Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Montowałem oparcie do majki . Kombinowałem aby dopasowac do kanapy .

Narobiłem się jak cho...a , i co !TAZ !TAZ .

Michu z tego co napisałes to tak mi się wydaje że !OKK .

Popieram a nawet jestem za , tak jak prorokuje Tomek !OKK .

• Odpowiedzi 741
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• michu

121

• fundi600

107

• upiór

97

• Bobas

81

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to w sumie niepotrzebnie Upiorku inwestujesz w Majkę :) A oparcie udało się w końcu zamontować?

Może też za rok wskoczysz na SW? !OKK :) !TAZ

Jeszcze trzeba Fundiego i Robsona namówić !OKK

Ale byłyby jajca, co???

Tomas, napisałem wczoraj do kolesia od opon prosz?c o zdjęcia bieżnika. Nie ma na razie odpowiedzi !OKK Kij mu w oko!!! Łysa opona i spadaj?ce mokre li?cie to niezła dawka adrenaliny !TAZ

• Klubowicze
Opublikowano

Bobas - nie kupuj opon używek nigdy , bo chyba o takich piszesz.Lepiej zainwestować w nówki nie?migane , wiem co? o tym. Założysz nówki będziesz miał spokój na dłuższy czas.Wiem , że nie s? tanie, ale kupuj?c używki to tylko pozorna oszczędno?ć .Co do zmiany na SW to powiem , że zawsze mi się podobał i jak ostatnio jechałem na sprzęcie Tomasa to co? tam we mnie mówiło - to jest dopiero silnik , ale mam na razie moj? YP i jestem z niej bardzo zadowolony , choć niewykluczone , że kiedy? powrócę do Hondy !TAZ

Miałem nie tak dawno Hondę Foresight i pozostał mi jaki? sentyment do tej marki !TAZ

Opublikowano

Robsonku,

nigdy w życiu nie kupię używanych opon. Zdjęcia bieżnika byly od nowej oponki, a łysina, o której pisalem to moja obecna guma !OK

Może co? licho napisalem :D

Kupuję nówki nierdzewki !OKK

Opublikowano

Michu, co jest czekamy na odpowiedz !OKK czy Jolka wybija ci z głowy SW. Dałe? nam do my?lenia !OK

• Klubowicze
Opublikowano
  Bobas napisał(a):
Robsonku,

nigdy w życiu nie kupię używanych opon. Zdjęcia bieżnika byly od nowej oponki, a łysina, o której pisalem to moja obecna guma :D

Może co? licho napisalem ;)

Kupuję nówki nierdzewki !OKK

No i bardzo dobrze , chyba co? zle odczytałem Twojego posta !OK Napisz jakie opony chcesz kupić .

Opublikowano

Witam serdecznie grono maxi hm , całe grono :D .

Bobasku oparcia niestety nie zamontowałem , ale co i dlaczego to opowiem jak się spotkamy , durna łepina ach ;) . Kochani je?li chodzi o opone to niestety jest prawda nie ma jak nowa ja osobi?cie chciałem nabyć używan? ale dałem sobie spokuj i teraz wcale tego nie żałuje .

Bobasku ja to narazie SW to mam ale w my?lach koledzy to może tak ale nigdy niemów nigdy . Bo kto to wie co ma los jeszcze da !OKK ;) .

W Toruniu pogoda dzisiaj byla bajeczna a ja mam urlop trala la ;) . Od poniedziałku .

Czeka na klamotki i składam Majke !OK ;) .

Opublikowano

Robsonku, kupuję opony Metzeler. Maj? przystępn? cenę i s? po prostu nowe.

Tomas czai się na Micheliny. Ja miałem Pilot Sport w Piaggio X9 jak waln?łem szlifa. Chyba stracilem do nich zaufanie- przyszła kolej na inn? markę !OKK

Opublikowano

Micheliny mam i ja ale z mojej strony opinia jest pozytywna

Moze wolniej jeżdże !OKK

Opublikowano
  krzys-68 napisał(a):
Micheliny mam i ja ale z mojej strony opinia jest pozytywna

Moze wolniej jeżdże :D

Micheliny to na pewno dobra marka.

