Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Listopada 2013 Administrator Opublikowano 28 Listopada 2013 I ja wpadnę na szybką godzinkę, bo wieczorem mam gonitwę...
Sympatycy Cormoran Opublikowano 28 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Listopada 2013 Możemy się troszkę spóźnić bo po robocie zabieram Straż Pożarną po drodze ale myślę że na 19.30 max dojedziemy.
Rafi Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Postaram się przybyć, ale póki co kibluję na zakładzie i jeszcze mi się tu zejdzie, niestety. Zatem, napewno się spóźnię, ale... jeśli wyjdę przed 21.00 to będę. Pozdro i bawcie się dobrze.
Sympatycy Jaco Opublikowano 28 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Listopada 2013 Mnie fabryka dzisiaj wykończyła, niestety, do następnego. !V
Klubowicze DaniL Opublikowano 28 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Listopada 2013 Hej, Ja już od pewnego czasu w domku. Dzięki za miły wieczór. Co do jazdy na 2oo to obecne warunki może nie są zbyt sprzyjające, ale i tak radość z jazdy jest! Pozdrawiam, Danił Ps. Koszulka fajna lecz troszkę za duźa, będzie na obecne warunki jako 3-cia warstwa Mariusz może masz na zbyciu naklejkę Burgmanii cobym mógł przyozdobić swój skuterek? (Jeśli tak to na następny spocik może?)
Sympatycy orzech Opublikowano 28 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Listopada 2013 Miło było zobaczyć Wasze mordy po paru tygodniach. Do zrobaczenia na Wigilii.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 28 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Listopada 2013 Strażaki dotarły do domu dzięki Cormoran za jazdę w dwie strony Co tu dużo gadać ...gadu gadu chłop śliwki rwie a biblioteka się pali jak to mówią I tak można by jeszcze długo Dzięki za miłe spotkanie i do zobaczyska Strażak&Patrycja
Sympatycy Cormoran Opublikowano 28 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Listopada 2013 Cormoran po odwiezieniu Straży Pożarnej również wylądował. Fajnie bylo pogadać o przyszłorocznym zlocie i spotkac się z Wami.
Klubowicze Campto Opublikowano 4 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2013 Pytanie wracające jak bumerang. Kto jutro planuje stawić się w C66 na gorącą kawę? Ja będę z Mikołajem
Klubowicze .maniek Opublikowano 4 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2013 My z Justa bedziemy.Dlugo czekalismy na Mikolaja.
Sympatycy irasko Opublikowano 4 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2013 Oczywiście, że TAK
naviliss Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Z chęcią bym się pojawił, niestety mój burek już zimuje. Zależy o której godzinie pod C66 najwcześniej dopiero po 21 mógłbym być więc chyba sobie daruje. Campto będziesz może wracał radzymińską? Jeśli tak to mogli byśmy się pod OBI ustawić.
Klubowicze DaniL Opublikowano 4 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ja jestem na tak Patrząc za okno to pewnie na 4oo
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Jak przybędzie Orkan to i ja przybędę. Jak jego nie będzie, to ja będę królował w przestrzeni. Sonor ma upoważnienie do odbioru mikołajkowej blachy. A przy najbliższej okazji podziękuję osobiście.
Sympatycy Jaco Opublikowano 5 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2013 Mam nadzieje że się wyrobię," fabryka mnie dobija" , ale i tak muszę was w końcu zobaczyć bo dostanę hopla. Będziemy z Andzią.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 5 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jak dam rade wrócić z Kielc na czas to wpadnę. Ale nie obiecuję
Klubowicze Campto Opublikowano 5 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2013 Campto będziesz może wracał radzymińską? Jeśli tak to mogli byśmy się pod OBI ustawić. Jasne, że możemy się spotkać pod OBI. Wprawdzie trochę mi to nie po drodze ale podjadę.
wize60 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Wpadł bym ale na 200 nie mogę śpi. A na 400 już dzisiaj za dużo przejechałem i mam dość.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Grudnia 2013 Administrator Opublikowano 5 Grudnia 2013 Brak czasu na cokolwiek ale będę! Tak po 20ej... więc jak coś to proszę o cierpliwość
Sympatycy Jaco Opublikowano 5 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2013 Mirek ale z Ciebie leniuszek
Klubowicze DaniL Opublikowano 5 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2013 Patrząc za okno to pewnie na 4oo Pogoda uległa znacznej poprawie, tzn. zniknęły ślady śniegu (powiew wiosny ?), więc jednak 2oo Ja już w domku, to był chyba ostatni raz na 2oo w tym roku Dzięki za gromadne spotkanie. Św. Mikołaju / Campto dzięki za prezent
Klubowicze .maniek Opublikowano 5 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2013 My już w domu. Dziękujemy za fajnego spota. Troszkę nas dziś było. Wielkie podziękowania dla Naszego Mikołaja Campto i Jego Śnieżynki Koali za Fajny prezent.
ALFI Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Fajnie było Was zobaczyć,i chwilkę porozmawiać.....oj tyle się działo, dobijanie targu (gratulacje dla kupującego i sprzedającego bo już kupił nowe 2OO) i plany 10 obchodów...... Campto nasz wspaniały Mikołaju ogromne dzięki za tabliczki, Do następnego, Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi