Klubowicze fundi600 Opublikowano 30 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2009 No tak co niektórzy wietrzyli , a inni . Za to wszyscy z bananem na ustach Wczoraj byłem pod Chodzież? ogl?dać i go?cia nie zastałem ale byłem zły! Zrobiłem 250 km na darmo.
upiór Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Findi i tak trzymaj . Temat na tacy tylko brać , ciekawe jak by smakował . Szacun jak powiada ten z pod .
Tomekgdz Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 Włodek my?lę, że temat pilotujesz !YES a jest warty !YES powodzenia
michu Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Jak dobrze pójdzie to będzie następne SW w regionie !YES !YES no no
Klubowicze fundi600 Opublikowano 31 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2009 zaraz tam nastepne wacham się wacham i nie wiem co mam robić
upiór Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Włodek po prostu trzymam kciuki . Ten drugi temat to załatw tym !YES . Słaba głowa !YES .
Klubowicze robson Opublikowano 31 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2009 zaraz tam nastepne wacham się wacham i nie wiem co mam robić Fundi , juz nie lubisz swojej Aprilki ???Chcesz się przesi??ć na SW i zostawić mnie samotnego z jednym cylindrem , Ty zdrajco !YES Tylko mi nie mów że srebrny jeszcze ma być , choć to podobno jedyny słuszny kolor dla SW !YES P.S. Jeszcze trochę i będę zmuszony założyć klub Yamahy i to jednoosobowy !OK
michu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 zaraz tam nastepne wacham się wacham i nie wiem co mam robić Fundi , juz nie lubisz swojej Aprilki ???Chcesz się przesi??ć na SW i zostawić mnie samotnego z jednym cylindrem , Ty zdrajco !w00t Tylko mi nie mów że srebrny jeszcze ma być , choć to podobno jedyny słuszny kolor dla SW !w00t P.S. Jeszcze trochę i będę zmuszony założyć klub Yamahy i to jednoosobowy !TAZ No pewnie ,że srebrny
Rekomendowane odpowiedzi