dr.big Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2009 Uzywam maty samopompujacej, do dostana na pewno w sklepach ze sprzetem turystycznym. PS. Do materaca mozesz uzyc przeciez el. pompki na 12V !placz1 . Mozna ja zazwyczaj przelaczyc na pompowanie lub na odsysanie.
Abach Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Maty samopompuj?ce s? wygodne w obsłudze, ale niestety zajmuj? sporo miejsca. Zreszt? zerknij sam KLIK Ja zaopatrzyłem się w materac, który po złożeniu zajmuję naprawdę mało miejsca KLIK ale trzeba będzie podymać
dr.big Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2009 Pozniej sprawdze ta pompke 12V, bo wiem ze gdzies taka mam . Ale jak chcesz podymac ... to nie bede przeszkadzal .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Czerwca 2009 Administrator Opublikowano 16 Czerwca 2009 ale trzeba będzie podymać Tylko Smerfetka go puszcza samego a ten już... Abach- biorę pompexa 12V pod zapalniczkę więc będziesz mógł dymać do bólu... i to bez wysiłku Ma też funkcje ssania!
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2009 Dzięki. Wła?nie oblukałem jedno i drugie w necie.Jutro podjade do sklepu i zobacze jak to wygl?da na żywo. Abach ten materac wygl?da naprawde niezle.
Sympatycy Worlan Opublikowano 16 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2009 Do spania zabieram namiot, ?piwór, materac pompowany, pompkę i mał? poduszkę. Zybexa nie zabieram, on jedzie sam Z innych rzeczy Pilot mówił, że bierze butlę i kuchenkę. Będzie gdzie zaparzyć zioło. @Abach zestaw do naprawy kół. Rezygnuję z pompki, widzę, że bierze Mariusz.
Abach Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Pozniej sprawdze ta pompke 12V, bo wiem ze gdzies taka mam Abach- biorę pompexa 12V pod zapalniczkę więc będziesz mógł dymać do bólu... i to bez wysiłku Jak miło, dziękuję bardzo za troskę Wiem, że ostatnio zmizerniałem, ale podymać jeszczę mogę A serio, ten materacyk ma nietypowy zawór i pompka nie pomoże. Na szczę?cie pompuje się szybko, gorzej jest ze spuszczeniem powietrza....
Więcek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 @Więcek - 18-ta we czwartek zakończenie roku ? To chyba nie dasz rady wyjechać o 10-tej. Grzesiu mi chodzi o ten czwartek to jest 18.06.2009 r, a wyjazd od Marl jest tydzień póĽniej Oj chyba jeszcze z Burgmania po krwi ci się przewala.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Czerwca 2009 Administrator Opublikowano 16 Czerwca 2009 Wezmę na wszelki wypadek też campingaza i palnik... więc jak kto? co? będzie chciał pichcić to weĽcie kubki do gotowania.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2009 [Na szczę?cie pompuje się szybko, gorzej jest ze spuszczeniem Jak się dobrze popompuje to ze spuszczeniem nie ma problemu
dr.big Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2009 Biore zestaw do kol, apteczke... jak sie zmiesci kanister moto na 2l paliwa...
Abach Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Biore zestaw do kol, apteczke... jak sie zmiesci kanister moto na 2l paliwa... Mariusz i Pilot kuchenka (nie przypuszczam, aby się przydała?) Bigu i ja zestaw naprawczy do kół z pompk? na CO2 oraz apteczki. Co jeszcze może być potrzebne? Pomijaj?c wszelkie żarty, czy uważacie, że warto być zaopatrzonym w narzędzia? Mogę rzeczywi?cie zabrać klucz elektryczny, ale kto? inny musiałby zabrać zestaw kluczy nasadowych, następny komplet ?rubokrętów itd. Czy lepiej odpu?cić i oprzeć się na Moto-Assistance?
kfcent Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Tak,czytam i czytam ten temt...i tak kusicie...serio , nabrałem ochoty żeby do was doł?czyć i ruszć z Warszawy...termin wsumie pasuje...do tego czasu bugra uda mi się doprawadzić do porz?dku (mam nadzieje) , namiot pewnie udało by się jaki? załatwić a nawet spanie pod chmurk? to dla mnie nie kłopot akurat:) ...tylko ta traska 2500km to dosyć sporo jak na weekend, i zastanawiam się czy mam takie możliwo?ci...hmmmm Mariusz dalej chcesz jechać na ten zlot forz?? je?li tak ,to naprawde - jeste? hardcorem
dr.big Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2009 @Abach: Moze uda mi sie gdzies wcisnac walizeczke z zestawem kluczy KLIK. Jesli tak, to je zabiore. Ale nie wiem czy upchne wszystko . Edit: Po konsultacjach wezme tez klucz do wario na 12V i nasadke do Tmaxa. Zadbajcie o nasadki do wlasnych modeli .
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2009 Oczywi?cie ja też ?ledzę ten temat od pocz?tku, żona już oczywi?cie przekonana (dzięki ZYBEX), jeszcze tylko wolne w pracy (troszkę zły okres ale my?lę że dam radę), ale nie wiem czy mnie zabierzecie ja nie mam namiotu, a chyba już jestem za stary na spanie pod gołym niebem. Doł?czył bym po drodze.
szuwarek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ale wyprawa jak dookoła ?wiata Tak poważnie będziemy zdani na siebie i na asistance. Zabieram ze sob?: namiot matę samopompuj?c? ?piwór latarkę apteczkę piankę do opon piankę do czyszczenia szyb i karnister 4L Meduza radzi bym zabrał ciepłe gacie
dr.big Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2009 Szuwarek, jak bierzesz kanister to ja nie, bo po co sie dublowac . Cieple gacie to podstawa ...
Sympatycy Worlan Opublikowano 16 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2009 Widzę, że ekipa się powiększa Bigu, planujesz jakie? małe remonty ? To ja biorę kpl kluczy ampulowych i wkrętak z kompletem końcówek. Zastanawiam się nad paskiem do waria
dr.big Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2009 Jaaa? Nie . Ale taki jeden pan na chinszczyznie mnie meczy o te narzedzia . Jeszcze jedno, Abach zapodal temat aby sie spotkac gdzies przed zlotem i na sam zlot wjechac w zwartej grupie. Nie wiem jak wyglada tam teren i znowu proponuje Mc (wiadomo) Donalda . Adres: Münster Str. 111 48249 Duelmen Odleglosc od zlotu niestety prawie 20 km (po drodze). Co Wy na to? Jakies propozycje?
Więcek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Tak sobie czytam i czytam, kto co zabiera i z upływem czasu mam coraz więcej miejsca w bagażniku Na pewno w moim zestawie będzie pianka do opon pianka do szyb apteczka skuterowa kubek do kawy i herbaty namiot ?piwór mata samopompujaca poduszka dmuchana i parę innych pierdół oraz najważniejsze sprawny, działaj?cy, nie wymagaj?cy serwisu PS. a może tak namówić kogo? na wyjazd katamaranem ( jako zaplecze techniczne i gastronomiczne ), w tedy by?my mieli dużo wolnego miejsca w skuterach.
Sympatycy Worlan Opublikowano 16 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2009 PS. a może tak namówić kogo? na wyjazd katamaranem ( jako zaplecze techniczne i gastronomiczne ), w tedy by?my mieli dużo wolnego miejsca w skuterach. No i podepnie Twoj? przyczepkę, tak na wszelki wypadek
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 16 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zabieram kampingkuchenke, sprzęcik muzyczny i dobry humor! Worlan do namiotu mnie przyjmie to co więcej potrzeba ... chyba tylko "pesówki" a na poważnie - kto ma w namiocie miejsce wolne dla Bilety?
Administrator Artix Opublikowano 16 Czerwca 2009 Administrator Opublikowano 16 Czerwca 2009 i karnister 4L Dzieki Szuwarek ze o mnie myslisz i innych Silvermanach
Sympatycy orzech Opublikowano 17 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ja biorę 0,7l i dobry humor
Klubowicze krzytro Opublikowano 17 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 17 Czerwca 2009 A Ja biorę Córkę
Rekomendowane odpowiedzi