Gość Webik Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Piękny wyjazd piękny a nasza Silverka zrobiła psikusa ukłoniło sie terkotanie i już dzi? stoi grzecznie u doktora jutro będzie leczona prawdopodobni posypały rozklekotały sie zawory ale zobaczymy co jutro doktor powie Niestety ale dojechali?my tylko na 2 stronę mostu Grota Roweckiego i dupa terkotanie zrobiło sie niezbyt miły dla ucha !OKK
mak Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Joasia, Darek - czekamy na Wasze zdjęcia! !scooter
Gość Joa?ka Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Dzień Dobry! Cze?ć! I czołem! Przekazuje kilka fotek z pobytu w Lublinie. Orzeszku- Twoja łupinka przyprószona POLICJAAAAAAAAA Co tu się działo? POZDRAWIAM --- Joa?ka http://picasaweb.google.pl/ASIULEC.S !OKK !OKK !kisss !OKK !OKK !OKK
Gość Dragon Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Wszystkie zdjęcia zajefajne... A teraz mała zagadka dla tych którzy byli w Lublinie... Dlaczego Orzech tak posiwiał?????
Gość Joa?ka Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Wszystkie zdjęcia zajefajne...A teraz mała zagadka dla tych którzy byli w Lublinie... Dlaczego Orzech tak posiwiał????? Szanowni Panowie i Wy- Drogie Panie! Czemu Orzech tak posiwiał? --- oto jest pytanie. Szukajmy na nie wspólnie z sensem odpowiedzi !wchair Czy co? poważnego w jego sercu siedzi? A może męczy się Orzechowa dusza aż Mu czuprynę siwizna przyprósza. Zakola u mężczyzn to kochanek wina. Miło?ci dogłębnej efektem jest łysina !happybth A czym jest ten szron -któż to zgadnie. Chociaż nie powiem --- chłop wygl?da ładnie !happybth Tak dostojnie,dojrzale I ten zawijasek na czubku łupinki niczym pędzlem malowany !scooter Wam to co? przeszkadza - mnie zupełnie, wcale. Czy może Dragon retoryczne zadał pytanie !sciana I nie ż?da odpowiedzi od nikogo na nie. Lecz je?li wymaga by odpowiedz dano niech może zapyta osobę zainteresowan? I sam Orzech ma możliwo?ć się wypowiedzenia --- jakie s? przyczyny Orzecha siwienia !happybth POZDRAWIAM --- Joa?ka
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2008 No to jeżeli o mojej siwiĽnie już wiersze powstaj? to jest niĽle !scooter Dragon czy za rozwi?zanie zagadki s? przewidziane jakie? nagrody??
Mamuśka Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Dragon czy za rozwi?zanie zagadki s? przewidziane jakie? nagrody?? Tak, pukiel siwuchy Rozłupańca !scooter
Gość Dragon Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 No to jeżeli o mojej siwiĽnie już wiersze powstaj? to jest niĽle Dragon czy za rozwi?zanie zagadki s? przewidziane jakie? nagrody?? Tak... rozmawiałem już nawet o tym ze sponsorem...
mak Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Tak, pukiel siwuchy Rozłupańca Aniu - jaki pukiel?! toż on ma tak jak ja, góra 5mm szczecinka .
Gość Joa?ka Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 NA pocz?tek będzie można poczochrać Orzechowe kudełki A potem Nagroda Główna- Specjalna!!!!! NIESPODZIEWAJKA Zachęcam Wszystkich do przekazywania sugestii odno?nie siwizny w/w. Ale nie kto pierwszy ten lepszy tylko WYGRA ten ,kto poda argument nie do obalenia i otrzyma TYTUŁ BURGMANINOWEGO INTUICJANTA CZAJˇCEGO BAZĘ Zostanie OMNIBUSEM roku 2008,potem będ? wywiady, tłum fotoreporterów, ludzie zjad? się coby im też pomóc w rozwi?zaniu zagadek życiowych. Niech Koło się kręci, niech Magda całuje Pana , piszcie,czekamy. Do nagród doł?czona zostanie kiełbasa z niedzieli o wdzięcznej nazwie KAMELEONKA --- SZYBKOBIEŻNA zestaw porcelany, Cola Cola oraz sztućce ze stali nierdzewnej i cała moc gadżetów. Nie czekajcie - podaje numer 0 -700-000 itd tutaj czeka blond Sekretarka ,która zanotuje propozycje albo piszcie na maila. Pozdrawiam -- Joa?ka !OKK !OKK !V !V !V
Gość Dragon Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 No i...???? Jakie? sugestie????
mak Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ja stawiam na ganianie za Pilotem do Amsterdamu... !V
Gość Dragon Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ja stawiam na ganianie za Pilotem do Amsterdamu... !V ciepło... !V
mak Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 ciepło... !V Innych sugestii nie ?miem przedstawiać publicznie... !V !V
Mamuśka Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 !V to nie siwizna tylko łupież !V
Gość Dragon Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 ciepło... Innych sugestii nie ?miem przedstawiać publicznie... !OK Makówki dwie... ale to wła?nie o te sugestie chodzi... no... po bandzie... Mamu?ka... przygl?dn?łem się BARDZO dokładnie... wł?cznie z pomyzianiem... oj siwy, siwy rydz... tzn orzech...
