Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

I ja wpadnę na szybką godzinkę, bo wieczorem mam gonitwę...

• Sympatycy
Opublikowano

Możemy się troszkę spóźnić bo po robocie zabieram Straż Pożarną :D po drodze ale myślę że na 19.30 max dojedziemy.

Opublikowano

Postaram się przybyć, ale póki co kibluję na zakładzie i jeszcze mi się tu zejdzie, niestety.

Zatem, napewno się spóźnię, ale... jeśli wyjdę przed 21.00 to będę.

Pozdro i bawcie się dobrze.

• Sympatycy
Opublikowano

Mnie fabryka dzisiaj wykończyła, niestety, do następnego. !V

• Klubowicze
Opublikowano

Hej,

Ja już od pewnego czasu w domku. Dzięki za miły wieczór.

Co do jazdy na 2oo to obecne warunki może nie są zbyt sprzyjające, ale i tak radość z jazdy jest! :)

Pozdrawiam,

Danił

Ps. Koszulka fajna lecz troszkę za duźa, będzie na obecne warunki jako 3-cia warstwa :)

Mariusz może masz na zbyciu naklejkę Burgmanii cobym mógł przyozdobić swój skuterek? (Jeśli tak to na następny spocik może?)

• Sympatycy
Opublikowano

Miło było zobaczyć Wasze mordy po paru tygodniach. Do zrobaczenia na Wigilii.

• Sympatycy
Opublikowano

Strażaki dotarły do domu dzięki Cormoran za jazdę w dwie strony

Co tu dużo gadać ...gadu gadu chłop śliwki rwie a biblioteka się pali jak to mówią

I tak można by jeszcze długo

Dzięki za miłe spotkanie i do zobaczyska

Strażak&Patrycja

• Sympatycy
Opublikowano

Cormoran po odwiezieniu Straży Pożarnej również wylądował. Fajnie bylo pogadać o przyszłorocznym zlocie i spotkac się z Wami.

• Klubowicze
Opublikowano

Pytanie wracające jak bumerang. :) Kto jutro planuje stawić się w C66 na gorącą kawę? Ja będę z Mikołajem ;)

• Klubowicze
Opublikowano

My z Justa bedziemy.Dlugo czekalismy na Mikolaja.:)

• Sympatycy
Opublikowano

Oczywiście, że TAK :)

Opublikowano

Z chęcią bym się pojawił, niestety mój burek już zimuje. Zależy o której godzinie pod C66 najwcześniej dopiero po 21 mógłbym być więc chyba sobie daruje. Campto będziesz może wracał radzymińską? Jeśli tak to mogli byśmy się pod OBI ustawić.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja jestem na tak :)

Patrząc za okno to pewnie na 4oo ;)

Opublikowano

Jak przybędzie Orkan to i ja przybędę. Jak jego nie będzie, to ja będę królował w przestrzeni. Sonor ma upoważnienie do odbioru mikołajkowej blachy. A przy najbliższej okazji podziękuję osobiście.

• Sympatycy
Opublikowano

Mam nadzieje że się wyrobię," fabryka mnie dobija" , ale i tak muszę was w końcu zobaczyć bo dostanę hopla. Będziemy z Andzią.

Opublikowano

Będę na 100%,

Do zobaczenia!

• Sympatycy
Opublikowano

Jak dam rade wrócić z Kielc na czas to wpadnę. Ale nie obiecuję :king:

• Klubowicze
Opublikowano

Campto będziesz może wracał radzymińską? Jeśli tak to mogli byśmy się pod OBI ustawić.

Jasne, że możemy się spotkać pod OBI. Wprawdzie trochę mi to nie po drodze ale podjadę.

Opublikowano

Niestety, nie dam rady... :-(

Opublikowano

Wpadł bym ale na 200 nie mogę śpi. A na 400 już dzisiaj za dużo przejechałem i mam dość.

• Administrator
Opublikowano

Brak czasu na cokolwiek :pinch: ale będę! :P

Tak po 20ej... więc jak coś to proszę o cierpliwość ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Mirek ale z Ciebie leniuszek ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Patrząc za okno to pewnie na 4oo :(

Pogoda uległa znacznej poprawie, tzn. zniknęły ślady śniegu (powiew wiosny :pinch: ?), więc jednak 2oo :P

Ja już w domku, to był chyba ostatni raz na 2oo w tym roku :(

Dzięki za gromadne spotkanie.

Św. Mikołaju / Campto dzięki za prezent ;)

• Klubowicze
Opublikowano

My już w domu. Dziękujemy za fajnego spota. Troszkę nas dziś było. Wielkie podziękowania dla Naszego Mikołaja Campto i Jego Śnieżynki Koali za Fajny prezent.

Opublikowano

Fajnie było Was zobaczyć,i chwilkę porozmawiać.....oj tyle się działo, dobijanie targu (gratulacje dla kupującego i sprzedającego bo już kupił nowe 2OO) i plany 10 obchodów......

Campto nasz wspaniały Mikołaju ogromne dzięki za tabliczki,

Do następnego,

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...