Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Nastał luty czyli wszystkie informacje zwi?zane z tym miesi?cem skuterowym rozpoczynamy !w00t Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Fundi co zaczynamy . A ja tam chce wiosne !w00t . Odnośnik do komentarza
KUCHARZ Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Fundi zaczynamy !w00t Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Na dzi? to ja skończyłem z tym !w00t oczywi?cie z naciskiem na dzi? a od jutra na nowo. Spadł u nas ?nieg to co robić? Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 gdzie ten snieg?mróz jest ale sniegu to nie widac !w00t Odnośnik do komentarza
rob1969 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 U mnie też ?nieg . Może to i dobrze, przymajmniej nie kusi aby !scooter . No i do tego po przejażdżce w tym tygodniu dopadło mnie grypsko. Proszę !TAZ o zdrówko. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Grypa panuje w zimie , to jaki? paskudny czas dla ludzko?ci . Najgorsza jest tęsknota za wiosn? i rzecz jasna za !scooter !TAZ . Wracaj do zdrowia , ta grypa atakuje najbardziej okolice bydzi i nie tylko !piwko . Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Dotarłem do domu. !scooter Jest ok , jestem chyba zdrowy. Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Jest ok , jestem chyba zdrowy. Tomek czy jeste? tego pewien? !TAZ Ja również jestem od kilku godzin w domu lekko zmęczony ale zadowolony. !scooter Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 1 Lutego 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Ja również jestem od kilku godzin w domu lekko zmęczony ale zadowolony. Wie?ć gminna niesie, że Wasze w?troby przeszły poważny test wytrzymało?ci... Prawda to czy fałsz? !scooter Ja niestety tym razem musiałem spassować !TAZ Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 1 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Ładnie zaczeli?cie luty !TAZ !scooter Pisze się na takie rozpoczęcie marca Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Wie?ć gminna niesie, że Wasze w?troby przeszły poważny test wytrzymało?ci... Prawda to czy fałsz? !scooter Impreza odbyła się u Sołtysa !TAZ wiec to tylko pomówienie w gminie. Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Grypa panuje w zimie , to jaki? paskudny czas dla ludzko?ci . Najgorsza jest tęsknota za wiosn? i rzecz jasna za !scooter !OK !TAZ . Wracaj do zdrowia , ta grypa atakuje najbardziej okolice bydzi i nie tylko . Zima, zima i choróbska. Mnie dzisiaj odwiedził mój sympatyczny kolega Siemik na swoim !TAZ Burgim w piękny słoneczny dzień i temp. -3 stopnie. Na tyle swojego l?nił ?liczny kuferek, ?wieżo zamontowany ( co za gracja i uroda tego Burgmana ). Jako, że kolega Siemik jest dobrym koleg? - to dał się karn?c swoim cud sprzętem. I tak mogę dzisiaj odtr?bic, że dla mnie sezon 2009 został już otwarty. !V !YES !OK Byle do wiosny !piwko Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Witajcie Ja oczywi?cie też juz jestem w domku , a w?troby to chyba nie mam !piwko Oj! się działo !scooter !TAZ Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Ok godz. 13.30 granatowy burgman 650 pędził do Malborka od strony Tczewa, domy?lam się, że to Siemik? Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Łoj , w tak? pogodę że też Mu się chciało wietrzyć burgolota . No może ta grypa go dopadła . Sernik jak to byłe? Ty to szacun chłopie !scooter . Grypa to gor?czka i chłopak nie wie co robi !TAZ . Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Ok godz. 13.30 granatowy burgman 650 pędził do Malborka od strony Tczewa, domy?lam się, że to Siemik? I my również !piwko widzieli?my Siemika jak pomykał na l?ni?cym !scooter Burgmanie !TAZ Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Ciesze się z wami. Mareczku zdjęcia super w?trobami się nie przejmować przeszczepy to codzienno?ć wiecie kto to powiedział Żal Mi tylko że mi popsuli plany w firmie i nie mogłem być z wami !scooter Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 To był na pewno duży test wytrzymało?ci dla całego układu pokarmowego Wiosna wisi już w powietrzu !OKK Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Co tu pisać !OKK Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 1 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Powiem krótko.Nie wytrzymałem.Rano wstałem,spojrzałem na asfalt,był suchy więc wyj?łem akumulator z pod łóżka w sypialni i zacz?łem jeĽdzić po mie?cie.Napiłem się kawki u kolegi "Burgerman"i aby zakończyć przejażdżkę większ? trask? pojechałem do Tczewa nad Wisłę i szybciutko oczywi?cie zgodnie z przepisami wróciłem do domku.Tak, zmarzłem troszeczkę mocno,termometr wskazywał co? ok.-2 stopnie.Ale było zajefajnie.Koledzy z pracy stali i nie wierzyli !OKK Polecam.Lepsze niż k?piel MORSÓW w morzu. Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Tak mi Siemik namieszałe? dzisiaj w głowie, że siedzę i montuję drugie ?wiatło stopu w swoim kufrze. Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Ładnie zaczeli?cie luty !OKK !OKK Pisze się na takie rozpoczęcie marca Czy to znaczy, że co? przespałem czytam i oczom nie wierzę już zaczynacie plany OK. !OKK Po wstępnej rozmowie z Michałem doszli?my do wniosku, że co? by?my zrobili tylko, kto ma urodziny Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 2 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Oj Tomek Tomek, ogl?dałem zdjęcia z urodzin Mareczka i stwierdziełem, że marzec też tak można rozpocz?ć. Widać, że jeszcze nie doszedłe? do siebie !OKK Chłopie opanuj się, poniedziałek, praca, a Ty jeszcze na banii Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Ładnie zaczeli?cie luty !OKK !OKK Pisze się na takie rozpoczęcie marca z Michałem doszli?my do wniosku, że co? by?my zrobili tylko, kto ma urodziny Witajcie Podajcie nam tylko temin Tomek jak trzeba to trzeba !OKK , damy radę Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi