Klubowicze bilety Opublikowano 11 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2009 Super skuto jestem pod wrażeniem. Muszę osobi?cie poznać Pani? Kasie
Klubowicze fundi600 Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2009 Ka?ka pierwsza klasa to wiesz inni już też. Nie ma nikogo kto by Ci nie zazdroscił tej włoszki. W niedziele się spotykamy o 15:00 w znanym miejscu, tak jak było ustalone już wcze?niej, my?lę że spotkanie jest aktualne
Kaśka Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Fajnie, że podoba się Wam mój nabytek... zobaczymy jak się będzie spisywał i na pewno nie omieszkam o tym napisać kilka słów Michu mam nadzieje, że jak najszybciej Je?li chodzi o niedziele to jeszcze nie wiem do końca, bo w sobotę jadę na MOTO EXPO do Wawy i wrócę dopiero w niedziele ... ale zrobie wszystko co bedzie w mojej mocy żeby się z Wami zobaczyć
rob1969 Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Jestem pod wrażeniem Twojego Ka?ka. W realu musi być jeszcze ładniejszy. W niedzielę melduję się w umówionym miejscu!!!
Kaśka Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Halo....jest tam kto ??? wiem... wiem .....pi?tek 13 przecież to samo szczę?cie
Klubowicze robson Opublikowano 13 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2009 No siema !happybth Tak jak przewidziałem , wczoraj dopadło mnie jakie? choróbsko jako ostatniego z rodziny . A w niedzielę wybierałem się do pewnego PUB-u i chyba cały misterny plan w p.... !happybth 3-majcie się zdrowo ludzie !scooter
upiór Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Robercie , wychodzi koledze palenie długich papierosów . A nie mówiłem że lepiej sto gram !happybth przyj?ć i będzie cacy . Nie martw się ja też sam zostałem , Michał miał ponad trzydzie?ci dziewięć stopni gor?czki !happybth . Tomek powiedział by że słaba konserwacja .
rob1969 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 No to niedługo okaże się że sam będę musiał podziwiać kurczaczki w Roosterze . Czy kto? jeszcze zgłasza obecno?ć?? Ponowie!! Przyj?ć trochę !piwko i w niedzielę będziecie jak nowonarodzeni.
Bobas Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 Mnie choroba jeszcze nie dopadła, więc melduje sie w niedzielę na spotkaniu w Bydgoszczy. Do zobaczyska !piwko
Klubowicze fundi600 Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2009 Choćby niewiem co to ja będę a Robson to się wykręca bo żoneczce za dużo powiedział i dostał szlaban. Nic to wierze w niego !piwko
upiór Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 No mnie nie będzie niestety , ale miłego spotkania !piwko . Wpadłem na chwile do Roberta do pracy , widziałem go chory chłopak a nos jak pomidor czerwony i taki jaki? dziwny .
Klubowicze robson Opublikowano 14 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2009 Choćby niewiem co to ja będę a Robson to się wykręca bo żoneczce za dużo powiedział i dostał szlaban. Nic to wierze w niego !piwko I tak Cię lubię ty ... ty.... ?rubowkręcie
michu Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Robsonku i znowu Cię ominęły widoczki Ja dotarłem co prawda póĽno , ale my?lę ,że koledzy i koleżanki mi wybacz?
rob1969 Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Dotarli?my do domu , dzięki za spotkanie, szkoda że czas tak szybko leci. Robson, co się odwlecze to nie.... I jeszcze jedno, moja małżonka jest nastawiona
Klubowicze fundi600 Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2009 I jeszcze jedno, moja małżonka jest nastawiona no to się ciesz masz już swojego plecaczka
Bobas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Robson, Upiorek szkoda, że Was nie było. Widoczki 1 liga. No i to fakt, że czas w miłym towarzystwie płynie przerażaj?co szybko No i poznali?my kandydatkę na plecaczka Roba
michu Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Rob no teraz twoja żonka nie ma wyj?cia . Mam nadzieję że polubi takich ,,wariatów '' jak my jeste?my !happybth !happybth !happybth
upiór Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 No co ja czytam Rob chłopie czy Ty temat dobrze przemy?lałe? . Zobacz kolegów . Tomek !happybth . Włodek !happybth . Michał !winkiss . Siemik i paru innych co te chłopaki maj? pocz?ć !tut . No to teraz na bak dadz? mi popalić !happybth , spadam !happybth .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Lutego 2009 co te chłopaki maj? pocz?ć !happybth Poczekaj jak to Sławka przeczyta !happybth !happybth !happybth a Jolka nie wpomnę
Sympatycy siemik Opublikowano 16 Lutego 2009 Sympatycy Opublikowano 16 Lutego 2009 Mog? tylko pogratulować !happybth i cieszyć się szczę?ciem innych. !happybth
Tomekgdz Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Je?li chodzi o Marzenę jestem zadowolony , że jest chętna na wyjazdy zawsze jest kto?, co Tomeczka odstawi spać Witek co to znaczy Tomek Włodek Michu jak to zobacz? laski to słabo to widzę No chyba ,że się dogadamy !scooter !piwko !OK
michu Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Upiorku no nie wiem pogadamy o tych minkach 21 marca !scooter !piwko !OK Tak jak pisał Tomek możemy się dogadać
upiór Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Wcale się nie boje . Ale za to Wy macie pecha , ci?gle pod nadzorem inspekcji . Ja Bobas i Robson niczym wolne ptaszki nie mamy nadzoru kuratora . No to teraz mnie zjedz? spadam puki nikogo nie ma !OK !scooter !piwko .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Lutego 2009 Upiorku tyle Twojego co sobie popiszesz. A i tak wiem że potem będziesz się wykręcał że to pomroczno?ć jaka? była czy co? !scooter
Rekomendowane odpowiedzi