kto pisze jak nie ma nic do napisania albo nie jest zainteresowany
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2014 No ale skoro nikt nic nie napisał to skąd mamy wiedzieć czy ktoś jest zainteresowany. Wystarczyło napisać np : sorry ale to nie dla mnie albo ok. pomyślimy. I w tedy wszystko jasne
przemo7 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 To ja powinienem być :-) Ta 8.00 to nie za wcześnie? Ileż będziemy do Żywca jechać??
Zbychu Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ja też będę, myślę że gdyby wyjechać o 9.00 to w zupełności by wystarczyło. Ale może lepiej już nie robić zamieszania.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Czekamy w Żywcu od 10 ,00 (jak będziecie o 10,30 to też spoko) więc spokojnie bez napinki. Generalnie proponuję kontrolować czas w trakcie jazdy i jak mielibyście być za wcześnie to zrobić przerwę na papieroska czy kawę ( np. w Suchej B. w Karczmie ) Z Żywca mamy spokojną traskę a o 14,00 TO Więc też będę regulował trasę aby się nie spóźnić ani nie być przed czasem
Sympatycy Anton Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Arturo, kiedyś tam, gdy dostałeś przydomek "KRÓL", traktowałem to jako taki koleżeński, bardzo miękki żart. Ale to qrde jest PRAWDA!!! a nie żart EDIT. Już się cieszę na nasze spotkanie i kilometry. Nawet się ogolę Żeby przy "buzi" nie kuło!
Ghandi Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ja już zgłupiałem, zrobiło się niemałe zamieszanie. Chciałbym konkretny czas wyjazdu wiedzieć wcześniej, raz mowa o 9, teraz o 8. Dobrze że kolega Władimir i Zbychu zadzwonił . Tak to bym dowiedział się dopiero teraz. Po zmianie czasu wyjazdu czterech moich znajomych zrezygnowało. Władimir czekajcie na mnie na "Kurce" do 8.10. Jak nie zdążę na czas to będę Was doganiał. Pozdrawiam.
looker Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Wszędzie jest informacja że wyjazd o godzinie 8:00/ Raz tylko Arturo pomylił godzinę i wpisał w tym wątku błędnie godzinę 9:00. W temacie sztafety widnieje tylko godzina 8.00 w tabeli też taka własnie jest wpisana.
Zbychu Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 To może organizator się wypowie bo widzę, że obserwuje. Więc sprawa jasna.
Sympatycy Anton Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Wszędzie jest informacja że wyjazd o godzinie 8:00/ Raz tylko Arturo pomylił godzinę i wpisał w tym wątku błędnie godzinę 9:00. W temacie sztafety widnieje tylko godzina 8.00 w tabeli też taka własnie jest wpisana. To tutaj o 8:00 krakowiaki i górale wyjeżdżają :) na Podbeskidzie.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Raz tylko Arturo pomylił godzinę i wpisał w tym wątku błędnie godzinę 9:00. To nie ja pomyliłem godzinę tylko taką informacje dostałem od Ciebie na PW 04.03.2014 Z trasy wynikało ze na luzie dojedziecie po 1,5 godz. I tak ustawiłem nasz przyjazd ( to my mieliśmy na spokojnie czekać na was i o 11,00 ruszać dalej) Tabeli nie sprawdzałem to fakt. Jedzcie tak jak wam pasi . Czekamy od 10,00
looker Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 To nie ja pomyliłem godzinę tylko taką informacje dostałem od Ciebie na PW 04.03.2014 Masz racje, nie napisałem do Ciebie informacji z aktualizacją. Na szczęście ta godzina pojawiła się tylko raz na forum. Moja wina!
Sympatycy Anton Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Chłopy! - przestańcie - proszę BARDZO!
Ghandi Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Chłopy! - przestańcie - proszę BARDZO! I tak trzymac, no stres.
Rekomendowane odpowiedzi