krzys-68 Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 cieplo ale wieje,zrobiłem !happybth traske DG-Chełmno-Swiecie-DG i czasami podmuchy wiatru sa mało przyjemne !happybth
upiór Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Witam . Dla zainteresowanych , majka ?miga że chej zabrałem młodego na małe ?miganie zbiera się tak jak powinna !happybth , tylko wiało !happybth . Wyobrascie sobie zamieszanie , ?migam z małym na Golub Dobrzyń jedziemy dalej z Dobrzynia na Toruń , my?le nie mam co palić . Stajemy w małej wsi , wchodze do sklepiku a tam panika policja , chłopy piwo powylewali stres że niewiem , te kamizelki robi? panike . Piwo pili w sklepie a to jet zabronione !YES . Tak jak widać spał będe w kamizelce co bym był gotowy na wypadek ?migania !happybth . Pozdrawiam całe grono !happybth !w00t .
krzys-68 Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 popoludniem wieje jeszcze bardziej niz z rana !happybth
Abach Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Upiór zdradĽ, co zrobiłe?, że majka zaczęła ?migać jak ta lala?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 5 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2008 jedyne co mógł zrobić to rozebrać wario i poskładać to tak jak powinno być Czysz nie Upiorku?
Bobas Opublikowano 5 Października 2008 Autor Opublikowano 5 Października 2008 Super, że Majka jest OK. Wiało dzi? faktycznie jak cholera, ale nie jezdziłem, bo z soboty na niedzielę byłem na imprezie. Tak na niej dałem w szyję, że do teraz nie czuję się na siłach na 2oo !happybth !happybth !happybth
michu Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Bobasku mówie ci ze klub AA nas nie ominie hi , hi !happybth !happybth !happybth
Klubowicze robson Opublikowano 5 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2008 Ja też byłem na imprezie , ale dzi? już jechałem !happybth do pracy !happybth co tam wiatr !happybth Pojechałem specjalnie inn? tras? , żeby sprawdzić który fotoradar zrobił mi fotkę z tyłu , ale okazało się że to tylko było przywidzenie !happybth ,troszku zmęczony byłem ...
Mareczek Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Bobasku mówie ci ze klub AA nas nie ominie hi , hi !happybth !happybth Tak koledzy Wy to macie dobrze w Kujawsko- Pomorskim, macie Kolegę !OK który może wam pomóc dostać się do klubu AA. W Pomorskim musimy leczyć się sami tym od czego się rozchorowali?my !piwko !happybth
Tomekgdz Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 !happybth Powiem tak to, co ja tam od czasu do czasu zjem !happybth to nie jest A…..zm tylko smakosz !piwko
Sympatycy spinka Opublikowano 6 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 6 Października 2008 W Pomorskim musimy leczyć się sami tym od czego się rozchorowali?my !piwko !happybth !OK Niektórzy to jeszcze się lecz? !happybth Ł?czę się w bólu. !happybth
krzys-68 Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 !happybth Powiem tak to, co ja tam od czasu do czasu zjem !happybth to nie jest A…..zm tylko smakosz !piwko najważniejsze jest wznoszenie toastów,wowczas to nie jest pijaństwo a spotkanie koneserów !happybth
michu Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 !scooter Niektórzy to jeszcze się lecz? !scooter Ja już tego leczenia bym nie wstrzymał - chociaż nie wiem ??!! !scooter !scooter Tomciu przecież to jest oczywiste że te twoje spożywane drobne ilo?ci ... nikomu by nie zaszkodziły !scooter !scooter Mareczku ale ty do nas daleko nie masz ,pogadam z naszym koleg? i nas wszystkich tam (AA) przyjm? HI, HI ,HI !scooter
upiór Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Witam. Kochani AA , anonimowi autostopowicze !scooter . Posprzedewać te skutery !TAZ Pomorzaki i Kujawjaki, tylko kto będzie Was wożił !TAZ . Ci od AA to my?l? !scooter , a to kierowce zabrać a to takie tam inne sposoby a ja !scooter . Marek Ty nad morze zajeć poodychać pospacerować i będzie spoko . Tomek powinien nad Wisłe zabrac rodzine i delikatnie !scooter tylko jedno !scooter . Ale co tam ,niech nam !scooter płynie od gór do morza i tak niech będzie !scooter .
Bobas Opublikowano 6 Października 2008 Autor Opublikowano 6 Października 2008 Mówi?, że ci co lubi? łykn?ć !scooter to dobre chłopaki s? !scooter I dobrze skuterami powoż? !scooter Niech tak zostanie. PS Kiedy co? w szyję wlejemy? !scooter
michu Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Bobasku ileż to roboty ? Przyjeżdżasz i się bawimy !OKK !piwko
Klubowicze fundi600 Opublikowano 7 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2008 No to dziewczyny i chłopaki oczekuje propozycji !OKK
upiór Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Witam . Kochani ja tak my?le że ten temat !piwko , można zostawić na zime . A tak całkiem na spokojnie to na niedziele pogoda ma sie zrobić , może jakie? ognisko z własnymi kiełbaskami . Bo kto powiedział że ognisko ma być jak zapada zmrok . Warto jeszcze pomy?leć jak mamy tak? pogode , bo jak przybędzie ta ZIMA to maszyny maj? wolne i id? spać !OKK . Może jakie? propozycje . Fundi , Michu my?lę o Was , bo Wy to tak jako? w srotku , co by każdy ?mignoł kawałek , albo gdzie? poza Bydzi? , może Rob zna dogodny placyk co by nikomu nie wadzić a ognisko było widać z Kowalewa !piwko . Pozdrawiam , czas leci my?leć maxi co dalej .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 7 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2008 deklarujcie się a co? wymy?limy na bank !piwko !piwko !OKK
upiór Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Fundi ja osobi?cie my?le że godzine spotkania można ustalic pod koniec tygodnia wiadomo że każdemu nie będzie pasić . godzine i ilo?ć maxi zobaczymy w pi?tek albo w sobote bo pogoda może zrobić nam takie be !piwko . Szamani powiadali że będzie ok . Niech zatańcz? taniec ognia !OKK !piwko .
Mareczek Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Koledzy a zastanawiali?cie się nad wyjazdem 25/10/2008r na msze do Stolicy. http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=6564 Ja z Marysi? prawdo podobnie pojedziemy. Miło było by spotkać się z Wami. !piwko
Bobas Opublikowano 8 Października 2008 Autor Opublikowano 8 Października 2008 To może tak ogniseczko w Rudzkim Mo?cie. Jest tam przecież fajne miejsce, a przy okazji nikt nie ma daleko. !piwko Gdyby byli chętni to dajcie proszę znać. Pogadam z wła?cicielem o?rodka.
michu Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Bobasku to jest fajna propozycja Rudzki jest Ok Mareczku ja 25, na pewno nie pojadę
upiór Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Witam . Bobasku Bydzie podałem żeby? po?migał troche . Do Ruckiego od Ciebie to kawałek , a do Bydzi to kawałek dalej !sciana . Ale kto to wie . W koło Bydzi to może Kasia i Rob znależli by czs . A nasz kolega Tomek może ?mignie do Bydzi . Robert z tego co wiem to niedziele ma wolne , ale pewny nie jestem . To narazie tyle pogody życze !scooter .
Tomekgdz Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Panowie ja powiem tak !sciana jestem gotowy, ale pijemy !scooter czy tylko ognisko
Rekomendowane odpowiedzi