Bobas Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Witam Was serdecznie, robi się już wiosna Wracaj?c do naszego spotkania w Rudzkim Mo?cie chcę zaproponować 5- 6 kwietnia ( z soboty na niedzielę ). Koszt samego noclegu to 25 zł od osoby. Domki s? 4 i 5 osobowe. Ognisko możemy zrobić we własnym zakresie. Tak jak już kiedy? pisałem mogę załatwić go?cia, który w nocy popilnuje nasze cacka To dodatkowe koszty, ale my?lę, że warto. |niadanko możemy zrobić też we własnym zakresie w domkach lub zjemy w restauracji na miejscu. Listę chętnych chcę zamkn?ć 25 marca. Pozdrawiam. Bobas
upiór Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Witam to ja jako nr 1 na listę . Bobasku wezme urlop . Dam znać kolegom mogę wjem że !w00t . To narazie .
Bobas Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Opublikowano 11 Marca 2008 Brawo za szybk? reakcję dla Kujawiaków
upiór Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Panowje , pogoda narazie mało ciekawa bylem, widziałem całosć położona fantastycznie . Domki maj? swoje pjecyki chyba na pr?d, bobas co? wspominał . Knajpka bardzo elegancka !OK , ale ponocy morze być nie wesoło . Robson wje oco chodzi i tak CI nie odpuszcze nasze objecane . Brakuje nam tylko troszeczke pogody . Ale jak to bywa szamani do pracy . Tomek fotograf .
Klubowicze robson Opublikowano 18 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2008 Witam wszystkich z pomorza i kujaw jak już pewnie wiecie , organizujemy weekendowe spotkanie 5-6 kwietnia w Rudzkim Mo?cie , taki spontan bez zobowi?zań Bobas z Upiorem byli na zwiadach w o?rodku - warunki całkiem przyzwoite. Zapraszam w imieniu kolegów i swoim wszystkich chętnych - zgłaszajcie się w miarę możliwo?ci , żeby Bobas wiedział ile miejsc orientacyjne ma zarezerwować . Pozdrawiam i zobaczenia
Mareczek Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 Bobas z Upiorem byli na zwiadach w o?rodku - warunki całkiem przyzwoite. Skoro sprawdzili?cie i jest wszystko O.K. to proszę o dopisanie mnie do listy „Wiosennego spotkania” w Rudzkim Mo?cie.
Abach Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 A jakie? atrakcyjne niewiasty zabieracie? Bez skojarzeń To pytanie techniczne
Klubowicze robson Opublikowano 18 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2008 A jakie? atrakcyjne niewiasty zabieracie? rolleyes.gif Bez skojarzeń wink.gif To pytanie techniczne wink.gif tongue.gif laugh.gif Ja będę solo , nie wiem jak koledzy !NOT niewiasty je?li maj? ochotę zapraszamy również , chyba że wolicie tylko męskie towarzystwo !YES
pidzam Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Mili koledzy! Mam pytanie,czy wyjazdu nie moznaby przelozyc na 12,13.04? Bardzo chetnie bym przyjechal ale termin wybitnie mi nie pasuje.I pogoda powinna byc lepsza Stawiam !YES za pozytywne rozpatzenie prosby. Pidzam.
Mareczek Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Stawiam za pozytywne rozpatzenie prosby. Piotr jeżeli stawiasz !w00t wszystkim to mógłbym wstawić się w Twojej sprawie !happybth
Bobas Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Opublikowano 19 Marca 2008 Panowie, niektórzy z naszych kolegów wzięli urlop na ten dzień i dlatego trudno byłoby przesun?ć spotkanko.
pidzam Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Trudno,ale zawsze warto sprobowac. Bigu jak sie spotkamy "rumserwis"bedzie napewno.
upiór Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Pidzamku , to morze ja dam Tobje trochę do my?lenia !w00t !piwko . Pgoda !happybth
Bobas Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Opublikowano 20 Marca 2008 Cze?ć Chłopaki, przed momentem gadałem z wła?cicielem o?rodka. Temat jest klepnięty. Jakby było chłodno to w domkach będ? grzejniki olejowe. W domkach jest też po?ciel. Przypominam, że na miejscu jest też sklepik spożywczy. Jestem pewien, że wiosna będzie już cał? par?. !scooter Pozdro. Bobas
Bobas Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Opublikowano 20 Marca 2008 No to wrzucam listę uczestników naszego spotkania w Rudzkim Mo?cie 5-6 kwietnia: 1. Upiór !happybth 2. Tomekgdz !scooter 3. Robson 4. Mareczek !scooter 5. Bobas !scooter 6. Lech plus Spinka jako plecaczek !scooter 7. Michu plus plecaczek !scooter 8. Fundi 600 plus plecaczek !scooter Razem będzie nas 11 osób. Fajosko !!! Ja w najgorszym wypadku przyjadę samochodem, bo do dzi? nie znalazłem mocnego na naprawę elektroniki w mojej X9- tce. Pozdrowionka dla wszystkich.
Mareczek Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Proszę o dopisanie do listy uczestników spotkania !scooter kolegi LECH-a !happybth
Klubowicze robson Opublikowano 20 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2008 Proszę o dopisanie do listy uczestników spotkania !scooter kolegi LECH-a !happybth Powoli nam się ekipa powiększa
Bobas Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Opublikowano 20 Marca 2008 Lech dopisany w powyższej li?cie. Fajnie, że robi się nas coraz więcej !happybth
Bobas Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Opublikowano 22 Marca 2008 Wszystkiego najlepszego z okazji |wi?t Wielkanocnych dla Kujaw i Pomorza przesyłaj? za?nieżone Chojnice !TAZ No to trzymajmy tylko kciuki za wiosenn? pogodę !YES Doł?czy do nas prawdopodobnie Michu z Bydgoszczy z koleg?. Chłopaki maj? przyjechać na dwóch maszynach plus plecaczki. Super !!!! Czekam tylko na ich wpis na naszym Forum. Modlę się o rychł? ?mierć zimy
michu Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Cze? Bobas prosze o dopisanie mnie i fundi 600 z plecaczkami !piwko
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2008 Michu ja umiem pisać ale dzeki za pamiec
Klubowicze robson Opublikowano 27 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2008 Witajcie Co do pogody - mam przekonanie granicz?ce z pewno?ci? , że będzie ok., podobno zima ma juz nie wrócić !piwko grono nam się powiększa , oby tak dalej. do zobaczenia w Rudzkim Mo?cie
Rekomendowane odpowiedzi