Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Września 2019 Administrator Opublikowano 13 Września 2019 Sobota, godzina 11:00, kasa 2.
Klubowicze Piootr Opublikowano 13 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 13 Września 2019 Mariusz, czy to w tej „wyasfaltowanej” części, od Powstańców Śląskich czy w piachu ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Września 2019 Administrator Opublikowano 13 Września 2019 W piachu ale nie ma przymusu. Znajdziemy się.
Klubowicze pgizi Opublikowano 14 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2019 Kurde, mam z Beverly być u lekarza ale jeżeli wizyta się nie przedłuży to zawitam.
Klubowicze Piootr Opublikowano 14 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2019 Kolejny motobajzel zaliczony. W nieśpiesznym tempie, spacerkiem obeszliśmy z Mariuszem wszystkie alejki. Frekwencja zarówno braci burgmanijnej jak i kupujących nikła. Chyba czasy takiej instytucji jak motobazar są w dobie internetu policzone. Dwie maxi rodzynki Przebojem był rower z takim oto customowym chlapaczem Zbliżenie
dr.big Opublikowano 14 Września 2019 Opublikowano 14 Września 2019 4 godziny temu, Piootr napisał: (...) Błotnik jak w Hondzie Rune?.
Vito Opublikowano 15 Września 2019 Opublikowano 15 Września 2019 Moto bajzel zaliczony i małe zakupy zrobione. Z braci spotkany kolega Milimetr - pozdrawiamWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
EwaPia Opublikowano 15 Września 2019 Opublikowano 15 Września 2019 Też byłam. Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Administrator Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Kwietniowy Mototarg przeniesiony na 30-31 maja, co oczywiście było do przewidzenia.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Września 2020 Administrator Opublikowano 9 Września 2020 Po dwóch przekładkach terminu wreszcie się odbędzie. W najbliższy weekend Mototarg na Bemowie -> KLIK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Administrator Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Wszystko wskazuje na to, że kwietniowy Mototarg się odbędzie. Data wydarzenia 10-11.04 -> KLIK
Michał_ Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Pytanie dla znających temat - warto jechać tam z nastawieniem się na jakieś zakupy czy raczej na weekendowy spacer ? Chodzi mi o ceny. Czy w dobie internetu ceny tam są porównywalne czy raczej takie jak w motosklepach stacjonarnych? (czytaj: wyższe niż te które można znaleźć w sieci}
Klubowicze DaniL Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Ceny raczej jak w sklepach internetowych, można się też potargować.Najlepiej jwdnak założyć sobie, że to spacer z możliwoścuą czegoś wyhaczenia.
Administrator Bomber Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Administrator Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Ja się wybieram z El Diablo za godzinę. Zobaczę co ciekawego
Klubowicze Piootr Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Byliśmy dziś. Tłumy niesamowite. Ludzie spragnieni spotkań.
Administrator Bomber Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Administrator Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Były tłumy . Głównie ciucholand ale tez sporo gratów do zabytków
Klubowicze Ewik Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2021 My wybieramy się jutro około 10.
Michał_ Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Marny ten motobazar, przynajmniej wiem, że więcej nie pojadę (o ile się to jeszcze odbędzie bo wg mnie wyglądało na umierający temat). Dobrze, że była ładna pogoda - więc mogę nie uważać czasu za stracony bo zaliczyłem spacerek z synem.
Klubowicze Ewik Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Bazar jak bazar 😉 raz więcej straganów raz mniej. Tym razem mniej ale spotkania bezcenne.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Administrator Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Wczorajsze wnioski z Moto Targu na Bemowie. Przybyło stoisk z graciarnią natomiast ubyło wystawców samych moto (współczesnych). Wręcz, jak ktoś szukał czegoś to były dosłownie 2 stoiska z kilkoma moto. Na parkingu też było mało przyjezdnych na moto ale tu pewnie słaba pogoda miała wpływ. Oferta ciuchów - przebrana, wyprzedaże. Standard. Oferta motorynek czy MZ (23 kpln), Simsona (10 kpln) po refresh'u w galerii. Ceny wysokie, raczej bez akceptacji klientów ale "apaczy" nie brakowało. Dużo fantów z czasów PRL. Był też ciekawy i rzadki dziś, old skuter Wiatka WP 150 z 61. Do mocnego remontu. Czy warto pojechać? Pewnie, jak zawsze, chociażby dla spotkania ze znajomymi i nacieszenia oka starą motoryzacją. Mimo wszystko, trudno mówić, że bazary takowe są dziś w rozkwicie.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Administrator Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Dziś i jutro MotoTarg. Tym razem na Służewcu. Będzie to jedyny taki bazar w W-wie w tym roku. Pogoda ładna. Warto wpaść. Informacyjnie: Kwiecień 2024
Sympatycy Cormoran Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 13 Kwietnia 2024 10,00-11,00 jazda próbna nowym Versysem i potem na Służewiec z Jarkiem jedziemy czyli około 12,00 będziemy 🙂 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Administrator Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Kilka obrazów z wydarzenia.Główny powód to okazja do spotkania się ze znajomymi i kumplami. Sam Targ? Też fajny 1
tomekmajesty Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Ta czarna z czerwonym siedzeniem WSK … uczyłem się na takiejSentymentalna podróż :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi