Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Plebanku, wszystko w porz?dku. Jest OK! Mam tak? fotkę, jak B650 zamyka oponę na promieniu 1,5 m Wystawie j? na licytację
Pleban Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Z racji szacunku do Ciebie i Twojego wieku !scooter wierzę Ci i idę spokojnie spać. Reszty dowiem się jutro "by phone" od Ľródeł- Więcka .
Więcek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Mam tak? fotkę, jak B650 zamyka oponę na promieniu 1,5 m Wystawie j? na licytację Z tak pierwszego i długiego wyjazdu, z racji zimna i zmęczenia zapomniałem podziękować dla dla Roniego i jego żonki za miłe i ciepłe przyjęcie, za co przepraszam i dziękuję, było super !YES dzięki również dla grupy warszawskiej za miłe ?miganie, oraz dla całej Burgmanii, któr? spotkali?my , miło było was widzieć i pogadać. P.S. Worlan mam nadzieję, że ja osobi?cie fotkę dostanę gratisowo, nie muszę uczestniczyć w licytacji
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2009 P.S. Worlan mam nadzieję, że ja osobi?cie fotkę dostanę gratisowo, nie muszę uczestniczyć w licytacji Więcu?, mało tego, że gratisowo, to jeszcze oprawion? w ramki !YES
Klubowicze Roni Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2009 miło jest słyszeć te podziekowania , jednakże musicie wiedzieć, że nie dla nich zaproponowałem u mnie poczęstunek wszak jeste?cie " swoimi ", a jeszcze wieksz? frajdę sprawia mi spotkanie i pogaduchy z wami niż wszystko inne. !YES ps1. więcek podziwiam cię za opanowanie, mimoże miałe? troszkę pod górkę do częstochowy nie zauważyłem żeby ci znikn?ł u?miech ( z małymi przerwami ) ps2. orzech ty mnie nie strasz , bo od straszenia jest kobuszewski , tylko przyjedĽ na ten obiad ps3. worlan zastanawiali?my się z żon? czy fotka nr.9 miała pokazać mnie i ankę czy to co wisi na ?cianie ps4. szuwarek ... luzik pamiętaj że jeden kop nikomu nie zaszkodził a tak na marginesie to wszystkim wielkie dzięki
Gość Bartipl Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Z tego co zauważyłem to tylko kremowa szczłaę Więcka bo był taki tłok !YES
Więcek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Z tego co zauważyłem to tylko kremowa szczłaę Więcka bo był taki tłok Kurde !w00t lakier zrobiłem jako biał? perłę okazało się, że wpada w odcień szaro?ci, lub żółci w zależno?ci od ?wiatła. Na ?więta został ochszcony jako żurek ( a Woralna jako kurczak lub jajko ), a tu jaka? kremówka wyskakuje
Gość Bartipl Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Z tego co zauważyłem to tylko kremowa szczłaę Więcka bo był taki tłok Kurde !scooter lakier zrobiłem jako biał? perłę okazało się, że wpada w odcień szaro?ci, lub żółci w zależno?ci od ?wiatła. Na ?więta został ochszcony jako żurek ( a Woralna jako kurczak lub jajko ), a tu jaka? kremówka wyskakuje Wiecek a dzień wcze?niej nic nie piłem ani kropelki a z ta perł? tak jest że sie mieni w ?wietle
Rekomendowane odpowiedzi