sebulba1971 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witam wszystkich serdecznie , mała propozycja z mojej strony co do wcze?niejszego ?mignięcia na otwarcie sezonu w Częstochowie. Proponuję zerbrać się w sobotę około 10 !TAZ godzinki w Jankach i udać się do Olsztyna jako naszej bazy wypadowej na sobotę , w niedzielę i tak będziemy już ?migać po częstochowie . Prowadzę wstępne rozmowy z małym hotelikiem w Olsztynie więc będę potrzebował konkretów co do ilo?ci chętnych ! Je?li kto? chce zobaczyć jak to wygl?da , to jest to Mały dworek w Olsztynie na ulicy Kuhna 22 . Po zameldowaniu się na miejscu proponuję parę wycieczek po jakże ciekawej okolicy " Szlak Orlich Gniazd " A wieczorkiem pełna integracja hihihi . Dobrze by było do pi?tku potwierdzić rezerwację , jest wymagana mała zaliczka . !TAZ Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza
Pindzia Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 drogi panie sebullba bardzo ciekawa sugestia. Zlot wycieczka i biesiada razem wzięta. Naprawdę patent ?wietny. J? się pisze na 100%. Tak a propo zasugeruje to kumpla może też będ? chętni. Jak się uda to będzie 18 maszyn. Pozdro !TAZ !TAZ Odnośnik do komentarza
Gość Takeshi Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 No niestety ale Ja odpadam bo ruszam po pracy, dopiero w niedziele. Odnośnik do komentarza
Gość Vex Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Rozumiem, że chodzi o ten Olsztyn obok Częstochowy ? Ja niestety jeszcze nie wiem czy sobote będę miał woln?. Co do całego wyjazdu to chciałbym się wybrać, ale na 100% też nie wiem Odnośnik do komentarza
Gość Takeshi Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Ostatecznie możesz Vex ruszac zemn? !placz Odnośnik do komentarza
Gość Vex Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Ostatecznie możesz Vex ruszac zemn? Dzięki Takesh za pozwolenie !scooter Ostatecznie jeszcze się zastanowie !YES Odnośnik do komentarza
Pindzia Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Pindziunia jedzie na bank. Taki wysadzil aż szkoda omin?ć !piwko !OK Odnośnik do komentarza
Pindzia Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Takeshi bierz wolne w sobotę i leć z nami. Co będziesz sam się turlał teraz jest tyle niebezpieczeństw gwałty itp. A w nami to bezpiecznie i sympatycznie będzie. Zwierzaki 1 dzień bez ciebie wytrzymaj?. Liczymy na ciebie. Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Czy kto? startuje w niedzielę rano??? Ja coraz mocniej my?lę nad wycieczk?, tylko niestety w sobotę nie jestem w stanie się wyrwać. Zybex zaproponował spotkanie w okolicy Piotrkowa Trybunalskiego w niedzielę o 9:00, kto? reflektuje??? Odnośnik do komentarza
sebulba1971 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Takeshi się wybierał w niedzielę !OKK , my się spotkamy dopiero pod tesco w niedzielę . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza
Gość Takeshi Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 No Ja my?lałem ruszyc po pracy. Jednak z wielkim smutkiem muszę zrezygnowac. L4 kolega rzucił i Takeshi zostaje na miejscu !OKK . Nie mam co Wam życzyc udanego wypadu bo on już taki jest. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Więcek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Jak pogoda i gwiazdy na niebie pozwol? to się wybieram w niedzielę rano, ale nie będę mógł przekroczyć 4000 obrotów, no 4200 obrotów, więc pojadę chyba sam !w00t bo to będzie naprawdę rano !bicz !w00t Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 (...)nie będę mógł przekroczyć 4000 obrotów, no 4200 obrotów(...) Ile to jest km/h? Odnośnik do komentarza
Gość Takeshi Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Około 80-90 km/h w SW Odnośnik do komentarza
