Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziekuje za przemiłe spotkanie, tym bardziej że wyjątkowe za sprawą "małej" choć mała nie była uroczystości przyjęcia naszego filmowca w szeregi pelnoprawnych, ha, ha, członków kubu. Gratuluje

.....dziwna ta impreza.....% procentów jak na lekarstwo....

Opublikowano

Było nas dużo, było fajnie i dzięki Pawełkowi było smacznie...

Jak u Poniatowskiego :) obiady czwartkowe :)

Dzięki za spotkanie !

• Sympatycy
Opublikowano

Strażaki wylądowały, dzięki za suuuper impreze (ciasto palce lizać) było naprawdę fajnie ,i nie powiem pojeździliśmy troszkę ;)

Jeszcze raz dzięki i do zobaczyska

Strażak&Patrycja

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też wreszcie w domu.

Paweł, jeszcze raz gratuluję a pozostałym wielkie dzięki za spotkanie.

Jak tak dalej będzie nas coraz więcej to niedługo miejsca na parkingach w okolicach C66 zabraknie. :)

Opublikowano

Fajne spotkanie, i ja dziękuje Wszystkim. Pozatym z racji pogody mozna było nawinąć parę kilometrów za co dzięki Flymanowi i Morwie.

• Klubowicze
Opublikowano

Rzeczywiście wyjątkowy i bardzo letni już SPOT. Bardzo wyjątkowy dla PGIZI (jeszcze raz najlepsze GRATKI Pawle :clapping: ). Miło było zobaczyć Podróżników :clapping: , nowe i dawno nie widziane twarze. OJ wczoraj było b.fajnie. Orzełku dzięki, że dodałeś mi skrzydeł :notworthy: dość mnie zaskoczyłeś, ale miło.

Zarzucam kilka skromnych fotek z wczorajszego dnia.

Troszku nas było

01.jpg

...

02.jpg

.. bardzo wyjątkowy dzień dla Pawła... i dzięki niemu dla innych też..

03.jpg

.. bo nie zaniedbywał przyjętych przez siebie obowiązków i rozdawał długo oczekiwane znaczki..

04.jpg

.. zadowolone twarze podróżników...i nuta wspomnień na twarzach..

05.jpg

.. Mariusz pokazał Kymco GTI - ciekawe jak się sprawuje na drodze..

06.jpg

.. potem Burgmania pojechała zobaczyć jak Wisła szybko i na jakim poziomie płynie..

07.jpg

...

08.jpg

08a.jpg

...powiem, że szybko płynie..

09.jpg

..i dość wysoko

10.jpg

i z innej wczorajszej beczki .. narzeczeni?

11.jpg

..zielony i żółty - bracia czy siostry?

12.jpg

13.jpg

14.jpg

żółty w akcji

16.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuje za bardzo udanego spota. Oczywiście w szczególności Ewie i Pawłowi ->Gratki ;)

Padre dobrze było Cię zobaczyć tatu super ;)

Marcyś córa miodzio, zakochałem się :D

Drocho już nie mogę się doczekać jak oklejenie będzie skończone :)

Do następnego -> burgmania w mazowieckim rośnie w potęgę :clapping:niebawem trzeba będzie szukać większego placu ;)

Opublikowano

Spot super mega frekfencja gratki dla Pawla. Pinu Toska chyba odwzajemnia twoje uczucia Toka zglupiala nie wiedziala na jaki skut patrzeć i na ktory wsiadac :-D

Spot super mega frekfencja gratki dla Pawla. Pinu Toska chyba odwzajemnia twoje uczucia Toka zglupiala nie wiedziala na jaki skut patrzeć i na ktory wsiadac :-D

• Sympatycy
Opublikowano

Spocik super, jak zawsze, frekwencja - rewelacja, faktycznie trochę ciasno się zaczyna robić. Poczęstunek smaczny o orzeźwiający. Gratulacje Pawełku, a podziękowania dla Ewy ( trochę się napracowała ). A teraz kilka naszych zdjęć potwierdzających, że wszystko to prawda.

https://plus.google.com/photos/108352352679177758481/albums/6016540125321012401?authkey=COztrPrNutzhqgE

• Sympatycy
Opublikowano

Ewa, dzięki za pyszne ciasto. Paweł dzięki za bąbelki. AsArturAs i Ziuta, dzięki za fajne fotki :)

Opublikowano

Spocik jak zwykle rewela! Szkoda tylko, że musiałem spadać wcześnie na chatkę :( Widzę, że dużo straciłem:(

Pozdro!

