Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kurcze, zapomniałem o czym? !sciana

W tym tygodniu nie dam rady się spotkać. Mam robotę. Przykro mi bardzo !scooter

Odłóżmy to proszę na przyszły tydzień.

Tomas, pojechaliby?my już na nowych oponkach :D

• Odpowiedzi 741
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• michu

121

• fundi600

107

• upiór

97

• Bobas

81

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czytać i pisać Panowie .

Można i w t? niedziele i za tydzień , no chyba że będzie mało maxi !scooter .

• Klubowicze
Opublikowano

Zgłaszamy gotowo?ć. Sławka i ja w niedzielę jeste?my zwarci i gotowi do wszelakich wypadów i spaleń wszystkich gałęzi co po drodze spotkamy Czekamy na odzew ze strony Roba i Ka?ki a potem zobaczymy jak to ugry?ć !scooter !sciana

Opublikowano
Koledzy a zastanawiali?cie się nad wyjazdem 25/10/2008r na msze do Stolicy.

http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=6564

Ja z Marysi? prawdo podobnie pojedziemy. Miło było by spotkać się z Wami. :D

Marku, ja niestety nie dam rady. !sciana

Mam pracę na weekend. !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Bobas 22 stopnie w niedziele a Ty musisz się pocić w łazience skończ j? wreszcie!!!!

Opublikowano

Fundi jak chłopina ma prace :D to Jego strata ;) .

A pogoda ma być że ho ho :D !sciana .

Babasku Ty normalnie możesz zacz?ć żałować :P , pogoda wiaterek !scooter koledzy , i nie tylko .

Opublikowano

Melduj? się Pałuki i Żnin!!! !sciana . Jak na razie żadnych przeszkód na niedzielny !scooter a pogoda faktyczniema być żed ho! ho! :D:D . Gdzie i kiedy start?

• Klubowicze
Opublikowano

Witajcie AA ;):D dzisiaj wróciłem ze szkolenia 2-dniowego ze stolicy , i dopiero teraz mogę co? napisać bo "gor?c" jaka? ostatnio panuje !sciana !scooter .w ten weekend nie dam rady niestety :D sobotę mam już zaplanowan? , a w niedzielę pracuję. może w następn? niedzielę , no chyba że co? się zmieni , to dam Wam znać.

Opublikowano

No to chłopaki mi na razie pasuje i w t? niedziele i w następn? ...ale w obie pod rz?d nie dam rady...

:D

Może jakie? szczegóły? ? ? Macie już jakiego? konkreta... muszę przede wszystkim znać godziny :D

Opublikowano
Witam .

Dla zainteresowanych , majka ?miga że chej zabrałem młodego na małe ?miganie zbiera się tak jak powinna  :D , tylko wiało  ;) .

Wyobrascie sobie zamieszanie , ?migam z małym na Golub Dobrzyń jedziemy dalej z Dobrzynia na Toruń , my?le nie mam co palić . Stajemy w małej wsi , wchodze do sklepiku a tam panika policja , chłopy piwo powylewali stres że niewiem , te kamizelki robi?  panike  :P . Piwo pili w sklepie a to jet zabronione  :( . Tak jak widać spał będe w kamizelce co bym był  gotowy na wypadek ?migania B)  :( .

Pozdrawiam całe grono  B)  :P .

Upiorku!

Ale? mnie rozbawił tym żółtym podkoszulkiem! :P))) My?lałem, że się posikam!!!

Żyję, żyję... jeszcze! Moja Majeczka też ?miga, że hej!

Sorki za dług? nieobecno?ć, tak wyszło... :P

Praca pracę pogania.

Tymczasem melduję się zwarty i gotowy!

Czy może mi kto? rozja?nić o co chodzi (gdzie dokładnie spotkanie?, bo kiedy z grubsza, to łapię). Sorry ale czytam posty od ostatniego i trochę się pogubiłem. Jest mały problem (w grafiku mam nockę z soboty na niedzielę) ale my?lę, że da się załatwić zamianę.

