michu Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Siemanko Teraz ja.......... !jump pozwoliłem sobie otworzyć nowy temat i jedziem daliiiiiiiiiiiiii !w00t !YES Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 nie wyrywaj się mamy grudzień !jump Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 aaaaaa tam o dwa dni nie będziemy się licytować !w00t !jump Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 No no jak Tomek powiada a tam cicho być !jump . Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Trzeba narozrabiać jeszcze w tym starym roku !YES A jak przygotowania na Sylwka idziecie gdzie?? czy imprezki domowe? !w00t !jump Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Idziemy na imprezkę domow? !jump Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Imprezka domawa !jump !w00t !YES Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Idziemy na impreze domow? czyli na biał? sale . Te imprezy s? ostatnio na topie !w00t !jump !YES . Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Impreza na wybrzeżu w bardzo zacnym gronie !w00t !YES +Zielona A ja zaczynam luty 2009 !jump hihi Odnośnik do komentarza
Sympatycy spinka Opublikowano 29 Grudnia 2008 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Widzę że Panowie maj? ci?nienie na pisanie, bo ?migać nie można !jump Pozdrawiam z wawki !w00t Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Robię juz zapasy STAROGARDZKIEJ , bo nie chodzi o to zeby sie napić , ale zi?b niesamowity !w00t !YES !jump Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Pozdrawiam z wawki !w00t Kujawsko Pomorskie pozdrawia wawke !jump Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Widzę że Panowie maj? ci?nienie na pisanie, bo ?migać nie można !jump Pozdrawiam z wawki Spineczko duża buĽka !w00t !YES Tomciu ok - Luty 2009 jest twój Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jeszcze do Nowego Roku dwa dni a Was pokręciło już temat !jump !w00t „Styczeń 2009” Za kilka miesięcy to w połowie miesi?ca będzie otwierany następny. Jeżeli zależy Wam na nabijaniu licznika postów to w temacie „Grudzień 2008”jest jeszcze miejsce. Może jaki? Administrator zablokuje temat do 1 stycznia 2009r Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jeszcze do Nowego Roku dwa dni a Was pokręciło już temat !jump !w00t „Styczeń 2009”Za kilka miesięcy to w połowie miesi?ca będzie otwierany następny. Jeżeli zależy Wam na nabijaniu licznika postów to w temacie „Grudzień 2008”jest jeszcze miejsce. Może jaki? Administrator zablokuje temat do 1 stycznia 2009r hmmmmmmmm -dzięki , a tak było miło !YES Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 ciekawe kto w amoku styczniowym otworzy temat lutowy z dat? 1.01.2009 Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja też spędzę Sylwka na białej sali, ale za to w doborowym towarzystwie.... Nieważne gdzie ale ważne z kim Życze Wam udanej i samych również za moje zdrowie Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Grudnia 2008 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Impreza na wybrzeżu w bardzo zacnym gronie........ Hm, zacne grono powiadasz Ciekawe czy o tym samym gronie my?lisz co ja Odnośnik do komentarza
rob1969 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 My zaliczamy skromny wypad pod Poznań na agro w w?skim gronie przyjaciół. Życzę wam wszystkim szampańskiej zabawy i wszystkiego naj w Nowym Roku. No i Wasze Odnośnik do komentarza
pawko Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witam !! Widzę że w?tek opanowany przez ekipę z Kujawsko-pomorskiego Może przybędzie Wam nowy koleżka, bo wczoraj odtransportowałem mojego kochanego Silvera do nowego wła?ciciela. Rozładunek z busa nast?pił w godzinach wieczornych w Grudzi?dzu na ul. |niadeckich. Jak będzie ?migał po mie?cie - pozdrówcie go ode mnie Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witam Życzę Wam wszystkim udanej zabawy Sylwestrowej i szczę?liwego NOWEGO ROKU Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 ale jajca, następny SW w naszym regionie może nam przybędzie Tomas, dobrze obserwuj ulice Grudzi?dza. Ja na Sylwestra ?migam do pobliskiego Charzykowa. Zabawa zapowiada się przednia, bo id? z nami wszyscy znajomi. No a jak kto? powiedział towarzystwo najważniejsze Michu, poszedłe? szybciej niż SW z tym styczniem, ale grudzień za chwileczkę będzie za nami Zyczę wszystkim szampańskiej zabawy. Nie napić się za mocno, bo jaki pocz?tek taki też cały rok WASZE ZDROWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witam !!Widzę że w?tek opanowany przez ekipę z Kujawsko-pomorskiego Może przybędzie Wam nowy koleżka, bo wczoraj odtransportowałem mojego kochanego Silvera do nowego wła?ciciela. Rozładunek z busa nast?pił w godzinach wieczornych w Grudzi?dzu na ul. |niadeckich. Jak będzie ?migał po mie?cie - pozdrówcie go ode mnie Oj widzę, że kogo? zaraziłem z tego, co pisze Paweł na pewno go pozdrowię kupił ładn? maszynę Orzech ano powiadam zacne grono, bo i my tam będziemy życzę wszystkim udanej zabawy i dobrego sezonu 2009 Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 30 Grudnia 2008 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Siema ?rubowkręty Na imprezę Sylwestrow? ( rzecz oczywista bezalkoholow? , ew. jaki? szampan typu Picolo ) wybieram się do Włocławka , nawet nie wiem dokładnie gdzie , podobno jaka? szkoła tańca czy co? takiego - żonka załatwiała w ostatniej chwili. Mam nadzieję , że impreza będzie udana jak większo?ć tego typu w "ciemno". Zyczę Wam wszystkim wszelkiej pomy?lno?ci w nadchodz?cym roku , spełnienia marzeń i oby nikogo nie zabrakło w?ród naszej braci skuterowej - do zobaczenia w 2009 roku Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 30 Grudnia 2008 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja również doł?czam się do życzeń.Wszystkiego naj.najlepszego w nowym 2009 Roku dla wszystkich obecnych i obserwuj?cych forum.Siemik w pracy będzie pilnował aby nikomu nie stała się krzywda w noc Sylwestrow? a Siemikowa będzie się bawiła za nas obu.Pozdrawiam i udanej w miłym gronie zabawy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi