Bobas Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 SW to naprawdę ?wietny sprzęt. Zmiany dokonuję tylko z powodu moich gabarytów. Następc? SW będzie AN 650 i to z przerobionym siedzeniem do moich długa?nych kopytek
michu Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Wła?nie przed momentem opu?ciła mnie moja ukochana SW sprzedane Nie wypisuję się oczywi?cie ze skuterowych muszkieterów. Chyba bym bez Was wysechł Zmieniam tylko konia na innego Bobasku smutno mi , że sprzedałe? ?licznotkę , ale cieszę się razem z Tob? bo AN 650 to sprzęcik dla Ciebie . Tomas - Uczę się od Mistrza hi, hi , jeszcze wiele treningów przede mn?
Kaśka Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Na motoexpo w Wawie ogl?dałam an 650 biały ....piękny 2009 rok też bym sobie kupiła ale dla mnie z kolei na duży Życzę powodzenia w zakupie
michu Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Na motoexpo w Wawie ogl?dałam an 650 biały ....piękny 2009 rokteż bym sobie kupiła ale dla mnie z kolei na duży Życzę powodzenia w zakupie No Ka?ka normalnie Ci pasuje - a może się skusisz na 650
Tomekgdz Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 UWAGA jestem w Bydgoszczy zaczynamy zawody
Klubowicze robson Opublikowano 21 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2009 Wła?nie przed momentem opu?ciła mnie moja ukochana SW sprzedane Nie wypisuję się oczywi?cie ze skuterowych muszkieterów. Chyba bym bez Was wysechł Zmieniam tylko konia na innego No Bobas nie wiem , czy się cieszyć czy smucić razem z Tob? ."Zamienił stryjek siekierkę na kijek" Oby? chłopaku trafił na równie dobry !w00t
Mareczek Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 UWAGA jestem w Bydgoszczy zaczynamy zawody !w00t Miłego dnia oraz miłej zabawy.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2009 Mareczku zabawa będzie przednia tyle że nie przy starogardzkiej ale przy... Michale Ka?ka kupiła lepszy sprzęt. Tomku jakie ty chcesz zaczynać zawody jak brak przeciwników !w00t
michu Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Dziękujemy , ale my pijemy po 25g putinoff (lidl jest tani -18,99) - To nie jest reklama A kto nie pije ten gł......... ch..... !w00t
Klubowicze robson Opublikowano 21 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2009 UWAGA jestem w Bydgoszczy zaczynamy zawody !w00t Tomas jak pielgrzym odwiedza różnych ludzi i niesie im strawę duchow? Tylko go nie namawiajcie do złego , przecież wiecie doskonale że on nie
Mareczek Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 fundi600 Widzę że biwak skuterowy nie poszedł w zapomnienie wręcz przeciwnie „bije zegar” !w00t
Klubowicze fundi600 Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2009 http://www.burgmania.net/forum/index.php?s...c=6862&hl=biwak temat znany
michu Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Witajcie Zawody dobiegły końca !piwko Trener mocno zmęczony a o zawodnikach nie wspomnę !w00t
Mareczek Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Trener mocno zmęczony !w00t Szybciutko „klina podać” !piwko
upiór Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 No Bobasku żal a zarazem rado?ć . Tylko uważaj coby nowy cię nie poniósł jak tego co chciał montować silnik od C 330 wiesz o kogo chodzi !piwko .
Tomekgdz Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Dotarłem do domu !YES czuję się ?wietnie trening !piwko zakończony pomy?lnie Jolka Michał dzięki za imprezie !OKK Bobas, co ty robisz byłe? ogl?dać now? wybrankę opowiadaj, co to za laleczka Mareczku ,co to znaczy szybko klinika !piwko przecież ty wiesz że ja nie piję a pijakami się brzydzę
Klubowicze fundi600 Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2009 !OKK czuję się ?wietnie trening zakończony pomy?lnie Jak tak dalej będziesz trenował to trzeba będzie do Ciebie mówić mistrzu bo przecież trening czyni ........ !piwko !piwko
michu Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Jolka Michał dzięki za imprezie Marzenko i Tomeczku to my dziękujemy za odwiedziny i mile spędzony czas . Jeste?cie u nas zawsze mile widziani !piwko !piwko
Bobas Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Potwierdzam, że trening był ostry. Podczas maratonu rozmawiałem z trenerem i jego uczniami Oj, było gło?no !!! !OKK Dzi? ogl?dałem nowego konika i potwierdziłem jego zakup. Maszyna stanem technicznym przypomina mojego SW !YES A jak się będzie sypał i łykał olej to go na klocki postawię i na Burgmanię przyjadę moim Flamingiem, który dostałem w dniu 1 Komunii |więtej Marek, ten kole? z gorzał? to chyba trener reprezentacji, co ? Pozdrawiam i do zobaczenia niebawem !piwko !piwko
michu Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Ogłaszam przerwę w sparingach do .......... !happybth hi,hi
Sympatycy spinka Opublikowano 23 Lutego 2009 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2009 Ogłaszam przerwę w sparingach do .......... !w00t hi,hi No jak to ?????? Niektórzy umawiali się na spotkanie pod drzewem przy mo?cie Do miłego !happybth !piwko
Klubowicze robson Opublikowano 23 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2009 A ja dzis zrobiłem sobie mały trening z moim koleg? , wódeczka jako? podobna w nazwie do Smirnoffa , ale jako? tak inaczej brzmi?ca nazwa !happybth Spineczka - może wreszcie będzie okazja żeby Cię troszku upoić% !piwko
Tomekgdz Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Niektórzy umawiali się na spotkanie pod drzewem przy mo?cie Jola Michał to prawda wasz trener był ?wiatkiem rozmowy Spinka ma prawo być zazdrosna !w00t Widzę, że powstał problem i jest okazja na małe, co nieco !piwko !w00t Powiem tak, że dam się przekupić słyszałem rozmowę lub nie !happybth
michu Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Spineczka - może wreszcie będzie okazja żeby Cię troszku upoić% !w00t Robsonku zastanów się czy dasz rade !piwko !happybth !w00t Bo ja też chciałbym to zrobić , ale się boję
Klubowicze robson Opublikowano 23 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2009 Spoko , damy radę !w00t Lecha podobno ma nie być , także nie bój nic !piwko , a jak będzie to przecież wiesz że ma on słab? głowę do , tak jak i Tomas !happybth
Rekomendowane odpowiedzi