To i ja cosik wrzucam:)

zdje%25CC%25A8cie-1.JPG

A to moja była....

zdje%25CC%25A8cie-2.JPG

• Sympatycy
Opublikowano

Dzisiaj spocik ogarnięty, szkoda że w tak wąskim gronie. My dojechaliśmy z małą przygodą. Pozdro dla wszystkich.

7a3242f0045fd304gen.jpg

A Panowie ciągle w pracy ?

081e730693d95f0agen.jpg

3d37a31ab117dc83gen.jpg

4c5942635523297bgen.jpg

48d98f2c730448b7gen.jpg

e3b7f4148cefb34agen.jpg

Opublikowano

Jaco dzięki fajne foty, szkoda tylko że tak mało.

A ludzi jak na taką zimnicę to trochę było.

• Sympatycy
Opublikowano

Jaco dzięki fajne foty, szkoda tylko że tak mało.

Zawsze krzyczysz że robię foty, a teraz to mało. Zdecyduj się wsadzić czy wyjąć. ( Telefon mi wysiadł )

Opublikowano

Ja tylko krzyczę jak jesteś namolny ;-)

Spoko nie denerwuj się bo złość piękności szkodzi.

• Sympatycy
Opublikowano

Zawsze krzyczysz że robię foty, a teraz to mało. Zdecyduj się wsadzić czy wyjąć. ( Telefon mi wysiadł )

Ja to już przestałem aparat zabierać na spota. ;)

A tu widać, że kobieta zmienną jest ....

• 2 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

A dziś się znów zobaczymy moi drodzy :-)

Nawet jak troszkę popada to przyjadę co by se pogadać.

• Sympatycy
Opublikowano

Cormoran namówiłeś mnie ;) ,więc po pracy śmigam do was :) se pogadać a coo

• Klubowicze
Opublikowano

Powoli dojadę. Chętnie zobaczę niestrudzonych kolegów i na dzisiejszą football'ową okazyję będę miał kilka fantów

• Klubowicze
Opublikowano

Izwienitie pażałsta sorry, bo obiecałem kilku osobom, że dziś będę, a mnie ni ma. Jutro prosto po fabryce wyjeżdżam na tygodniowy urlop, dlatego dziś muszę się trochę ogarnąć, i przez to nie dałem rady na spota.

Pozdrawlaju wsiech i do swidania za dwie niedzieli :)

Opublikowano

Rany, ale się dziś działo - było mierzenie grubości tarcz, handel odzieży motocyklowej, podziwianie wycieków z napędu nowego BMW GT650, oględziny sprzętu fotograficznego - super!

• Sympatycy
Opublikowano

Było jak zwykle superowo, poza jednym incydentem :( , mój żółtek już nie jest rodzynkiem na naszych spotach ;). Pozdrawiam nowego kolegę :clapping:

Jarek, fajnie, że nas odwiedziłeś, szerokości w drodze powrotnej do domu. Mam nadzieję, że Artix odprowadził Cię spokojnym tempem. ;)

A z fotek wyszły mi takie 3 tematy ;)

2014_06_12.jpg

2014_06_121.jpg

2014_06_122.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

tx za spotkanie fajnie było ;)

Opublikowano

Smoku, nie frasuj się, na gwarancji to naprawią :) ... Jak i inne rzeczy które w tych beemkach się "przydarzają" :) ...

Opublikowano

My z Meggy juz w domku dzieki za spota bylo jak zwykle bardzo milo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...