ALFI Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Dziekuje za przemiłe spotkanie, tym bardziej że wyjątkowe za sprawą "małej" choć mała nie była uroczystości przyjęcia naszego filmowca w szeregi pelnoprawnych, ha, ha, członków kubu. Gratuluje .....dziwna ta impreza.....% procentów jak na lekarstwo....
Skała Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Było nas dużo, było fajnie i dzięki Pawełkowi było smacznie... Jak u Poniatowskiego obiady czwartkowe Dzięki za spotkanie !
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 22 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Maja 2014 Strażaki wylądowały, dzięki za suuuper impreze (ciasto palce lizać) było naprawdę fajnie ,i nie powiem pojeździliśmy troszkę Jeszcze raz dzięki i do zobaczyska Strażak&Patrycja
Klubowicze Campto Opublikowano 22 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2014 Ja też wreszcie w domu. Paweł, jeszcze raz gratuluję a pozostałym wielkie dzięki za spotkanie. Jak tak dalej będzie nas coraz więcej to niedługo miejsca na parkingach w okolicach C66 zabraknie.
mrzysty Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Fajne spotkanie, i ja dziękuje Wszystkim. Pozatym z racji pogody mozna było nawinąć parę kilometrów za co dzięki Flymanowi i Morwie.
Klubowicze arturas Opublikowano 23 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Maja 2014 Rzeczywiście wyjątkowy i bardzo letni już SPOT. Bardzo wyjątkowy dla PGIZI (jeszcze raz najlepsze GRATKI Pawle ). Miło było zobaczyć Podróżników , nowe i dawno nie widziane twarze. OJ wczoraj było b.fajnie. Orzełku dzięki, że dodałeś mi skrzydeł dość mnie zaskoczyłeś, ale miło. Zarzucam kilka skromnych fotek z wczorajszego dnia. Troszku nas było ... .. bardzo wyjątkowy dzień dla Pawła... i dzięki niemu dla innych też.. .. bo nie zaniedbywał przyjętych przez siebie obowiązków i rozdawał długo oczekiwane znaczki.. .. zadowolone twarze podróżników...i nuta wspomnień na twarzach.. .. Mariusz pokazał Kymco GTI - ciekawe jak się sprawuje na drodze.. .. potem Burgmania pojechała zobaczyć jak Wisła szybko i na jakim poziomie płynie.. ... ...powiem, że szybko płynie.. ..i dość wysoko i z innej wczorajszej beczki .. narzeczeni? ..zielony i żółty - bracia czy siostry? żółty w akcji
Klubowicze PIN Opublikowano 23 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Maja 2014 Dziękuje za bardzo udanego spota. Oczywiście w szczególności Ewie i Pawłowi ->Gratki Padre dobrze było Cię zobaczyć tatu super Marcyś córa miodzio, zakochałem się Drocho już nie mogę się doczekać jak oklejenie będzie skończone Do następnego -> burgmania w mazowieckim rośnie w potęgę :clapping:niebawem trzeba będzie szukać większego placu
marcyś Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Spot super mega frekfencja gratki dla Pawla. Pinu Toska chyba odwzajemnia twoje uczucia Toka zglupiala nie wiedziala na jaki skut patrzeć i na ktory wsiadac :-D Spot super mega frekfencja gratki dla Pawla. Pinu Toska chyba odwzajemnia twoje uczucia Toka zglupiala nie wiedziala na jaki skut patrzeć i na ktory wsiadac :-D
Sympatycy Ziuta Opublikowano 23 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Maja 2014 Spocik super, jak zawsze, frekwencja - rewelacja, faktycznie trochę ciasno się zaczyna robić. Poczęstunek smaczny o orzeźwiający. Gratulacje Pawełku, a podziękowania dla Ewy ( trochę się napracowała ). A teraz kilka naszych zdjęć potwierdzających, że wszystko to prawda. https://plus.google.com/photos/108352352679177758481/albums/6016540125321012401?authkey=COztrPrNutzhqgE
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Maja 2014 Ewa, dzięki za pyszne ciasto. Paweł dzięki za bąbelki. AsArturAs i Ziuta, dzięki za fajne fotki
padre Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Spocik jak zwykle rewela! Szkoda tylko, że musiałem spadać wcześnie na chatkę Widzę, że dużo straciłem:( Pozdro! To i ja cosik wrzucam:) A to moja była....
Sympatycy Jaco Opublikowano 29 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 29 Maja 2014 Dzisiaj spocik ogarnięty, szkoda że w tak wąskim gronie. My dojechaliśmy z małą przygodą. Pozdro dla wszystkich. A Panowie ciągle w pracy ?
Gieńka Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Jaco dzięki fajne foty, szkoda tylko że tak mało. A ludzi jak na taką zimnicę to trochę było.
Sympatycy Jaco Opublikowano 30 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2014 Jaco dzięki fajne foty, szkoda tylko że tak mało. Zawsze krzyczysz że robię foty, a teraz to mało. Zdecyduj się wsadzić czy wyjąć. ( Telefon mi wysiadł )
Gieńka Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Ja tylko krzyczę jak jesteś namolny ;-) Spoko nie denerwuj się bo złość piękności szkodzi.
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2014 Zawsze krzyczysz że robię foty, a teraz to mało. Zdecyduj się wsadzić czy wyjąć. ( Telefon mi wysiadł ) Ja to już przestałem aparat zabierać na spota. A tu widać, że kobieta zmienną jest ....
Sympatycy Cormoran Opublikowano 12 Czerwca 2014 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2014 A dziś się znów zobaczymy moi drodzy :-) Nawet jak troszkę popada to przyjadę co by se pogadać.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 12 Czerwca 2014 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2014 Cormoran namówiłeś mnie ,więc po pracy śmigam do was se pogadać a coo
Klubowicze arturas Opublikowano 12 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2014 Powoli dojadę. Chętnie zobaczę niestrudzonych kolegów i na dzisiejszą football'ową okazyję będę miał kilka fantów
Klubowicze Jack Opublikowano 12 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2014 Izwienitie pażałsta sorry, bo obiecałem kilku osobom, że dziś będę, a mnie ni ma. Jutro prosto po fabryce wyjeżdżam na tygodniowy urlop, dlatego dziś muszę się trochę ogarnąć, i przez to nie dałem rady na spota. Pozdrawlaju wsiech i do swidania za dwie niedzieli
dzialkowiec Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Rany, ale się dziś działo - było mierzenie grubości tarcz, handel odzieży motocyklowej, podziwianie wycieków z napędu nowego BMW GT650, oględziny sprzętu fotograficznego - super!
Sympatycy Worlan Opublikowano 12 Czerwca 2014 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2014 Było jak zwykle superowo, poza jednym incydentem , mój żółtek już nie jest rodzynkiem na naszych spotach . Pozdrawiam nowego kolegę Jarek, fajnie, że nas odwiedziłeś, szerokości w drodze powrotnej do domu. Mam nadzieję, że Artix odprowadził Cię spokojnym tempem. A z fotek wyszły mi takie 3 tematy
Klubowicze PIN Opublikowano 12 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2014 tx za spotkanie fajnie było
dr.big Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2014 Smoku, nie frasuj się, na gwarancji to naprawią ... Jak i inne rzeczy które w tych beemkach się "przydarzają" ...
marcyś Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 My z Meggy juz w domku dzieki za spota bylo jak zwykle bardzo milo
Rekomendowane odpowiedzi