Więcek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 (...)nie będę mógł przekroczyć 4000 obrotów, no 4200 obrotów(...) Ile to jest km/h? 100 - 105 km/h Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A ze 160 bedzie !bicz !w00t Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 (...)nie będę mógł przekroczyć 4000 obrotów, no 4200 obrotów(...) Ile to jest km/h? 100 - 105 km/h Jarek, nie żartuj sobie. O 5 rano będziemy musieli wyjechać !guns. A z reszt? Twoje miejsce będzie w ?rodku grupy i nie będziesz miał wyj?cia. !scooter !piwko To znaczy: Orzech prowadz?cy, Więcek ?rodkowy, Worlan zamykaj?cy. !scooter !scooter Edit: A żeby? nie miał stresa, to zakleimy plastrem prędko?ciomierz i obrotomierz. !OKK Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 (...)nie będę mógł przekroczyć 4000 obrotów, no 4200 obrotów(...) Ile to jest km/h? 100 - 105 km/h Zwariowałe? Jarek, daj mi serwisówkę od tego parcha to przerobię na 5000, no 5200 obrotów. Więcusiu kochany, trzeba się przystosowywać do większo?ci, mamy cierpieć bo Ty miałe? kaprys kupić sobie jak?? padaczkę.... Jak potrzebujesz dotrzeć cylinderki wyskocz jutro po robocie do Szczecina Odnośnik do komentarza
Pindzia Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 odpalcie tego sprzeta na dotarciu i niech chodzi na wolnych obrotach. Jak bak wypali to powinien byc dotarty. Tylko uwazac na janosikow Odnośnik do komentarza
Więcek Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Cytat Orzecha: Zwariowałe? Jarek, daj mi serwisówkę od tego parcha to przerobię na 5000, no 5200 obrotów. Więcusiu kochany, trzeba się przystosowywać do większo?ci, mamy cierpieć bo Ty miałe? kaprys kupić sobie jak?? padaczkę.... Jak potrzebujesz dotrzeć cylinderki wyskocz jutro po robocie do Szczecina !guns Dobra dobra teraz się przystosuję do większo?ci a potem jak tylko co? się rozwali to będziecie się ?miać, że padalca sobie kupiłem Potrzebuję dojechać tylko do Częstochowy bo w drodze powrotnej będę mógł już jechać szybciej, zgodnie z serwisówk? Odnośnik do komentarza
michalu Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Więcek jedĽ ?miało silniki się nie rozpadaj? tylko skrzynie Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Potrzebuję dojechać tylko do Częstochowy bo w drodze powrotnej będę mógł już jechać szybciej, zgodnie z serwisówk? OK, na to mogę się zgodzić, ale namawiam Cię na Szczecin dzisiaj po pracy !guns Więcek może kolektywnie dotrzemy padalca na dzisiejszym spocie Zadzwonimy po pablosa - mistrza docierania Odnośnik do komentarza
pablos Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Potrzebuję dojechać tylko do Częstochowy bo w drodze powrotnej będę mógł już jechać szybciej, zgodnie z serwisówk? OK, na to mogę się zgodzić, ale namawiam Cię na Szczecin dzisiaj po pracy Więcek może kolektywnie dotrzemy padalca na dzisiejszym spocie Zadzwonimy po pablosa - mistrza docierania Jakie docieranie !guns a po co ??? ..... przecie to nie dwusów .... skuter maxi to jak pióro wieczne : - nie lubi zmian wła?cicieli - układa się się do nogi tfuu do ręki !happybth - też trzeba go tankować od czasu do czasu Jazda ze stał? prędko?ci? lub tylko do jakiej? prędko?ci (wydumanej docierania) spowoduje powstania schodków na wariatorze tak więc ... system zero jedynkowy jest wg. mnie bardzo wskazany ... używać położeń skrajnych w manetce gazu czyli albo off albo całkowite on !happybth . Orzeszku a ciebie chyba kręgosłup swędzi !happybth - przyganiał kocioł garkowi - tester stabilno?ci MP-trójek. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Docieranie w trasie przy stalej predkosci to porazka. Podstawa docierania to czeste i zmienne obroty silnika z naciskiem na zaznaczone obroty maksymalne. Jazda "cisnieniowa" ze stalymi obrotami w granicach dopuszczalnych, nie jest zbyt rozsadna jako pierwsze kilometry nowego pojazdu . Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ok, nie ma co dyskutować o docieraniu w temacie wyjazdu. Może ta biała kupa gó.... doczłapie się do Cżęstochowy Jedziemy rano w niedzielę, godzina do ustalenia dzisiaj na spocie. Orzech, Więcek, Worlan - kolejno?ć dowolna Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi