upiór Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 To ty teraz jeste? go?ć , a jak wracali?my z Izabeli żle było pogoda ładna koledzy w koło , to były czasy !V !sciana . Jak pomy?le to mnie ?ciska w gardle i na to wszystko szacun Misiek . Ona idzie idzie , i nadejdzie .
Kaśka Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Michu tylko pozazdro?cić... Ja mam już depreche na maxa .... Brak moto.. póki co !V Pracy tyle że żyg...... się chce a co najgorsze - do wiosny jeszcze dwa m-ce Marzy mi się piękny 2oo ksi?żę trochę słońca i suchy asfalt.... tak niewiele do szczę?cia potrzeba !sciana
michu Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 Ka?ka nie martw się , zobaczysz wszystko sie dobrze ułoży bo co sie odwlecze to nie uciecze !sciana
Klubowicze fundi600 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Klubowicze Opublikowano 26 Stycznia 2009 to i ja się pochwale wczoraj i ja z małżonk? pomykali?my sobie na !sciana było super. Piękne drogi i le?ne ?cieżki pokryte lodem
rob1969 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Szczerze Michu zazdroszczę tej !sciana . Miałem wczoraj pój?ć w ?lady Robsona i też po?migać ,ale musiałem odpu?ć . Miałem w sobotę wieczorem "kolędę" przjaciół i niezbyt dobrze się czułem !V . No a od dzi? to tak jak Ka?ka napisała praca, praca i jeszcze praca. Pozdawiam
Bobas Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Cze?ć Twardziele, super, że sprzęty udało się przedmuchać !sciana W Chojnicach dzi? zaj..... mgła i bardzo ?liska nawierzchnia. Z rańca były w okolicach 4 wypadki. Kasia, jeszcze trochę i skuter będzie i pogoda będzie, czyli wszystko czego do szczę?cia nam potrzebne. Jakie my motocykli?ci mamy niewygórowane wymagania. A tak swoj? drog? to też mam deprechę od niejeżdżenia
Klubowicze robson Opublikowano 26 Stycznia 2009 Klubowicze Opublikowano 26 Stycznia 2009 Już skuter przygotowany - od jutra mam zamiar jezdzić regularnie do roboty , zreszt? u mnie przestój zimowy był jak na razie tylko miesi?c , no i wystarczy choć pogodę zapowiadaj? nie najgorsz? , pożyjemy zobaczymy . Je?li kiedykolwiek mnie zatrzymaj? niebiescy z kamer? , to nie omieszkam Was , a szczególnie Mareczka powiadomić. A'propos snów - Mareczku nie wiem o co Tobie chodziło , ale raczej nie mam skłonno?ci do fantazjowania !sciana Kasia - wytrzymaj jeszcze trochę , albo bierz SW . Może żeby Ci poprawić humor , podjadę do Ciebie Majesty i sobie trochę po?migasz
medipos Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 witam, a ja wła?nie dzisiaj walczyłem z klockami i olejem i od jutra mogę juz zawijać asfalt :-) :-)
michu Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2009 A tak swoj? drog? to też mam deprechę od niejeżdżenia Bobasku jak u Ciebie mgła opadnie wskakuj na ?liczn? i kierunek Bydegoszcz
rob1969 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 No to i ja mogę odhaczyć rozpoczęcie sezonu 2009 Niezła rado?c po prawie 2 miesi?cach !OK . Najpierw planowałem mał? rundkę wokół Żnina ale skusiło mnie na Bydzię ( kolegi Micha i Fundiego nie spotkałem) i oprócz wielkiej rado?ci i kataru żadnych skutków ubocznych!!! Ka?ka- co? do przodu z zakupem?? Pozdrawiam i do szybkiego zobaczenia!!!
