Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Bieszczady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
każdy termin jest dobry aby wybrać się na zwiedzanie okolic torunia.

A widok na dolinę Wisły z drogi Nr1 w okolicach Górnej Grupy jest wart.... wszystkiego......

Sie rozmarzyłem....

Pozdrówka

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• dr.big

24

• MariuszBurgi

20

• Artix

18

• dacja

18

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie tylko widok doliny wisły z okolic Grupy ale i "najpiękniejszy widok na swiecie" i przejazd serpentynami teras zalewowych Wisły po stronie Bydgoskiego fordonu jak i od strony Chełmna jest wpaniały i urokliwy. Niektórzy z Nas juz tam byli i widzieli Zamek Bierzgłowski, czy radioobserwatorium w Piwnicach . Nie wspominaj?c o starówce Chełmińskiej czy moze Chełmżyńskiej - bo do tej pory mi sie myli :D

nielada atrakcja moze być odwiedzenie ryneczku w Brodnicy i w W?brzeĽnie. No i oczywi?cie wspólna fotka pod stoj?cym Kopernikiem na starym rynku w Torunu.

Opublikowano

Racja ERMI...

A tam jeszcze nie piłem......

Pozdrówka

Opublikowano

Potwierzam za Pidżam`em. My toże s? doma.

Jeszcze raz BARDZO dziękujemy za mile spędzone chwile.

Jak widzicie dla nas wyprawa trwała cztery dni w czasie których znaczn? czę?ć spędzili?my w samochodzie ale warto było. Wyszło razem 1900 km co spowodowało u Mirki chwilowy (mam nadzieję) wstręt do podróży samochodowych.

P.S. Drogowiec- bardzo smaczna przesyłka. Dzięki !winkiss

Opublikowano

no pięknie - z tego co widzę na fotkach to miało nawet miejsce, kulinarne dopieszczanie się. Choć patrz?c troszeczkę przez pryzmat ilo?ci szkła na stołach, raczej było oparte na ziemniaku w tej jego "lepszej" formie

pozazdro?cić !winkiss

• Sympatycy
Opublikowano

Czy mię oczy nie myl? ??? Bigu przyjechał na małym Beverly ??? !winkiss

Swoj? drog? fajne fotki, jeno pogoda jaka? taka niemrawa...

pzdr

Opublikowano

A przyjechal, przyjechal !w00t . I byl milo rozczarowany zdolnosciami malucha, zwlaszcza w terenie :P .

Opublikowano

Oczy Cię nie myl?, ale dlaczego na małym? :P

Wszyscy się czepiaj? biednego Biga !w00t

Wcale nie mały i na jakich dużych kołach !winkiss Do tego bardzo wyrywny co w poł?czeniu z jeĽdĽcem w osobie Biga dało piorunuj?cy efekt. :P

Bigu- szacuneczek

• Sympatycy
Opublikowano

Mały, bo nie Beverly500, swoj? drog? napatrzyłem się na cał? tę rodzinkę, będ?c

latem w Chorwacji. Pocz?tkowo nie bardzo podobał mi się styl, w miarę jednak

przygl?dania się, stwierdziłem że pięćsetka jest po prostu piękna.

Bigu, napisałem to bez żadnej zło?liwo?ci, maszynka jest bardzo praktyczna i te duże koła... !winkiss Podziwiam, że taki kawał drogi zrobiłe? tym "maluchem". !w00t

pzdr

• Administrator
Opublikowano

No i do tego trzeba miec duuuuzo samo zaparcia zeby tym wchodzic w zakrety !winkiss

Opublikowano

Swoj? drog? fajne fotki, jeno pogoda jaka? taka niemrawa...

pzdr

Beverly to Beverly, ale widze piękn? czarn? K6 650tke - super jest !!

Je?li można wiedzieć Mariusz to nowy zakup, czy też jazda testowa ??

Paweł

Opublikowano

No, no, nie przesadzajmy !winkiss . K6 jeszcze nie ma !w00t . To 650K5 i chyba wiele nie zdradze jesli powiem, ze wyjazd w Bieszczady posluzyl miedzy innymi do przetestowania 650K5, Beverly200 i Daelima S2, o czym niedlugo bedzie mozna poczytac na Burgmanii :P ...