Sympatycy orzech Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Posiwiałem bo Was poznałem, nie ma co się doszukiwać. Jak ganiałem za Pilotem to już byłem siwy Nie lubię Was, tak się z rozłupańca naigrywać przy wszystkich A Wy jeste?cie brzydcy, o i tyle Wam powiem, koniec tej zabawy. Przyczepmy się znów do Grze?ka żółtego T-maxa, będzie ?mieszniej
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2008 A Wy jeste?cie brzydcy, o i tyle Wam powiem, koniec tej zabawy. Przyczepmy się znów do Grze?ka żółtego T-maxa, będzie ?mieszniej Tu kolego podpadłe?. O moim żółtku już tyle było napisane dziwnych rzeczy, że Karolina specjalnie z Wrocka przyjechała, żeby obejrzec czy to prawda, co wypisywali?cie. Nawet w?chała, czy naprawdę ?mierdzi
Gość Joa?ka Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 A Wy jeste?cie brzydcy, o i tyle Wam powiem, koniec tej zabawy. Przyczepmy się znów do Grze?ka żółtego T-maxa, będzie ?mieszniej Tu kolego podpadłe?. O moim żółtku już tyle było napisane dziwnych rzeczy, że Karolina specjalnie z Wrocka przyjechała, żeby obejrzec czy to prawda, co wypisywali?cie. Nawet w?chała, czy naprawdę ?mierdzi !OK I może jeszcze sprawdzała to organoleptycznie? Polizała,pocmoktała Jakie dobre Pozdrawiam --- Joa?ka Orzech- gdzie s? kamizelki dla mnie i węża mojego się pytam Wiesz,że teraz na Dzielnicy maja mnie za Bandytę i jak nie będzie kamizelek to się opinia nie zmieni( jak byli?cie to u mnie kamizelki niet).A je?li odzieje się w tak? Żarówkę to przynajmniej społeczno?ć Dzielnicowa przyjmie mnie w swoje szeregi. A sier?ć na Łupince masz piękniast? Odpitolcie się od Orzeszkowej SKORUPY bo wam skopie te no....... Worlan- ten się ?mieje kto się ?mieje ostatni.Jeszcze zobacz? co WORLAN potrafi
Sympatycy orzech Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Orzech- gdzie s? kamizelki dla mnie i węża mojego się pytam Podaj mi adres, wróżka nie jestem a jak Was odwiedzali?my to nie zapisałem.
Gość Dragon Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Posiwiałem bo Was poznałem, nie ma co się doszukiwać. Jak ganiałem za Pilotem to już byłem siwy Srutututu majtki z drutu... !piwko Przyczepmy się znów do Grze?ka żółtego T-maxa, będzie ?mieszniej Widzisz Grze?... Mała podpowiedĽ do pytania: Przypomnijcie sobie ile par majtek miał na sobie Orzech? + kalesony itd... a jaki był tego powód???? !YES !YES !OK
Gość Atryda Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Kurcze super widziec takie fotki musze sie bardziej z wami zintegrować
Sympatycy orzech Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Mała podpowiedĽ do pytania:Przypomnijcie sobie ile par majtek miał na sobie Orzech? + kalesony itd... a jaki był tego powód???? Dragon ale to niestety tylko Ľle ?wiadczy o Pilocie
Gość Joa?ka Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Cicho wszędzie ,głucho wszędzie - dzi? w Lublinie BURGMANII nie będzie A w jakie wzory były te Orzecha majciory !YES W cwiety czy inne ?liczne serduszka !OK Dragon - Ty wredoto! czego się nie odezwiesz.Wstydzisz się takiej Baby OLAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁLLL Mnieeeeeeeeeeeeeeeeee ciepłym moczem parabolicznie przez plecy Czuj się zagrożony!Ani publiczno?ć,ani pół na pół, ani telefon do przyjaciela nie pomog? ! !guns POZDRAWIAM--- Joa?ka
Rekomendowane odpowiedzi