upiór Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Witam . Montowałem oparcie do majki . Kombinowałem aby dopasowac do kanapy . Narobiłem się jak cho...a , i co !TAZ !TAZ . Michu z tego co napisałes to tak mi się wydaje że !OKK . Popieram a nawet jestem za , tak jak prorokuje Tomek !OKK .
Bobas Opublikowano 24 Września 2008 Autor Opublikowano 24 Września 2008 No to w sumie niepotrzebnie Upiorku inwestujesz w Majkę A oparcie udało się w końcu zamontować? Może też za rok wskoczysz na SW? !OKK !TAZ Jeszcze trzeba Fundiego i Robsona namówić !OKK Ale byłyby jajca, co??? Tomas, napisałem wczoraj do kolesia od opon prosz?c o zdjęcia bieżnika. Nie ma na razie odpowiedzi !OKK Kij mu w oko!!! Łysa opona i spadaj?ce mokre li?cie to niezła dawka adrenaliny !TAZ
Klubowicze robson Opublikowano 24 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2008 Bobas - nie kupuj opon używek nigdy , bo chyba o takich piszesz.Lepiej zainwestować w nówki nie?migane , wiem co? o tym. Założysz nówki będziesz miał spokój na dłuższy czas.Wiem , że nie s? tanie, ale kupuj?c używki to tylko pozorna oszczędno?ć .Co do zmiany na SW to powiem , że zawsze mi się podobał i jak ostatnio jechałem na sprzęcie Tomasa to co? tam we mnie mówiło - to jest dopiero silnik , ale mam na razie moj? YP i jestem z niej bardzo zadowolony , choć niewykluczone , że kiedy? powrócę do Hondy !TAZ Miałem nie tak dawno Hondę Foresight i pozostał mi jaki? sentyment do tej marki !TAZ
Kaśka Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 !OK Jakby był kto? zainteresowny zakończeniem w Bydzi i charytatywn? akcj? oddawania krwi to podaję linka http://www.scooterspeedteam.yoyo.pl/news.php pozdrawiam !OKK
Bobas Opublikowano 25 Września 2008 Autor Opublikowano 25 Września 2008 Robsonku, nigdy w życiu nie kupię używanych opon. Zdjęcia bieżnika byly od nowej oponki, a łysina, o której pisalem to moja obecna guma !OK Może co? licho napisalem Kupuję nówki nierdzewki !OKK
Tomekgdz Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Michu, co jest czekamy na odpowiedz !OKK czy Jolka wybija ci z głowy SW. Dałe? nam do my?lenia !OK
Klubowicze robson Opublikowano 25 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2008 Bobas napisał(a): Robsonku,nigdy w życiu nie kupię używanych opon. Zdjęcia bieżnika byly od nowej oponki, a łysina, o której pisalem to moja obecna guma Może co? licho napisalem Kupuję nówki nierdzewki !OKK No i bardzo dobrze , chyba co? zle odczytałem Twojego posta !OK Napisz jakie opony chcesz kupić .
upiór Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Witam serdecznie grono maxi hm , całe grono . Bobasku oparcia niestety nie zamontowałem , ale co i dlaczego to opowiem jak się spotkamy , durna łepina ach . Kochani je?li chodzi o opone to niestety jest prawda nie ma jak nowa ja osobi?cie chciałem nabyć używan? ale dałem sobie spokuj i teraz wcale tego nie żałuje . Bobasku ja to narazie SW to mam ale w my?lach koledzy to może tak ale nigdy niemów nigdy . Bo kto to wie co ma los jeszcze da !OKK . W Toruniu pogoda dzisiaj byla bajeczna a ja mam urlop trala la . Od poniedziałku . Czeka na klamotki i składam Majke !OK .
