SimonWarka Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Również przybyłem i dzięki za pierwszy, stosunkowo dla mnie krótki spot wśród Bractwa Burgmanii !happybth Cieszę się, że Nexus przyciągnął na chwilę uwagę !happybth
DIAMANDA2002 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Jedna, mała nalepka, a tyle radości..... !happybth
Makrotek Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Jedna mala i jedna duza.... !happybth !happybth
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2009 Jedni się cieszą, inni smucą. To był jeden z nielicznych spotów, po którym wróciłem z pełnym bakiem paliwa. !piwko Nie po to zapisywałem się do klubu maxi skuterowego !V . Ale coś się dowiedziałem na temat innej "frakcji" pod nazwą krzyżyki. To może być interesujące.... !OKK !happybth !happybth
Administrator Artix Opublikowano 4 Września 2009 Administrator Opublikowano 4 Września 2009 Tia a ja co mam Grzesiu powiedziec jak godziny spota spedzilem w pracy i to kolejny tydzien z rzedu.
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2009 Szkoda, że nie wiedzieliśmy, że Ty w robocie. . Oj szkoda.... !happybth Zadyma by była na Żelaznej jak nic...
Więcek Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Jedni się cieszą, inni smucą. To był jeden z nielicznych spotów, po którym wróciłem z pełnym bakiem paliwa. !piwko Nie po to zapisywałem się do klubu maxi skuterowego !piwko Jejku jejku to ile twój pali jeżeli musisz tankować co 5 km Taki dzień, sezon zbliża się ku końcowi, pogoda do d.... i ciemno się robi szybko !happybth Za tydzień będzie lepiej, trzeba przyjechać głodnym to przy najmniej nażarcie gdzieś się pojedzie. !piwko
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2009 No to może dzisiaj Warsaw by Night. Więcek, Worlan co Wy na to.
Marynarz Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Hm.. dobrze gadasz Orzech, ja się właśnie zastanawiam nad tą opcją coby nie skoczyć tam
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2009 Ja mogę się dzisiaj wyrwarć około 10 wieczorem z domu, czas mam dokąd nie padnę Mowa o jeździe 2oo oczywiście.
Marynarz Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 no OFC 2oo Dobra po konsultacji tel. z Orzechem wstępna ustawka około 21.00 na Warsaw by Night Kto chętny ??
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2009 Dokładna informacja będzie podana o godzinie 20:00. Jeśli pogoda da ciała nie jedziemy
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2009 Fajna propozycja. Nie mogłeś zadzwonić wcześniej ? Skuter został w Piastowie i już nie bardzo mi się chce po niego jechać, a jutro rano muszę mieć 4oo do dyspozycji. Więcek jest chyba na działce. Szkoda, może innym razem Warsaw by Night. Edit: Bacznie obserwuję ten wątek.
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2009 Marudzisz Grzesiu. Jak chcesz to Cię zawiozę po 2oo i nie masz już wymówki
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2009 Ja na plecaka nie mogę, bo się straaaaaasznie boję . Spróbuję jeszcze pogadać z Halką, ale już widzę jej minę, jak powiem, że chcę sobie pojeździć skuterem po 22-giej a wrócę, jak Orzech padnie. !happybth
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 4 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2009 Fajny pomysł.Chętnie pokulał bym z Wami ale w serwisie i odbieram jutro albo w poniedziałek.A poza tym jeszcze w pracy Miłego śmigania
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2009 Worlan jedź po skuter, potem w nocy odprowadzę Cię do Piastowa i wrócisz autem
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2009 Jadę, gdzie się spotykamy ? Edit: Na 21 będzie mi trudno się wyrobić. Czekajcie na mnie i na jeszcze jednego T-Maxa.
Marynarz Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 no dobra to widzim się o 21.00 pod pub Zielona Gęś (róg Batorego i Niepodległości) - jak to Orzech powiedział - Niemal pod drzwiami .
Sympatycy Arecki Opublikowano 4 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2009 No ładnie, a ja dopiero co wróciłem ze stolicy . Gdybym wiedział, że macie taki pomysł to chętnie bym się przyłączył. Trudno może następnym razem, jeżeli będzie .
Więcek Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Ładnie, ładnie a ja dopiero włączyłem kompa Orzeszku super propozycja tylko trzeba było SMS - a wysyłać, a na pewno bym pojechał Szkoda
michalu Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Dla chcącego nic trudnego ...... temat zobaczyłem po 21,30 a i tak pojechałem Co prawda kazali mi jechać z tyłu i się nie przyznawać do nich ale co tam
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2009 Co prawda kazali mi jechać z tyłu i się nie przyznawać do nich ale co tam Jak na psie przyjechałeś to co się dziwisz Było super, 6 skuterów i to coś. Trzeba częściej robić takie spontany. PS. Więcek, opitol Worlana, powiedział, że jesteś na działce
Marynarz Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 to był spontaniczny spontan na + 1 biegowiec... ale czyj to będzie na razie tajemnicą aż właściciel się nie wypucuje a tutaj przymiarka Orzecha do biegowca eh.. widać że sezon ma się powoli ku końcowi
Rekomendowane odpowiedzi