Ode mnie (Rudzki Most???) to tylko ok. 175 km, więc problemu większego być nie powinno. Może uda mi się skrzykn?ć ekipę z okolicy (Arkoss, Kasanietos, Maxmiki)

Pozdrawiam Wszystkich wielbicieli B):(:P ... i jeszcze raz przepraszam za nieobecno?ć.

Mam usprawiedliwienie od rodziców :D

Agnus

Opublikowano

Siemanko koledzy i koleżanki

U mnie w niedzielę przejażdżka odpada , wszyscy zainteresowani wiedz? z jakiego powodu :lol: !sciana !sciana

Pozdrowienia dla wszystkich ode mnie i Jolki :lol::lol:

Opublikowano

Witam .

No szanowni maxi , niech kto? poda chasło co do godziny i gdzie .

Pogoda ma dopisać , z szamanami temat opcykałem :lol::) !sciana , ale nie bylo lekko !sciana . Zatańczyłem taniec ognia :) .

• Klubowicze
Opublikowano

godzina my?le że 10:00 pytanie gdzie jedziemy na to ognisko moze gdzie? na pałuki ? :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

A może do nas, do Roztoki !sciana :lol:

• Klubowicze
Opublikowano

Czemu nie ale co tydzień do wawy?

Opublikowano

Witajcie , życzę wam udanego wypadu

:D !happybth !tut !tut

pogoda na pewno dopisze , przecież Upiorek wszystko załatwił z szamanami !TAZ !TAZ !TAZ

Opublikowano

!happybth

Moje opony s? tak łyse !tut że , ja się jutro przejadę :D ale w oku komina .

Opublikowano

Witam .

Fundi o koło 10.00 tam , gdzie w zatocce spotkalismy sie , jak ?migalismy do Izabeli .

Pogoda ma być prawie letnia !tut , !happybth .

Droga sliczna zero opadu wiaterek taki tyci tyci , no poprosu poezja normalnie szkoda żeby :D odpoczywał !tut .

Opublikowano

To jakie postanowienia? o której już wiemy ale gdzie jedziemy? i na jak długo....zatoczka ta koło Biskupinka?

• Klubowicze
Opublikowano

Zatoczka koło Biskupinka 10:00 Upiorku specjalnie dla Ciebie 10:00 My?le że ok 17 będziemy w domach gdzie jedziemy to się zobaczy jeszcze jutro :P

Opublikowano

Oj Fundi Ty to jeste? , wtedy to padało i pogoda była taka straszna no i jako? tak wyszło !happybth . A tak to co sie czepiasz Ty to jeste? :P kolega .

• Klubowicze
Opublikowano

wtedy to padało i pogoda była taka straszna no i jako? tak wyszło

a My czekali?my i my?lisz że w pełnym słońcu??

Ale fanie było i jest ok :P !happybth

Opublikowano

Teraz nie ma wykrętów z tytułu pogody :P Wszyscy chętni :P stawiaj? się o 10(hehe) przy Biskupinku!!! Zaczynamy od Pałuk, a dalej to się zobaczy....Oby było Nas najwięcej, przecież Upiór ;):D;)

Michu..może na plecaczka?

Bobas- łazienkę najlepiej robi sięw dłuuuuugie zimowe wieczory ;)

Ka?ka- czekamy !YES

Pozdrawiam.

Opublikowano

Teraz nie ma wykrętów z tytułu pogody :P Wszyscy chętni :P stawiaj? się o 10(hehe) przy Biskupinku!!! Zaczynamy od Pałuk, a dalej to się zobaczy....Oby było Nas najwięcej, przecież Upiór ;):D;)

Michu..może na plecaczka?

Bobas- łazienkę najlepiej robi sięw dłuuuuugie zimowe wieczory ;)

Ka?ka- czekamy !YES

Pozdrawiam.

Opublikowano

No szkoda, że nie mogę jechać z Wami.

Gdyby to była łazienka to bym się nie zastanawiał ani chwili.

Ta robota to niestety nie łazienka !YES

Mam nadzieję, że za tydzień też pogoda będzie wiosenna to nadrobimy wspólny wypad :rolleyes: