Klubowicze DaniL Opublikowano 9 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia Już w najbliższy weekend kolejny Mototarg na Służewcu: 12-13 kwietnia 2025 r., Tor Wyścigów Konnych ul. Puławska 266 (wjazd od ORLENu) Link do strony www: mototarg.pl
Sympatycy Cormoran Opublikowano 11 Kwietnia Sympatycy Opublikowano 11 Kwietnia Jedzie ktoś jutro ? Albo w niedzielę ? 🤔
Klubowicze DaniL Opublikowano 11 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia Ja będę w sobotę z rodzinką
Sympatycy Cormoran Opublikowano 12 Kwietnia Sympatycy Opublikowano 12 Kwietnia Ok. Ja około 11,00 więc może przybijemy piątkę 🤔😊.
Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MariuszBurgi Opublikowano 12 Kwietnia Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Kwietnia Dzisiejszy dzień targowy i wybrane objekty co wpadły w ... ... Napotkałem na wielu znajomych.... W tym oczywiście kolega Pawka z jego maksymalnie ztuningowanym SW-T Ładna pogoda, sporo ciekawostek na samym bazarze. Wystawiających dużo mniej jak 10 - 15 lat temu ale i tak warto odwiedzić, jak zwykle... i poczuć zapach spalin 2T 3
Rekomendowane odpowiedzi