Klubowicze fundi600 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam Upiór wracaj szybko w poczet jeżdż?cych pogoda przednia my już wkręcamy kilometry pozdro odemnie i micha !TAZ !OKK !tut !scooter
Bobas Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Ale pogoda!!!!! Nalałem paliwa i jechałem przed siebie Ale wypas !!!!!
Mareczek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 W nawi?zaniu do rozmowy na naszym spotkaniu !OKK Informuje, że < Kamizelki zamówione> będ? gotowe do odbioru w czwartek. Do tego czasu proszę o nie zadawanie pytań w tym temacie.
michu Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Dziękuje Ci Mareczku w imieniu wszystkich zainteresowanych (kamizelki) . Pozdrowienia z Bydgoszczy
michu Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Upiór jak tam twój kręgosłup - możesz już jeĽdzić?
Mareczek Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Informuje, że < Kamizelki zamówione> będ? gotowe do odbioru w czwartek. Do tego czasu proszę o nie zadawanie pytań w tym temacie. Czwartek! Kamizelki odebrane. Proszę o podanie na < PM> adresów na które mógłbym wysłać. Kasę oddacie mi przy okazji na jakim? spotkaniu lub zlocie.
Rekomendowane odpowiedzi