Klubowicze fundi600 Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2009 No wreszcie dyskusje wracaj? na wła?ciwy tor !scooter A nie same treningi Robie i Robsonie to Wasze będ? prowadzić i zamykać kolumnę tych srebrnych maszyn Czyli wielki zaszczyt
Mareczek Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Mówcie co chcecie srebrny to bardzo ładny kolor !scooter skutera. Może nawet ?migać w ?rodku kolumny.
Sympatycy siemik Opublikowano 25 Lutego 2009 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2009 My?lę że nie ma znaczenia jaki kolor czy !scooter ,ważne jest aby w gronie pozytywnie zakręconych czas upływał w miłej i przyjemnej atmosferze,czy to w trasie czy przy wspólnej biesiadzie. ps.Wszystkie s? zajefajne-gdy się nie psuj?
Klubowicze robson Opublikowano 25 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2009 Dziewczęta i chłopcy , kolor pewnie nie jest taki ważny , ja wychodzę z założenia żeby sprzęt był bezawaryjny , to jest dla mnie najważniejsze , ale muszę przyznać ,że srebrny metalic podobał mi się zawsze.Na pocz?tku ub. wieku Henry Ford powiedział -"możecie mieć samochód w każdym kolorze , pod warunkiem że będzie to kolor czarny". Je?li w przyszłym tygodniu nie zacznę jezdzic regularnie , to możecie mnie odwiedzać w szpitalu na pewnym oddziale , już mam serdecznie dosyć PKP , PKS i atrakcjom temu towarzysz?cym !scooter .Jak pogoda się wyklaruje , to może w następny weekend jaka? mała wycieczka ? A ten z Kowala i tak ma wp......
Mareczek Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Dziewczęta i chłopcy , kolor pewnie nie jest taki ważny Tak tak Panowie co posiadacie w innym kolorze skutery aniżeli srebrnym, zawsze można sobie jako? to wytłumaczyć. Prawdę mówi?c w srebrnym kolorku !scooter i tak jest większo?ć.
krzys-68 Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 poza tym że blue jest najladniejszy i jedyny słuszny poza rózowym to sie zgadzam !scooter
Tomekgdz Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Jedyny słuszny kolor na skuterze !scooter to taki jak Tomeczka maszyna
dr.big Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Hahaha, a nie lepiej niebieski i srebrny na jednym skuterze !scooter ?
Mareczek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Jedyny słuszny kolor na skuterze !scooter to taki jak Tomeczka maszyna |więte słowa jest kolorem najbardziej odpowiedni dla SW Hahaha, a nie lepiej niebieski i srebrny na jednym skuterze ? Takie co? ostatnio widziałem u kolegi ze Stolicy.
Bobas Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Jutro chcę jechać po maszynę Wracam na kołach. Trzymajcie kciuki,żebym wrócił szczę?liwie Z góry dzięki !scooter Ciekawe, czy dam radę bez łańcuchów na kołach
dr.big Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Nie bedzie zle . Dzisiaj u mnie pierwszy raz w tym roku bylo +10°C i to przy zachmurzonym niebie !scooter ... Ile masz km do przejechania?
michu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Bobasku -SUPERRRRRRRRRRR cieszę się razem z tob? . Chciał nie chciał będę musiał odpalić swoj? ?liczn? !scooter i zajechać do Chojnic !OK !OKK
Tomekgdz Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Jutro chcę jechać po maszynę Wracam na kołach. Trzymajcie kciuki,żebym wrócił szczę?liwie Z góry dzięki !scooter Bobas zobacz czy ta maszyna dojedzie !OKK do celu bez awaryjnie tak jak twoje ukochane !OK SW Powodzenia w trasie !V będziesz zadowolony !OK czekamy na fotki !tut
Bobas Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Nie bedzie zle !OK . Dzisiaj u mnie pierwszy raz w tym roku bylo +10°C i to przy zachmurzonym niebie !OK ... Ile masz km do przejechania? Do przejechania mam ok. 140 km. Nie jest to jaki? kosmos, ale w takiej pogodzie nigdy nie ?migałem !tut Michu, dawaj do Chojnic jak tylko będziesz wolny !scooter Tomas, Burger nie je lichy. Chyba się nie rozpadnie po drodze !OKK Jakby co? się działo to przygotujcie lawetę !V
krzys-68 Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 nawet tak nie mysl,przyczepki nie sa po to zeby "ratować z opresji",sa dla dobrego samopoczucia i mozliwosci wyboru transportu !scooter BTW.stoi gotowa !OKK
Klubowicze fundi600 Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2009 Bobas powodzenia 140 km kulaj beret nie b?dż miętki ciuchy na siebie i w drogę, a w sobote z Michem meldujemy się w chojnicach na pokazach !scooter Krzys-68 wydaje mi się a nawed zaryzykuje stwierdzenie że Bobas nie mniał na my?li Twego BTW
Tomekgdz Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Jak pogoda dopisze !OK to i ja może zawitam !scooter oczywi?cie słońce sucho + 10 !OKK
Kaśka Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Trzymam kciuki... powodzonka dasz radę Ja chętnie też bym sie pisała na obejrzenie ale moja piękna jeszcze nie gotowa !scooter
Abach Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Bobas zobacz czy ta maszyna dojedzie !scooter do celu bez awaryjnie tak jak twoje ukochane !OKK SW O to bym się nie martwił !tut Nie znam takiej osoby, która by lepiej dbała o sprzęt od Leone !OK Lechosław to perfekcjonista i trudno będzie się do czego? przyczepić w tym skuterze. !OK Bobas gratuluję zakupu i życzę jutro szerokiej i suchej drogi
upiór Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 No dobra niech Mu tam będzie , zdrajca Hondy !scooter SW . Bobasku gratki kolego , czekamy na fotki no i na pewno Cię nie ominie !OKK .
Pleban Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Gratuluję zakupu. Kupiłe? naprawdę dobr? sztukę. Parafrazuj?c pewien polski kabaret- będzie Pan zadowoloonyyy !scooter
Klubowicze robson Opublikowano 26 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2009 Bobas - co to to za trasa i pogoda daj spokój !OK .Wiesz przecież , że jestem kierowc? testowym bez względu na warunki , ale tylko SW !tut , Niech stuki -puki (Suzuki) przywiezie Cię całego , tylko nie wiem jak to wytrzyma ten !scooter ! Powodzenia chłopaku !OKK
Tomekgdz Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Bobas - co to to za trasa i pogoda !tut daj spokój !OK .Wiesz przecież , że jestem kierowc? testowym bez względu na warunki , ale tylko SW !OK , Tak to prawda Robert jest kierowc? testowym jak ?migał moj? H… !scooter to go?ć, od którego kupowałem mówił, że ten to się nie boi !OKK i wołał kasę zanim skończył testować. !V
Bobas Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Cieszę się, że się cieszycie razem ze mn? !OK Pakuję kombinezon, ortalion, ciepłe rajstopy i zaraz ?migam na 3M !OKK Opijamy sprzęty 21.03 !scooter W przyszłym tygodniu zmieniam od razu szybę , bo ta obecnie założona ma powierzchnię okna balkonowego w moim domu
rob1969 Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Trzymaj się ciepło na trasie no i oczywi?cie gratuluję decyzji o zakupie
Rekomendowane odpowiedzi