dr.big Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 O kurcze, to u mnie rano samochod pokazywal "jedynie" -7°C, ciekawe co bedzie dzisiaj w nocy ?
krzys-68 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 jakie? dziwne termometry s? u was rano o 8 było -21C
Klubowicze fundi600 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2009 jakie? dziwne termometry s? u was rano o 8 było -21C W Bydzi rano było -14 gdzie Ty mieszkasz bo chyba nie na pomorzu i nie na kujawach. Fakt pamiętam to była jaka? wioska z tramwajami hi hi Ka?ka spokojnie co? znajdziesz!
Tomekgdz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Z tego ,co ja widziałem to w Grudzi?dzu było zaledwie - 14 A to nie ja tylko s?siad Mróz tak że kulać berety Ka?ka, !scooter co szukasz
Mareczek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Co tam zima nie jest taka zła a ?nieg przydatny jest do prania futra. !scooter http://bigl.euweb.cz/obr/zima8.jpg
Klubowicze robson Opublikowano 5 Stycznia 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2009 Rozgl?dam sie rozgl?dam.... tylko nic.... nie ma co bym chciała rocznik 2004 i młodszy, kolor nie robi różnicy.. A tak poważnie jakby?cie co? słyszeli b?dĽ widzieli to dajcie znać bo mało tego w PL i smutno tak ... ze jeszcze nie stoi w garażu pod kołderk? Kasia nie wiesz do kogo się udać w sprawie T-MAXA ?Koledzy detektywi wprawdzie specjalizuj? się w SW , ale może Yamahę też Ci znajd? . Najlepszy jest w tym jeden Żyd z Grudzi?dza- tak o sobie mówił !scooter i z ceny wyj?ciowej potrafi zbić jeszcze sporo - prawda kolego Mrozik
Bobas Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 U mnie z rańca było -18 stopni. Żyd z Grudzi?dza co? znajdzie na pewno, a ceny urywa przy dobrych wiatrach nawet o jedno zero !scooter
Tomekgdz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ja wam dam Ż-d z Grudzi?dz !scooter jak już to handlowiec z 50-o letnim stażem popaprańcy
Relayed Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 No to umnie (charzykowy) 8:00 rano -22* a przy okazji Witam wszystkich i pozdrawiam.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2009 No i co się plujesz ukłon w stronę koleżanki i szukaj Tmaxa i niech kulaj? beret Bobas co ja widzę Chojnice się rozbudowały a tak płakałe? że nie masz z kim po?migać !scooter
Bobas Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 No to umnie (charzykowy) 8:00 rano -22* a przy okazji Witam wszystkich i pozdrawiam. To całkiem możliwe, że w Charzy nad jeziorem było tak paskudnie zimno. Tak, tak, Chojnice id? do przodu Na Allegro jest T-max 2004 rok dla Kasi !scooter Niech Żydzisko zadzwoni i zbije cenę albo kula beret
Mareczek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Na Allegro jest T-max 2004 rok dla Kasi Niech Żydzisko zadzwoni i zbije cenę albo kula beret Bobas czy czasami nie przeginasz, może nie pij więcej (Wstyd) Po takich tekstach to Tomek na pewno będzie pałał ogromna chęci? ?wiadczenia pomocy przy kupowaniu lub sprzedawaniu. !scooter
Kaśka Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Chłopaki allegro obcykane, obdzwonione nie ma nic godnego uwagi... ale dzieki za zainteresowanie byle do wiosny i na !scooter
upiór Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 To i ja witam . Ej płaske i inne tam . Nie nerwować mi kolegi bo szamani się za was wezm? . Tomek jestem z Tob? . Ka?ka napewno te pieronki co? Ci znajd? tylko spokojnie . Piszecie o mrozie ja jade o 5.20 . Rano w kowalewie było 21 poniżej zera . Wczoraj dnia 05 01 2009 Zaczełem składać panienke , koła i takie tam drobjazgi . Mam wolne bo zima to dla mnie wolne , mam wtedy mrozowe i mi się to podoba . Co prawda kasa nie ta sama ale za siedzenie w domu . Tak na marginesie napisze dlaczego w SW w tylnym kole powinien być wentyl 90 stopni , Bo prosty jak ma wjęcej jak dwa i pół centymetra to dotyka do wewnętrznej obudowy , no i teraz mam mały . ale my?lę że co? tam wymy?le . To narazie spadam palić w garażu i do pracy !scooter . .
krzys-68 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Chłopaki allegro obcykane, obdzwonione nie ma nic godnego uwagi...ale dzieki za zainteresowanie !piwko byle do wiosny i na !happybth !piwko !happybth !piwko takiego kupuj !happybth
krzys-68 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ja wam dam Ż-d z Grudzi?dz !pomidor jak już to handlowiec z 50-o letnim stażem popaprańcy !vampire to liczone razem ze stazem rodziców i dziadka?
upiór Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam. Nie nerwować mi Kolegi bo zacznę walić !pomidor . Co taka cisza , a zamarzły kompy . to tylko ja naginam w garażu . Nie spać tylko pracować maxi czekaj? !vampire .
Bobas Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Co taka cisza , a zamarzły kompy !tut . to tylko ja naginam w garażu . Nie spać tylko pracować maxi czekaj? . U mnie cisza Upiorku, bo roboty mam paskudnie dużo !pomidor Jak mam urlop ( przerwa ?wi?teczna ) to robota czeka na mnie i się nawarstwia. Nikt za mnie tego nie zrobi Dzi? nawet nie mogłem i?ć do garażu na widzenie z SW !vampire
Kaśka Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Chłopaki allegro obcykane, obdzwonione nie ma nic godnego uwagi...ale dzieki za zainteresowanie !tut byle do wiosny i na !pomidor !vampire takiego kupuj !tut To nie maxi skuter jak by? nie zauważył? A zabawek w domu mam dużo.. i tych motocyklowych też .... !tut
krzys-68 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 model nieistotny,ważniejsza jest "podstawka" !pomidor
upiór Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Co taka cisza , a zamarzły kompy . to tylko ja naginam w garażu . Nie spać tylko pracować maxi czekaj? . U mnie cisza Upiorku, bo roboty mam paskudnie dużo !tut Jak mam urlop ( przerwa ?wi?teczna ) to robota czeka na mnie i się nawarstwia. Nikt za mnie tego nie zrobi !piwko Dzi? nawet nie mogłem i?ć do garażu na widzenie z SW !piwko U mnie cisza Upiorku, bo roboty mam paskudnie dużo No to co Ty chłopie nie do pracy tylko do roboty , a Ania sama tak . Siedzi sama i my?li nad SW !piwko . Poszła by poczy?ciła maszyne , to odrazu zrobiło by się cieplej . Te kobitki to takie . A może ta zima tak działa na Nie . No starczy bo się nam Kasieńka obrazi , ale Ona to co innego !tut , szacun za koleg? Robsonem . Temu to normalnie komp od pisania się zapalił !tut . Jak pisz? koledzy , Robert do tablicy , pogniewał się czy co , wspominał ostatnio o kosmosie że wycieczka czy jako? tak . Odniosłem wrażenie że !pomidor , ?migać chce po kosmosie czy co? takiego . Pisał nawet na regionalnym że wprowadza modernizacje , zmiana czego? tam . Ma chłopina talent . SILVER WING , może poleci w kosmos , ale jaka? dziwna 400 setka . No to teraz da mi popalić !vampire . Brałem wzgl?d na kolor całkiem ładny jak po?wiata kosmosu !piwko . No to teraz mnie zabije . Spadam ale jaja !piwko .
michu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 Siemanko Nie załamujcie się ,mróz nie długo ust?pi i będziemy ?migać no i oczywiscie wiosenne spotkanie (jelonek) !piwko !piwko !piwko !piwko Ale czy my musimy czekać aż do marca? !piwko !piwko !piwko !piwko Nie to nie możliwe , bo już się za wami stęskniłem !piwko !piwko
Bobas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 No ja też nie będę ?ciemniał, że się za Wami stęskniłem. Aż się boję Fundiego i jego kłuj?cej brody jak się spotkamy Jeszcze trochę cierpliwo?ci i będzie ciepło
Klubowicze robson Opublikowano 7 Stycznia 2009 Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia 2009 Napisałem kilka minut temu posta , ale cos komp muli i mi go gdzie? wcięło !piwko Niedawno wróciłem z roboty PKS-em , mówię Wam - masakra , jadę dwa razy dłużej niż . Znowu jaka? deprecha zimowa się wkrada , jest na to tylko jedno lekarstwo - !!!!!! , ale po ?niegu raczej nie będę jezdził , szkoda sprzęta. Inne lekarstwa pomagaj? tylko na chwilę !piwko .Nic tylko praca - dom, i tak k.... do za......a , jak mawiał syn Adasia Miałczyńskiego w filmie "Nic ?miesznego". A bura suka nic nie odpuszcza !piwko A poza tym to nic nowego u mnie nie słychować , już się nie mogę doczekać temperatury chociaż lekko powyżej zera i w miarę sucho. 3-majcie się ciepło i do zobaczenia w lepszej rzeczywisto?ci !piwko !piwko P.S. Oj Upiorek doigrasz się !piwko , niech no tylko wpadnę do Kowalewa !piwko A poza tym - Wy to macie dobrze , kończycie robotę jak w budżetówce , a ja jak wracam to już nawet pisać mi się nie chce ... Żeby chociaż taki skuter jak w moim avatarze !piwko Ale co ja mogę - jestem uzależniony od !piwko tak jak od nikotyny !piwko
Sympatycy siemik Opublikowano 8 Stycznia 2009 Sympatycy Opublikowano 8 Stycznia 2009 Hi.HI.Hi.Nie zły numer.Cał? dobę nikt nie pisał.Pozdrawiam zatroskanych i chyba zamarzniętych. !piwko SPOKO zapowiadaj? odwilż,szkoda tylko że nie maj? pojęcia kiedy.
Rekomendowane odpowiedzi