michu Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 . Najpierw planowałem mał? rundkę wokół Żnina ale skusiło mnie na Bydzię ( kolegi Micha i Fundiego nie spotkałem) Witam , trzeba było zadzwonić , to na pewno by?my po?migali razem !OK !TAZ Mam nadzieję , że następnym razem się poprawisz !OK !OKK
Kaśka Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 No hej ... dopiero wróciłam z orki.... mam straszny zapierdziel !OK szukam i my?lę ze co? się niedługo narysuje i wtedy sobie po?migam....... nie mogę się doczekać Robson jak masz tylko możliwo?ci to przyjeżdżaj ... tylko u mnie z czasem krucho pozdrowionka !TAZ
Tomekgdz Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Witam przyznam się, że też sobie po?migałem na SW ,ale to było zaledwie 8 km i zimno jak …………? !OK
michu Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2009 Powiem wam szczerze , że mi nie było zimno , ale to może adrenalinka !OK
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2009 ale to było zaledwie 8 km Tomku co zamkneli stacje paliw czy poprostu nie miałe? ochoty na Rob do południa to my pracujemy , ale gdyby? zadzwonił to czemu nie !OK Ka?ka spoko co? trafisz wkońcu mamy jeszcze zime i czas na Robsonie masz refleks i dobre hamulce to się chwali na !TAZ Bobas nie zasłaniaj się mgł? i pogod? pogoda jest zawsze dobra na !OKK Upiorku kiedy pierwsza jazda tym ?licznym !OK Michu pojeĽdzim w niedziele na ?
Tomekgdz Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 ale to było zaledwie 8 km Tomku co zamkneli stacje paliw czy poprostu nie miałe? ochoty na To nie tak jak sobie my?lisz !OKK po prostu zebrałem zbyt mało aluminium !TAZ powód brak kasy Zbieram kasę na najlepsze a…..le !OK !OK
Klubowicze robson Opublikowano 29 Stycznia 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2009 A mnie już nikt nie zaprosi na przejażdżkę !scooter Fundi , Ty samolubie. Możemy spotkać się gdzie? w połowie drogi m-dzy naszymi miastami i grilla zrobić może? Zabierzemy Upiorka na swojej wpół roznegliżowanej SW ? !OKK
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zawsze pisałem i mówiłem iż jestem otwarty na wszelkie propozycje. Robercie jutro mam wyjazd i wracam z soboty na niedziele i od godz 10:00 możemy się spotkać na !scooter !OKK Tomek wpadaj do Bydzi u nas co? złomu się znajdzie
Bobas Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 No to niebawem się pewnie zjedziemy w połowie drogi i walniemy jakie? ognicho na rozgrzewkę !OKK !scooter
upiór Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zima zima zima pada pada ?niek , a ja jade w ?wiat sankami sanki dzwoni? dzwoneczkami dzyń dzyń dzyń dzyń dzyń !scooter !OKK .
michu Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2009 Michu pojeĽdzim w niedziele na !scooter !OKK ? Fundi ja zawsze chętnie , ale niedziela 10 to sie chyba nie uda . Nie wiem o której będe w domu .
krzys-68 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zima zima zima pada pada ?niek , a ja jade w ?wiat sankami sanki dzwoni? dzwoneczkami dzyń dzyń dzyń dzyń dzyń !scooter !OKK !piwko . weekendowa prognoza juz jest
michu Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2009 Upiorku taka zima to nie zima !scooter Bobas powiedz tylko kiedy ? Robsonek przecież wiesz , że nie potrzebujesz do nas zaproszenia
upiór Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Witam . Michu SW jeszcze nie gotowe a i pogoda !happybth . Normalnie też mi tęskno by po?migać . Ale cza taki że zima może jeszcze dać nam w ko?ć jak brzmi stare przysłowie . Idzie luty podkuj buty , oby nie . Szaman mało rozmowny w tej sprawie patrzy żeby Mu tylko !happybth , a w sprawie tej jako? poprawy nie widać !tut . Tak na marginesie wspominam moim chłopakom zimy jak wojsko dowoziło chleb mleko i inne potrzebne rzeczy to była zima . No i wtedy jak wspominał Ojciec nikt nie martwił się o opony zimowe , no ale to były całkiem inne czasy i ludzie !wchair . Ale warto nawi?zać że lato po takiej zimie było cudowne . Koledzy !happybth super pogoda i banan na ustach ech !wchair .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Klubowicze Opublikowano 30 Stycznia 2009 Chłopaki zima jest po to aby było zimno i był czas na przegl?dy i naprawy sprzęta wiosna lato i jesień jest po to aby?my mogli na tych sprzętach po?migać i się odprężyć po zimie !happybth !happybth
Rekomendowane odpowiedzi