Użytkownicy Rafa303 Opublikowano Wtorek o 15:12 Użytkownicy Opublikowano Wtorek o 15:12 9-go mam wolne. Lecę gdzie mnie oczy poniosą, a tak na prawdę do m. Folusz na pstrąga o którym wcześniej pisałem. Taka traska Brzesko lub Bochnia następnie Limanowa Nowy Sącz i Folusz (B) Obiadek tzn. -pstrąg odpoczynek jazda dalej. Całość ok. 3 h latania i 230 km. Jeżeli będzie zero odzewu to się nic nie dzieje. Są jeszcze woj. sąsiedzkie jak oni coś wymyślą (śledzę), to do nich dołączę jak dam radę. Niedziela ma być do 28 st.C. Chyba że ma ktoś inne propozycje 😉
Użytkownicy Tony Opublikowano Piątek o 07:09 Użytkownicy Opublikowano Piątek o 07:09 Dawno mnie w Foluszu nie było. Chętnie odwiedzę.
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano Piątek o 14:24 Użytkownicy Opublikowano Piątek o 14:24 7 godzin temu, Tony napisał(a): Dawno mnie w Foluszu nie było. Chętnie odwiedzę. To będziemy w kontakcie. Tak wstępnie zbiórka - niedziela godz. 10.00 ul. Wiśnicka 18A stacja Orlen. Zapraszam również wszystkich chętnych na mały ,,kominek'' bez względu na przynależność partyjną 😉. Mam nadzieję, że pogoda dopisze 🖖
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 10 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 10 godzin temu Mała relacja z małego ,,kominka'' w sumie 250 km z hakiem i około 6 h. Trasa jak wyżej z małymi zmianami ale zakrętów co nie miara😁. Pierwsza kawka W miejscu docelowym m. Folusz wspomniany pstrąg: Jeszcze po drodze małe zakupy w miejscowym browarku będzie jak znalazł po powrocie. I mała atrakcja w m. Czchów Było lux pogoda wyśmienita, Tony i Artur dzięki za wycieczkę 🖖
Użytkownicy Tony Opublikowano 9 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 9 godzin temu Dzięki za wycieczkę i pogaduchy. Super było się spotkać.🙂
Rekomendowane odpowiedzi