Klubowicze DaniL Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Klientów pełno Byłem, widziałem.Ludzi dużo, jakby było na Śłużewcu to nie dało by się przejść.Stoisk też dużo, wybór taki jak zawsze. Był też Ostry z tv.Z ciekawostek skutery elektryczne emco, ale parametry i cena (12.500) nie zachęcają.Kilka fotek:
Klubowicze arturas Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Byłem wczoraj akurat ok. 14ej. Wydaje się że bylo juz duzo mniej ludzi niż przed 12ta. Na stoiskach nie brakowało raczej niczego, a sprzedający z zaslyszanego, chetnie schodzili z przyjetych cen. Załączę niebawem kilka zdjec i wybranych ciekawostek
dr.big Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Musieli pewnie mocno schodzić, bo inaczej, nic by nie sprzedali, jak znam życie ...
Klubowicze arturas Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Dokładnie. Na rynku już jest bardzo duża konkurencja. Nie to co kilka lat temu. Było też dość staroci i rockowych klasycznych winyli
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Września 2018 Administrator Opublikowano 15 Września 2018 W najbliższy weekend kolejny Mototarg na Bemowie -> KLIK Wizyta na Mototargu to także spotkanie z naszymi (pozdro Pgizi, GrzechoCnik, Wrzonio, bern32 z żoną) oraz znanymi od lat ludźmi z branży. Czy za kilka lat te targowiska będą się nadal odbywać? Sprawa dyskusyjna. Rotacja sprzedających jest dziś ogromna. Tych widywanych od lat coraz mniej a ci nowi to bardziej "wyprzedający" towar innych. Jedno jest pewne - sprzedaż bezpośrednia to dziś droga przez mękę Wypad tak czy inaczej udany. Fotostory dnia Na koniec obok zaparkowała znana Pancia... znanego Wiesia i wymieniliśmy kilka spostrzeżeń nt. Mototargu wrześniowego. Pozdro!
Klubowicze pgizi Opublikowano 16 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 16 Września 2018 Gdyby tego typu targi/giełdy miałyby paść to bym ubolewał. Lubię takie klimaty - popaczeć, pogadać, spotkać kogoś, itp a przy okazji coś tam wyłuskać, czasem coś zupełnie niespodziewanego. Dostałem w prezencie szkło do lampy naftowej (miałem pęknięte) i kupiłem dwa stare motocykle Tanie były bo do poskładania
jurczas Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 15 – 16 września 2018 Adres: Warszawa- Bemowo, ul. Powstańców Śląskich 127.
dr.big Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Widzę, że motorynki w stanie pozostawiającym wiele do życzenia po 8500 PLN ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Września 2018 Administrator Opublikowano 16 Września 2018 18 godzin temu, dr.big napisał: Widzę, że motorynki w stanie pozostawiającym wiele do życzenia po 8500 PLN ... Tuż obok stała całkiem ładna w ori orange lakierowaniu za 2 tyś wywoławczo. Każdy ceni ile uważa. Jedni są realistami, inni próbują bazować na sentymentach
dr.big Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 No to różnica w podanej cenie faktycznie kosmiczna , 2 za stan dobry, a obok 8 za rzęcha.
Sympatycy orzeł Opublikowano 17 Września 2018 Sympatycy Opublikowano 17 Września 2018 18 godzin temu, dr.big napisał: Widzę, że motorynki w stanie pozostawiającym wiele do życzenia po 8500 PLN ... Bigu sprzęt z prl-u to i cena musi być komunistyczna.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 17 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2018 To papiery tyle kosztują, motorynka była gratis
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Września 2018 Administrator Opublikowano 17 Września 2018 Dla tych co kupują motorynkę jako ozdobę salonu domowego (znam takich) papiery są zbędne. Po drogach publicznych też nikt tym raczej latać nie będzie BTW, taki art w temacie i miłym tonie -> KLIK
Dunaj Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Motobajzel w ten weekend 6-7 kwietnia 2019 14-15 września 2019 Adres: Warszawa- Bemowo, ul. Powstańców Śląskich 127.
GrzechoCnik Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 W sobotę 6 IV o g.12 jest hasło żeby pozwiedzać motobajzel a potem gdzieś się kulnąć. Pogoda ma być. Ruszać się.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Administrator Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Tak, jutro spotkanie Burgmanii o 12:00 pod Moto Bajzel na Bemowie. Będziemy w okolicy >>Kasa 2<<.
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Dla mnie pozostanie pewnie niedziela. Jutro obowiązki wzywają. Szkoda bo bym z Wami polatał.
Klubowicze pgizi Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Jest duża szansa, że będę (dziemy) w miejscu X.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Administrator Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zapewne od 8'ej.
slavko1 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Dzięki za wspólny przelot. Z racji poruszanych tematów przy lodach i nad Roztoką powiem tak: przebieg u mnie 17 tyś. i tylna oponka do wymiany jak nic ???
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Administrator Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Moto Bajzel zaliczony. Było kilka spotkań ze znajomym, sporo rozmów z ludźmi z branży. Najważniejsze, że pogoda dopisała. Kilka obrazów które przyciągnęły Zorke 5. Ceny motorynek spadły ? tzn. podaż przewyższyła popyt ? Praktycznie "nówka" była wyceniana na 4.9 tyś. W zeszłym roku za gorszy stan, ten sam sprzedawca "żądał" 8.4 tyś Inne uchwycone Byli też poszukiwacze rękawic Pozostałe
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Września 2019 Administrator Opublikowano 12 Września 2019 14 - 15 września kolejny bazar moto.... w sobotę niezbędny mały rekonesans ?
Klubowicze Piootr Opublikowano 12 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 12 Września 2019 O której spotkanko ?
Rekomendowane odpowiedzi