Sympatycy orzech Opublikowano 23 Lutego 2009 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2009 Spoko , damy radę !w00t Lecha podobno ma nie być , także nie bój nic (.........) Ale ja będę !happybth !piwko !w00t
michu Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Spoko , damy radę Lecha podobno ma nie być , także nie bój nic , a jak będzie to przecież wiesz że ma on słab? głowę do !sciana , tak jak i Tomas !w00t dobre hi , hi ,hi, !yeah
Tomekgdz Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Co do Tomeczka to prawda robię się słabszy !yeah !sciana
michu Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Co do Tomeczka to prawda robię się słabszy !yeah !sciana Tomu? chciał czy nie chciał , musimy jeszcze troszkę potrenować !w00t
Sympatycy orzech Opublikowano 23 Lutego 2009 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2009 Tylko nie trenujcie za dużo przed spotem. Dajcie innym szanse !sciana
Klubowicze fundi600 Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2009 No no oby?cie się za bardzo nie przetrenowali bo skutek może być odwrotny
upiór Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Łoj co ja czytam , !w00t Ja osobi?cie porozmawiam z drug? połow? Tomka , i wtedy zobaczymy kto a raczej który będzie gór? hi hi !sciana !yeah .
Klubowicze robson Opublikowano 23 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2009 Co do Tomeczka to prawda robię się słabszy !w00t !sciana Tomu? chciał czy nie chciał , musimy jeszcze troszkę potrenować Zaczynam się o Was chłopcy martwić Je?li nie przestaniecie "trenować" to rozpoczynamy akcję " wszywka " , zaszyjemy niektórym po "simlocku" i będzie pozamiatane !yeah
michu Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 My trenujemy z dużym obrzydzeniem do alkoholu , a pijakami się brzydzimy
upiór Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Michale ależ nikt w to nie w?tpi , tylko tak jako? się martwi? co nie którzy . Wasze zdrowie , .
Bobas Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Ja miałem kiedy? w swoim życiu etap przetrenowania To gorsze niż brak treningu
Klubowicze fundi600 Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Lutego 2009 Bobasku kto i jak Cię przetertował jestem bardzo ciekaw?
Klubowicze robson Opublikowano 24 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Lutego 2009 Bobas nie pisze co przetrenował , domy?lam się że może jego Sarenka go trochę nadwyrężyła i miał chłopak lekk? traumę P.S. Bobas - jak tam żyje jezdziec bez konia ??? Co? się zanosi w sprawie ???
Mareczek Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Tak , tak Panowie Dali by?cie już sobie spokój z tym piciem (nawet Andrea zamkn?ł się w sobie )nic nie pisze w temacie - regionalnym a przecież jest z Torunia. Dzi? ogl?dałem nowego konika i potwierdziłem jego zakup. Maszyna stanem technicznym przypomina mojego SW Zajeli by?cie się może czym? nowym np.. zakupem skutera przez Bobasa, podsuwa Wam temat a tutaj nikt nie zapyta czy ładny, czy cały, może lakierowany itd. Proponuje żeby przez 3-y tygodnie oszczędzać się , żeby zdrowia i kasy starczyło na biesiadowanie. !wchair
Bobas Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 No wła?nie !wchair A tak swoj? drog? mój przyszły rumak jest znany w 3Mie?cie. Chyba Pleban wie o nim najwięcej. Maszyna jest srebrna, w dobrym stanie technicznym, malowany był prawy bok. Silniczek pracuje bdb. Czekam tylko na lepsz? pogodę, bo chce nim jechać do domu na kołach.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2009 Bobasku je?li się nie myle to !wchair chciałby? zakupić od kolegi LEONE byłe? ogl?dałe? i decyzja należy do Ciebie. Nie rozumiem tylko stwierdzenia :bo chce nim jechać do domu na kołach. O jakie koła chodzi?
Bobas Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Bobasku je?li się nie myle to !wchair chciałby? zakupić od kolegi LEONE byłe? ogl?dałe? i decyzja należy do Ciebie. Nie rozumiem tylko stwierdzenia :bo chce nim jechać do domu na kołach. O jakie koła chodzi? Koła burgmanowe oczywi?cie Wiosna przecie idzie
Kaśka Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Bobas tylko czy ta wiosna przyjdzie ? wszyscy czekamy z utęsknieniem !wchair mówisz kolor srebrny? to bedziemy rzeczywi?cie wygl?dać jak jedna wielka rodzina .... nie ujmuj?c innym kolorom prawda chłopaki Robson i Rob
upiór Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 No Ka?ka ale tak zacna marka jak HONDA , jest widziana w 3M w innym kolorze . My?lę że każdy wie kto to taki !wchair ?miga . No rzecz jasna inne kolory też s? ładne . A ten spod ciechocinka to szacun .
Klubowicze robson Opublikowano 25 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2009 Ja Wam dam - inne kolory to już nie rodzina !wchair Rob - wypisujemy sie z klubu , nie lubi? nas
upiór Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Robson no co Ty żartowałem !wchair . A Ty to zaraz wypisywać się z klubu . Kolor taki jaki Ty masz no nie wiem zapomniałem staro?ć może czy wiosna idzie , ale na pewno ładny masz kolorek .
rob1969 Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Robson masz rację . Ale z drugiej strony będziemy się wyróżniać naszymi blue !wchair , wsród pospolitego srebra Upiorku nie podlizuj się taraz
Kaśka Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Hej no ja nic złego nie napisałam..... !wchair cytuje..... nie ujmuj?c innym kolorom.....
Mareczek Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 cytuje..... nie ujmuj?c innym kolorom..... W Kujawsko- Pomorskim w sezonie 2009r będ? same srebrne no i kilka innych. !scooter
Bobas Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Nie przejmujcie się, niebieski- królewski !scooter To fakt, że jak będziemy jechać w grupie to błyszczeć będzie z kilometra od tego srebra
Rekomendowane odpowiedzi