Mareczek Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Rozumiem, że już w ten weekend planujecie najazd Kamperów na kefirow? tratwę o ranyyy jak ona to wytrzyma Bawcie się dobrze i poprosze o zdjęcia Lekkie spóźnienie Warka:D !w00t
Sympatycy Kisiel Opublikowano 10 Lutego 2011 Sympatycy Opublikowano 10 Lutego 2011 Odświeżając temat...Żuko-kampery Śmichy, chichy ale ten integral z ostatnich zdjęć nie wygląda wiele gorzej jak niektóre starsze fabryczne integrale. Na przykład FFB na Mercedesie z 1980 roku - szpetota ....
czaro69 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam serdecznie wszystkich miłośników kamperów i przyczep. Wymyśliłem sobie, że kiedyś kupię przyczepkę kempingową. Zastanawiam się, czy są platformy do transportu skuterów do przyczep. Wiem, że kampery takie mają....ale co z przyczepami?? Może nie chce wozić SW, ale może jakąś 250-300
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Lutego 2011 Sympatycy Opublikowano 21 Lutego 2011 Jak załadujesz takiego kloca na tył przyczepy to dyszel, czy jak to się tam nazywa, będzie rwał w górę zad auta a to nie jest wskazane. Przyczepa musi być równomiernie obciążona
czaro69 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 to nie ma takiej alternatywy?? Może jest jakieś rozwiązanie, żeby mieć własny razem z przyczepą? taki model jest na rynku ale wolałbym platformę: Klik
dr.big Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Raczej niemozliwe, chociaz wyrzezbic mozna wszystko . Pierwsze pytanie, jaka waga skutera? PS. W przyczepie raczej niemozliwe, bagaznik na zdjeciu nie sluzy do przewozenia nawet lekkiej 50- ki ... Rozklad mas i dopuszczalna ladownosc na to nie pozwalaja...
Andi466 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Ja do swojego kamperka Mitsubishi euramobil robię przyczepkę na której bez problemu bedzie podróżować moja majka 250 Przyczepka będzie lekka więc nie będzie problemu z jej ciągnięciem, a ja kamperem nie jeżdżę na wyścigi.
czaro69 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Ja do swojego kamperka Mitsubishi euramobil robię przyczepkę na której bez problemu bedzie podróżować moja majka 250 Przyczepka będzie lekka więc nie będzie problemu z jej ciągnięciem, a ja kamperem nie jeżdżę na wyścigi. Miałem na myśli bardziej przyczepę i transport mniejszego !OK od SW.... Ale na Boga, nie 50 cm
czaro69 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Odświeżę trochę temat: Czy ktoś z Zacnego Grona wybiera się na Targi ExpoCarawaning w Katowicach??? Sorry, że jeden post pod drugim
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Administrator Opublikowano 12 Lutego 2012 Ot taka ciekawostka apropos... Patrząc na kierownicę to prawie maxi- skuter
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Administrator Opublikowano 4 Listopada 2012 Odgrzewamy kotleta Kamper na podwoziu Piaggio APE... czyli jakby nie było kampero- skuter http://suchen.mobile...ml?lang=de Osiągi pewnie powalają... A tutaj z zabudową Dethleffs
Klubowicze Doktorek Opublikowano 4 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2012 Mariusz faajne zdjęcia turystycznych skuterów, a po za tym pragnę pogratulować wspaniałej relacji z wyprawy do Rzymu, pozdrawiam Ciebie i Twoich bliskich życząc miłej i ciepłej jesieni Przemek
lanciomaniak Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Faktycznie skuteromaniactwo jest powiązane z camperomanią. Ja również marze o takich wakacjach...camperek i skuterek...wprost rewelacja, ale póki co wynajem campera to masakryczna kasa. Jak się wszystko do kupy to za ta sama kase mam dwa tygodnie samolotem w dalekich krajach..., a szkoda...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Administrator Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Jak połączyć kampera z tratwą [media=] [/media]
Igor Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Odgrzewam. Czy ktoś może korzystał z wypożyczalni przyczep kempingowych z Warszawy lub okolic i mógłby polecić ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Administrator Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Temat trochę ucichł a na Burgmanii zrodził się nowy trend - Pocket Camper Mania Znam takich co już tworzą zabudowy i takich co szukają 4oo by po konwersji zrobić z wersji cywilnej auto wyjazdowo noclegowe. W czasie jazdy Po wymontowaniu wstawiamy do garażu taki klocek Tutaj prezentacja jak wygląda obsługa takiej zabudowy
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Administrator Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Coś dla tych co preferują 2oo oraz kampery -> KLIK
Klubowicze Piootr Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2018 I to jest coś co mi się podoba. Na górze nawet spanie jest. Szkoda tylko, że takie zabawki używamy okazjonalnie, a kosztują krocie. Może to pomysł dla biznesu ? Gdyby można było wypożyczyć za przyzwoite pieniądze to dlaczego nie ?
Rekomendowane odpowiedzi