Lubię trochę potestować. Jak Mezelery będ? słabe to je po prostu założę do wózka dziecięcego !OK

A tak swoj? drog? to ten szlif nie był przez oponki ;)

100 procentow? przyczyn? upadku był kierowca Piaggio X9 !OKK

Opublikowano

Witam .

Kochani tak czytam i my?le ?migać to możemy nawet na oponach od :) .

Tylko te drogi , wystarczy ?mign?ć z zatoczki w kierunek Gdańska i co :D .

A opony napewno ważna to sprawa dla jazdy , i to na małych kółeczkach jakie ma maxi . A teraz spadam Alina woła na budyń mniam mniam :P .

Acha kłamotki do Majki dotarły do Torunia , jak by pani Ania zadzwoniła godzine wcze?niej to towar byłby w domku ;) .

Robsonek planuje zajechać do Kowalewa to pomorze !OKK , i składamy !OKK .

Opublikowano

od 15 paĽdziernika ma ruszyc "A1" to jak kto? bedzie chciał "dobry asfalt" !OKK

Opublikowano
  Tomekgdz napisał(a):
Michu, co jest czekamy na odpowiedz !OKK czy Jolka wybija ci z głowy SW. Dałe? nam do my?lenia :)

Tomciu bardzo chętnie bym sie przesiadł na SW :) !OKK , no i Jolka też, ale na razie muszę się wstrzymać z bólami :)

Opublikowano

Policz remonty,czas i !wchair

• Klubowicze
Opublikowano

Tak trochę z innej beczki :D Dzi? spędziłem trochę czasu u kolegi Upiora w celu sprawdzenia mojej YP-ki , a mianowicie napędu , a to ze względu na posiadanie przez kolegę nowego klucza pneumatycznego i co sie z tym wi?że odkręcenie wariatora.

Okazało się , że napęd w moim :lol: wygl?da jak nowy - rolki bez zarzutu , idealnie gładkie i pasek również bez ?ladu zużycia szeroko?ć 29mm , gdzie producent zaleca minimaln? szeroko?ć 27mm.Okładziny sprzęgła także w bardzo dobrym stanie. Skuter ma przejechane niewiele ponad 16tys. km i my?lę , że po?miga na tym jeszcze raz tyle.

Pasek podobno zaleca się wymienić przy 20tys. km.

Dziękuję przy okazji Upiorkowi za po?więcony czas i pomoc :lol:

Opublikowano

NO TO CHŁOPAKI!!!! ;)

Z okazji Waszego ?więta samych szeroko?ci,

wspaniałych wspomnień z podróży na 2oo,

tyle samo wej?ć w zakręty co wyj?ć

i pięknych "winkielków" :D:D

Opublikowano

Ka?ka

Dziękuję za życzenia :D

Miło że pamiętała? !winkiss

Pozdro

Opublikowano

Tomeczek bardzo :D dziękuje za tak miłe życzenia a jak by do tego co? !winkiss :D !YES iiiiii ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Bardzo wielkie dzięki za pamięć !winkiss :D

Opublikowano

Nie wiem czy jeszcze jestem chłopak, czy już stary dziad !winkiss ale i tak Kasiu serdecznie dziękuję :D

Opublikowano

To i ja napisze dwa słowa dzieki Kasiu , ale fajoska sprawa !winkiss :rolleyes: .

Opublikowano

Dzięki Ka?ka!!! Twoje !winkiss

Opublikowano

Dzięki Kasiunia za pamięć o swoich chłopakach !winkiss

Obiecujemy, że wyj?ć będzie tyle samo co wej?ć :rolleyes:

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję również - jeste? Kasiu drug? kobiet? od której dostałem życzenia :rolleyes:

A w pracy dziewczyny stwierdziły , że życzenia składaj? tylko swoim chłopakom !YES