Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również przybyłem i dzięki za pierwszy, stosunkowo dla mnie krótki spot wśród Bractwa Burgmanii !happybth

Cieszę się, że Nexus przyciągnął na chwilę uwagę !happybth

Opublikowano

Jedna, mała nalepka, a tyle radości.....

!happybth

Opublikowano

Jedna mala i jedna duza.... !happybth !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

Jedni się cieszą, inni smucą. To był jeden z nielicznych spotów, po którym wróciłem z pełnym bakiem paliwa. !piwko Nie po to zapisywałem się do klubu maxi skuterowego !V . Ale coś się dowiedziałem na temat innej "frakcji" pod nazwą krzyżyki. To może być interesujące.... :lol: !OKK !happybth !happybth

• Administrator
Opublikowano

Tia a ja co mam Grzesiu powiedziec jak godziny spota spedzilem w pracy i to kolejny tydzien z rzedu.

• Sympatycy
Opublikowano

Szkoda, że nie wiedzieliśmy, że Ty w robocie. :rolleyes: . Oj szkoda.... !happybth Zadyma by była na Żelaznej jak nic... :)

Opublikowano
Jedni się cieszą, inni smucą. To był jeden z nielicznych spotów, po którym wróciłem z pełnym bakiem paliwa. !piwko Nie po to zapisywałem się do klubu maxi skuterowego !piwko

Jejku jejku to ile twój :rolleyes: pali jeżeli musisz tankować co 5 km :)

Taki dzień, sezon zbliża się ku końcowi, pogoda do d.... i ciemno się robi szybko !happybth

Za tydzień będzie lepiej, trzeba przyjechać głodnym to przy najmniej nażarcie gdzieś się pojedzie. !piwko

• Sympatycy
Opublikowano

No to może dzisiaj Warsaw by Night. Więcek, Worlan co Wy na to.

Opublikowano

Hm.. dobrze gadasz Orzech, ja się właśnie zastanawiam nad tą opcją coby nie skoczyć tam :rolleyes:

• Sympatycy
Opublikowano

Ja mogę się dzisiaj wyrwarć około 10 wieczorem z domu, czas mam dokąd nie padnę :rolleyes:

Mowa o jeździe 2oo oczywiście.

Opublikowano

no OFC 2oo :rolleyes:

Dobra po konsultacji tel. z Orzechem wstępna ustawka około 21.00 na Warsaw by Night :) Kto chętny ??

• Sympatycy
Opublikowano

Dokładna informacja będzie podana o godzinie 20:00. Jeśli pogoda da ciała nie jedziemy :rolleyes:

• Sympatycy
Opublikowano

Fajna propozycja. Nie mogłeś zadzwonić wcześniej ? Skuter został w Piastowie i już nie bardzo mi się chce po niego jechać, a jutro rano muszę mieć 4oo do dyspozycji. Więcek jest chyba na działce. Szkoda, może innym razem Warsaw by Night.

Edit: Bacznie obserwuję ten wątek.

• Sympatycy
Opublikowano

Marudzisz Grzesiu. Jak chcesz to Cię zawiozę po 2oo i nie masz już wymówki :rolleyes:

• Sympatycy
Opublikowano

Ja na plecaka nie mogę, bo się straaaaaasznie boję :rolleyes: . Spróbuję jeszcze pogadać z Halką, ale już widzę jej minę, jak powiem, że chcę sobie pojeździć skuterem po 22-giej :) a wrócę, jak Orzech padnie. !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

Fajny pomysł.Chętnie pokulał bym z Wami ale :rolleyes: w serwisie i odbieram jutro albo w poniedziałek.A poza tym jeszcze w pracy :)

Miłego śmigania

• Sympatycy
Opublikowano

Worlan jedź po skuter, potem w nocy odprowadzę Cię do Piastowa i wrócisz autem :rolleyes:

• Sympatycy
Opublikowano

Jadę, gdzie się spotykamy ?

Edit: Na 21 będzie mi trudno się wyrobić. Czekajcie na mnie i na jeszcze jednego T-Maxa.

Opublikowano

no dobra to widzim się o 21.00 pod pub Zielona Gęś (róg Batorego i Niepodległości) - jak to Orzech powiedział - Niemal pod drzwiami :rolleyes: .

• Sympatycy
Opublikowano

No ładnie, a ja dopiero co wróciłem ze stolicy :) . Gdybym wiedział, że macie taki pomysł to chętnie bym się przyłączył. Trudno może następnym razem, jeżeli będzie :) .

Opublikowano

Ładnie, ładnie a ja dopiero włączyłem kompa :)

Orzeszku super propozycja tylko trzeba było SMS - a wysyłać, a na pewno bym pojechał

Szkoda :)

Opublikowano

Ale mnie ominęło ... :)

Opublikowano

Dla chcącego nic trudnego ...... temat zobaczyłem po 21,30 a i tak pojechałem :lol:

Co prawda kazali mi jechać z tyłu i się nie przyznawać do nich ale co tam :lol:

• Sympatycy
Opublikowano
Co prawda kazali mi jechać z tyłu i się nie przyznawać do nich ale co tam :lol:

Jak na psie przyjechałeś to co się dziwisz :lol:

Było super, 6 skuterów i to coś.

Trzeba częściej robić takie spontany.

PS. Więcek, opitol Worlana, powiedział, że jesteś na działce :lol:

Opublikowano

to był spontaniczny spontan na :lol::lol::lol::lol::):) + 1 biegowiec... ale czyj to będzie na razie tajemnicą aż właściciel się nie wypucuje :)

P9043683.JPG

a tutaj przymiarka Orzecha do biegowca :)

P9043684.JPG

eh.. widać że sezon ma się powoli ku końcowi :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...