upiór Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Duży BUZIAK - tym razem bez języczka! :)
GadekW Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ludziska zabrać jakieś chipsy??? Jak zapchamy wszystkich chipsami to może ciasta zostanie dla nas Antoniuszu...lubię chlebek ze smalcem...
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Chipsy i orzeszki i pistacje i paluszki. Co masz to zabieraj bo słyszałem że głodomorów z małopolski przybywa
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Godne powitanie szykuje się dla małopolskiej sztafety - Paluszkiem z solą :-)))
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2014 a co jak szaleć to z gestem
Jaki 40 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Anton 8;45 shell Świętoszówka bede na pewno to mnie wypatruj co bym nie przeleciał w tym rozpędzie po '' CUSIA''.
zenon Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Artur trzeba mieć ze soba jakieś euro
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Obiad przewiduję TU większość zna to miejsce Zamówione stoliki na 25-30 osób z widokiem na góry Jak było by miało być chłodno to w środku. Będzie dobrze
zenon Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Super fajne miejsce i dobre jedzonko tam dają
Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Obiad przewiduję TU większość zna to miejsce Zamówione stoliki na 25-30 osób z widokiem na góry ..... Jak było by miało być chłodno to w środku. ........ Będzie dobrze Znacy sie u Poloka, na Ochodzitej. Hej! Jadło zacne a słodkości jesce lepse. Hej!
albin0007 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Mam pytanie: Czu jedąc przes Słowację obowiazuja nas jakieś dodatkowe przepisy (np: apteczki, kamizelki itd.) ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Kłania się Konwencja Wiedeńska.
Sympatycy Anton Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Kłania się Konwencja Wiedeńska. Ale ja tego i tak czytał nie będę. Żarówki zapasowe, apteczkę i kamizelkę mam. A resztę można sobie też poczytać. Ja tego nie czytałem. Arturo-bb wytłumaczył :) Fajnie jest mieć kumpli. EDIT Artur - dołącza również Subaru gtb320 na Świętoszówce.
Zbyszek Bielsko Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Mam pytanko ... Ponieważ jest kilka propozycji spotkania na forum i godzin startu. Czy może ktoś podać miejscówkę i godzinę zbiórki. I pytanie, czy kolega który jeździ nie skuterem też może się dołączyć ? Dzięki za odpowiedź ...
Sympatycy Anton Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Hej Zbychu - ponieważ jesteś z B-B, proponuję dla Ciebie osobiście LOTOS. Jak już Arturo napisał w poście #61. Godzina też tam jest podana Będzie Tobie chyba najwygodniej. Chyba. że chcesz się podłączyć na Świętoszówce. (?). O 9:00 ruszamy do Artura na LOTOS. Co do Twego kolegi - nie widzę problemu. Napewno będzie spędzone chwile w sztafecie mile wspominał. Gwarantuję!
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dla nowych z Bielska i okolic TU są informacje A jak nie to Żywiec
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2014 dzięki, dzięki,dzięki Antonku kochany. 1. Za odwiedziny 2. Za znalezienie odrobiny czasu 3.O informacje gdzie i kiedy 4.O zaproszenie 5.O zapytanie o Natalie. 6. A przede wszystkim że przełożyłeś sex z (żoną) o te parę minut ,aby u mnie za witać - Sex sexem, ale nie tylko człowiek tym żyje. Będziemy o 8.59 na Świętoszówce ,chyba że śnieg spadnie ?
sater998 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 kurde ja jutro odpadam!!!ściągają mnie ze słuzby wolne!!!!ktosik wywalił L4!!!
Klubowicze karton Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Artur my jadymy tyż
Sympatycy krys70 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Adam, Zenek i ..... startujemy z parkingu Przy stadionie Gornka 8.15 zbiórka 8.25 odjazd do Żor
Zbyszek Bielsko Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Dzięki za podpowiedź .. Będziemy na lotosie.
GadekW Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ale...tu...się...ZIMNO zrobiło...brrrrr
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Podobno najlepiej rozgrzewać się od środka. No ale skoro jutro jeździmy to może Wojtuś wypróbuj gorącą..... Lewatywę Będzie Ci ciepło że HEJ
Klubowicze AREQ Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Artur masz może jakieś przecieki co do jutrzejszej pogody ?
Rekomendowane odpowiedzi