Opublikowano

Przepraszam zagalopowałem sie !winkiss

Dla mnie taki kolorek plus K5 plus 650 to idealne poł?czenia i cel jako przyszły "skuterek"

Dzieki Bigu za uchylenia r?bka tejemnicy.

Opublikowano

Aaaa!!! No i teraz się wszystko wyklarowało.. bo wła?nie główkowałem na tym, czym to Big i Atrix na spotkanko przyjechali. No i teraz wiem... swoj? drog? czekam na wynik testów przeprowadzonych przez tajemnicz? "Wielk? Trójkę" :P:P:P:P:P

Pozdrawiam !OKK

• Administrator
Opublikowano

Cierpliwo?ci... wszystko we wła?ciwym czasie.

Narazie już za chwilę pojawi się relacja z wyjazdu Burgmanii w Bieszczady.

Opublikowano

Narazie już za chwilę pojawi się relacja z wyjazdu Burgmanii w Bieszczady.

Czekamy, czekamy :P

W sumie byli?my tam ale może co? nam umknęło !OKK

Opublikowano

Widac ...ze impreza była udana ...a widoki super :P

szkoda ze ...nie dałam rady dojechac . !OKK .ale wszedzie byc nie mozna

pozdrawiam

i oby takich imper było jak najwiecej :P

Opublikowano

Dzisiaj na cotygodniowym ?rodowym spotkaniu S3M rozmawiałem z Jackiem, który co nieco opowiedział mi o bieszczadzkiej przygodzie ŁYKENDOWEJ.

Bardzo Was polubiłem :D

Opublikowano

Super widoczki i super widzoczki i super widoczki flacha i super widoczki.........

Jak zobczyłem ile dobra ze stołu minęło się z moim hobby to aż straszny zal mnie ogarn?l. :D

A jak przeczytałem że pidzam balował jeszcze w porze ?niadaniowej to zaczęła mnie boleć w?troba :D chyba moj organizm zaczyna mieć jakie? dziwne odruchy. :(

To ja jeszcze dodam, że jak kto? z szacownego gremium zbierze 30 stempelków BTK w roku, to może z czystym sumieniem oddać się kuracji odwykowej no i oczywi?cie dostanie ksi?żeczkę "AA" :D - gratis - od wracza

Opublikowano

Ha ha w relacji Mariusz zapomnial dodac ze wysokiej jakosci alkomat w drugim dniu imprezy juz przy samym wyciaganiu z etui zaczynal pokazywac 4-promile.

• Administrator
Opublikowano
Ha ha w relacji Mariusz zapomnial dodac ze wysokiej jakosci alkomat w drugim dniu imprezy juz przy samym wyciaganiu z etui zaczynal pokazywac 4-promile.

ha ha ha ha alejaja0fl.gif

Faktycznie wyleciało mi to bańki :D

Alkomat nie był przewidziany na nasz rynek i głupiał przy każdym dmuchaniu :D .

Sk?d konstruktor alkomatu mógł wiedzieć, że będziemy go testować w Bieszczadach, gdzie żadne ogólnopanuj?ce normy picia nie s? w stanie nawet zbliżyć się do naszych? :(

Ach... jak tam było miło :D

Opublikowano

Witam

A tak przy okazji tego spotkania to zostałem chyba kumplem skutery 3 miasto , flage dostałem i od ?rody jest zamontowana na moim skuterze tylko nie wiem jak sie zdjęcia zamieszcza .

Pozdrawiam

Opublikowano

Szpaku pewnie ze jestes przyjacielem s3m zreszta jak cala Burgmania.

Jestesmy naprawde szczesliwi ,ze czlonkowie waszego klubu maja chec wozic na swoich maszynach nasze skromne logo(tymbardziej z tak odleglych od 3m rejonow).

• Administrator
Opublikowano

No i tak morze siegnelo gor, rozlewajac sie po mazowszu po drodze. :D Widzisz Szpaku nawet nie wiedziales ze mieszkasz w 3M nad samiutkim morzem !OK

ps.

w Bieszczadach tez bylo morze hehe nie bede tylko mowil czego :D