Bobas Opublikowano 25 Września 2008 Autor Opublikowano 25 Września 2008 Robsonku, kupuję opony Metzeler. Maj? przystępn? cenę i s? po prostu nowe. Tomas czai się na Micheliny. Ja miałem Pilot Sport w Piaggio X9 jak waln?łem szlifa. Chyba stracilem do nich zaufanie- przyszła kolej na inn? markę !OKK
krzys-68 Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Micheliny mam i ja ale z mojej strony opinia jest pozytywna Moze wolniej jeżdże !OKK
Bobas Opublikowano 26 Września 2008 Autor Opublikowano 26 Września 2008 krzys-68 napisał(a): Micheliny mam i ja ale z mojej strony opinia jest pozytywnaMoze wolniej jeżdże Micheliny to na pewno dobra marka. Lubię trochę potestować. Jak Mezelery będ? słabe to je po prostu założę do wózka dziecięcego !OK A tak swoj? drog? to ten szlif nie był przez oponki 100 procentow? przyczyn? upadku był kierowca Piaggio X9 !OKK
upiór Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Witam . Kochani tak czytam i my?le ?migać to możemy nawet na oponach od . Tylko te drogi , wystarczy ?mign?ć z zatoczki w kierunek Gdańska i co . A opony napewno ważna to sprawa dla jazdy , i to na małych kółeczkach jakie ma maxi . A teraz spadam Alina woła na budyń mniam mniam . Acha kłamotki do Majki dotarły do Torunia , jak by pani Ania zadzwoniła godzine wcze?niej to towar byłby w domku . Robsonek planuje zajechać do Kowalewa to pomorze !OKK , i składamy !OKK .
krzys-68 Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 od 15 paĽdziernika ma ruszyc "A1" to jak kto? bedzie chciał "dobry asfalt" !OKK
michu Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Tomekgdz napisał(a): Michu, co jest czekamy na odpowiedz !OKK czy Jolka wybija ci z głowy SW. Dałe? nam do my?lenia Tomciu bardzo chętnie bym sie przesiadł na SW !OKK , no i Jolka też, ale na razie muszę się wstrzymać z bólami
Klubowicze robson Opublikowano 29 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2008 Tak trochę z innej beczki Dzi? spędziłem trochę czasu u kolegi Upiora w celu sprawdzenia mojej YP-ki , a mianowicie napędu , a to ze względu na posiadanie przez kolegę nowego klucza pneumatycznego i co sie z tym wi?że odkręcenie wariatora. Okazało się , że napęd w moim wygl?da jak nowy - rolki bez zarzutu , idealnie gładkie i pasek również bez ?ladu zużycia szeroko?ć 29mm , gdzie producent zaleca minimaln? szeroko?ć 27mm.Okładziny sprzęgła także w bardzo dobrym stanie. Skuter ma przejechane niewiele ponad 16tys. km i my?lę , że po?miga na tym jeszcze raz tyle. Pasek podobno zaleca się wymienić przy 20tys. km. Dziękuję przy okazji Upiorkowi za po?więcony czas i pomoc
Kaśka Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 NO TO CHŁOPAKI!!!! Z okazji Waszego ?więta samych szeroko?ci, wspaniałych wspomnień z podróży na 2oo, tyle samo wej?ć w zakręty co wyj?ć i pięknych "winkielków"
michu Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Ka?ka Dziękuję za życzenia Miło że pamiętała? !winkiss Pozdro
Tomekgdz Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Tomeczek bardzo dziękuje za tak miłe życzenia a jak by do tego co? !winkiss !YES iiiiii
Klubowicze fundi600 Opublikowano 30 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2008 Bardzo wielkie dzięki za pamięć !winkiss
Abach Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Nie wiem czy jeszcze jestem chłopak, czy już stary dziad !winkiss ale i tak Kasiu serdecznie dziękuję
upiór Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 To i ja napisze dwa słowa dzieki Kasiu , ale fajoska sprawa !winkiss .
Bobas Opublikowano 30 Września 2008 Autor Opublikowano 30 Września 2008 Dzięki Kasiunia za pamięć o swoich chłopakach !winkiss Obiecujemy, że wyj?ć będzie tyle samo co wej?ć
Klubowicze robson Opublikowano 30 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2008 Dziękuję również - jeste? Kasiu drug? kobiet? od której dostałem życzenia A w pracy dziewczyny stwierdziły , że życzenia składaj? tylko swoim chłopakom !YES
Rekomendowane odpowiedzi