Sympatycy Zenek Opublikowano 6 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2011 to dzwonkne do Ciebie dzis po poludniu
Michałp Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Jetem aktywny i osiągalny bo znów jestem na L4 kiedy spotkanie bo pasuje się pościskać przed świętami !vampire
Gość miki Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Jetem aktywny i osiągalny bo znów jestem na L4 kiedy spotkanie bo pasuje się pościskać przed świętami !vampire Drogi kolego Michale sciskalismy sie w zeszla srode i bedziemy sie sciskac za tydzien Hmm.. A moze ktos ma ochote na goraca czekoladke czy zielona herbatke jednak jeszcze w te srode? Ja w sumie mam caaaly wieczor wolny moge sie skusic Piszcie kto chetny? Reno... Moze wtedy nawet oplatek sie znajdzie
reno Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Miki, umiesz kusić! Jestem na tak. Kto jeszcze?
Gość miki Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Miki, umiesz kusić! Jestem na tak. Kto jeszcze? !kisss Pytanie tylko jak skusic reszte ? Zbychu, Toony, Zenek, no chyba nie sprzatacie przed swiatami?
Użytkownicy Tony Opublikowano 20 Grudnia 2011 Użytkownicy Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mnie specjalnie kusić nie trzeba ale niestety nocka w pracy .Ściemniacz też Jeszcze raz wesołych, spokojnych i zdrowych świąt :newyear:dla wszystkich i Waszych rodzin 1
Sympatycy Zenek Opublikowano 20 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2011 Z checia bym wpadl, ale jutro dopiero bede wiedzial czy dam rade. Jesli juz to bym byl tak kolo 19-19:30.
Zbychu Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Dzisiaj dopiero przeczytałem o spotkaniu ale obawiam się że będę musiał w końcu pomóc żonie- która ma jutro urodziny. Jeszcze raz życzę wszystkim zdrowych i spokojnych świąt.
Ghandi Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ja nie dam rady, ale za tydzień się melduję. Pozdrawiam
Gość miki Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 No i nie wyszlo, nie gniewajcie sie
Sympatycy Zenek Opublikowano 22 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Grudnia 2011 Miki nastepnym razem bedziesz musiala wszystkim po czekoladzie postawic .
Gość radiolog Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Miki nastepnym razem bedziesz musiala wszystkim po czekoladzie postawic . Ja bym optował za tańcem na rurze hehe
reno Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Muszę to zobaczyć!Jestem na 100%, kto przyniesie kamerę lub aparat?
Zbychu Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Ja też jestem na 100%. Kamer nie trzeba z komórki też się wstawi na YouTube. Też mam kilka rur.
Gość miki Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 No to ja moge przyniesc ten aparat Ale... kto tanczy? 1
Gość radiolog Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 No to ja moge przyniesc ten aparat Ale... kto tanczy? Jak to kto tańczy, przecież co do tego nie ma wątpliwości, a dzisiaj Ghandi telefonicznie potwierdził, ze przywiezie rurę specjalnie na Twój pokaz to będzie hit przed sylwestrem, miodzio. W programie móglby byc taniec brzucha, zjazd po rurze z oplotem głowa w dół np. Chyba miki ciężko zachoruje przed środowym spotem hehe
Ghandi Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Coś mi się zdaje że frekwencja będzie wysoka(110%) !YES Mam nadzieję że nie braknie miejsc? Ja rezerwuję w pierwszym rzędzie !OK
reno Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Trzeba zaklepać całe Pomodorino! Czy mogę zaprosić paru znajomych? Korzystając z ostatnich chwil przed kolacją wigilijną krakowskim smoczycom i smokom życzę wszystkiego najlepszego, radości i spokoju, tylu wyjazdów co powrotów. do zobaczenia
Michałp Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Coś mi się zdaje że frekwencja będzie wysoka(110%) !YES Mam nadzieję że nie braknie miejsc? Ja rezerwuję w pierwszym rzędzie !OK Przyznaj się ze pragniesz oberwać bielizną!!! !pomidor Zyczę wszystkiego dobrego a co dla mnie ostatnio okazało się najważniejsze to ZDROWIA i nie psujących się moturów.
Gość radiolog Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Przyznaj się ze pragniesz oberwać bielizną!!! !pomidor Zyczę wszystkiego dobrego a co dla mnie ostatnio okazało się najważniejsze to ZDROWIA i nie psujących się moturów. Zdrowie i rodzinna atmosfera najważniejsza i byle nie trzeba było zrzucać nadmiernych kg.
Gość miki Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Kochani zycze Wam prawdziwych, radosnych i przepelnionych miloscia swiat ! !kisss
Ściemniacz Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Życzę wszystkiego najlepszego, radości i spokoju do zobaczenia. !scooter Ps.Na pokaz na rurce ja się piszę,na 100%.
Rekomendowane odpowiedzi