pidzam Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Cze?ć Abach.Tak z czystej ciekawo?ci,czemu niektórzy s? zapisani na czerwono !happybth SLD !happybth
W?ski Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Cze?ć Abach.Tak z czystej ciekawo?ci,czemu niektórzy s? zapisani na czerwono !scooter SLD !happybth I podpadziochy !happybth
Klubowicze robson Opublikowano 31 Maja 2008 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2008 Cze?ć Adam !happybth Moje plany w zwi?zku z Burgmani? uległy zmianie , a mianowicie na 100% przyjeżdżam w czwartek z Darem , Karolin? i Jordanem , oraz zostaję do niedzieli !happybth , mimo wcze?niejszej niepewno?ci co do czasu pobytu. Tak więc proszę o dopisanie mnie do studia 406 w pawilonie 4 , w miejsce Tomiego . P.S . Już nie będzie " na krzywy ryj " P.S. 2 - Bigu - nie stresuj się !scooter
Agnus Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 ... Wyobrażam sobie, że je?li w o?rodku nie znajdzie się miejscówka, to gdzie? w okolicy jest jaki? konkurencyjny o?rodek, gdzie przyjm? przybłędę. Wyobrażam sobie, że na zlocie miejsce dla mojej maszyny i dla mnie też się znajdzie. Najwyżej bez czapki, koszulki itp. Co prawda nic nie rezerwowałem i nie wpłacałem, ale należno?ci chętnie pokryję na miejscu i to drobnymi - nie będzie problemu z wydawaniem reszty :-) Jak się wyrobię z rejestrajc? dwókółki to mogę przyjechać, nie? Witam! Podobnie jak kolega kmodzele . Na forum zarejestrowałem się po deadline. Chcę przyjechać z "plecaczkiem" na zlot. Nocleg mam zapewniony u kumpla ok. 35 km od Sycowej Huty. Opłatę zlotow? x2 zapłacę na miejscu. Czy będ? jakie? problemy? Nie liczę na czapeczkę, koszulkę i identyfikator (ten akurat mogę wyrzeĽbić samodzielnie, mam swoje sposoby !happybth ). Czy zostanę potraktowany normalnie, czy jako intruz? Nie wiem, dlatego pytam. !happybth
BRODATY MIKE Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 No i lipa !scooter Z wyjazdu z mojej strony nici !happybth !happybth !happybth Musze wyjachac slozbowo do Czech !scooter Tym samym - niestety zwalniam moja rezerwacje... Jest mi niezmiernie przykro, ze nie spotkam sie z Wami, zwlasdzcza ze naprawde narobilem sobie apetytu na ten wyjazd!!! Przepraszam za zamieszanie i zycze wszystkim udanej zabawy! !happybth
Administrator Artix Opublikowano 3 Czerwca 2008 Administrator Opublikowano 3 Czerwca 2008 Musze wyjachac slozbowo do Czech !happybth Do czech to ja mam za darmo, mozesz pojechac innym razem !happybth
Daro Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Do zlotu pozostaly 3 dni !tut . Dla mnie zostało 2 Dni !YES !happybth !tut !tut
Abach Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Chcę przyjechać z "plecaczkiem" na zlot. Nocleg mam zapewniony u kumpla ok. 35 km od Sycowej Huty.Opłatę zlotow? x2 zapłacę na miejscu. Czy będ? jakie? problemy? Nie będzie !tut Z wyjazdu z mojej strony nici No to lipa Okazało się, że nie może przyjechać aż 9 osób !happybth Szkoda !tut Brodaty podaj tylko informację komu przekazać gadżety i kto ma wypić Twoje !YES Przy okazji, tradycyjnie zamieszałem w rezerwacjach REZERWACJE Do zobaczenia już za kilkadziesi?t godzin !tut Szeroko?ci, bajo
brzoza Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Po moje gadzety zgłosi się Patryk lub Roni . Pozdrawiam !YES
mak Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Czy kto? ma może współrzędne GPS o?rodka?
pilot Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Potwierdza przyjazd w czwartek około godz 21:00 w składzie ja Smoczyca, Kicia oraz Osioł. Do zobaczenia w Sycowej Hucie !scooter
mak Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 N 54 05'13.77"E 17 53’09.02" Dzięki! !piwko My wyjeżdżamy w czwartek, zahaczamy na noc o Bydgoszcz i rano jedziemy do Sycowej. Powinni?my być koło południa na miejscu! DO ZOBACZENIA!!! !scooter !OK
żelazny Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 A ja musze odwołać przyjazd i rezerwacje wiec jedne spanie sie zwalnia walna mi tylny zacisk od hamulca i lipa skuter bedzie gotowy dopiero na sobote po poludniu Abachu jak mozesz i nie sprawi Ci to klopotu przeslij mi koszulke choc taka bede mial pamiatke po tym zlocie, jak nie to dobrej zabawy i wypijcie za moje zdrowie !YES. Moj adres Warszawa ul.Markowska 6m11 o3-742 Darek Żelechowski
Krzyżówka Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Krzyżówki nie będzie. Niestety uczelnia i zaliczenia przeważyły co? takie życie. Bawcie sie dobrze !YES
Pollacca Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Maku leniuchu:) a mapy zwyklej to juz sie nie uzywa, co?!YES
pidzam Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 No niestety znam tekich ktorzy jadac do pracy wlaczaja GPS-a,a pracuja w firmie po 20 lat. !YES
Abach Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 A ja musze odwołać przyjazd i rezerwacje wiec jedne spanie sie zwalnia walna mi tylny zacisk od hamulca i lipa skuter bedzie gotowy dopiero na sobote po poludniu Abachu jak mozesz i nie sprawi Ci to klopotu przeslij mi koszulke choc taka bede mial pamiatke po tym zlocie, jak nie to dobrej zabawy i wypijcie za moje zdrowie . Moj adres Warszawa ul.Markowska 6m11 o3-742 Darek Żelechowski Następny !scooter Lista tych, którzy nie przyjad? powiększa się, mamy już 11 osób !OK Żałujcie, bo my będziemy bawić sie ?wietnie !scooter !YES żelazny z wysyłka będzie problem, pewnie słyszałe? w mediach... Twój pakiet z identyfikatorem i czapk? oddam komu? w Warszawy i odbierzesz w Młynie. Tylko podaj komu mam przekazać Twoje żetony na !scooter
brzoza Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Żal oj żal , ze asz ?ciska , ale ?ciska tez co? innego i z t?d brak mojej obecno?ci na Maxi Zlocie .Życzę wszystkim uczestnikom szczę?liwego dojazdu jak i powrotu !YES , wspaniałej aury i maksymalnej zabawy. .
-=Dee Jay=- Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Tylko podaj komu mam przekazać Twoje żetony na !YES ... mi .. mi .. ja chce, jaaa !!
Klubowicze fundi600 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2008 Potwierdzam nasz przyjazd z Michem. Będziemy niestety dopiero w sobotę rano. !sciana Do zobaczyska
Sympatycy zegar Opublikowano 4 Czerwca 2008 Sympatycy Opublikowano 4 Czerwca 2008 witam U mnie również nast?piła mała zmiana . Nawaliła opiekunka do dziecka i na zlot jestem zmuszony przyjechać z dzieckiem. Dlatego też będe jechał samochodem !sciana do organizatorów my?le że nie będzie problemu je?li zamiast we dwie osoby ( ja + żona) przyjedziemy w trójkę (syn 6 lat). pozdrawiam
Pleban Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2008 Dlatego też będe jechał samochodem !sciana OK tylko muszę powiedzieć wcze?niej, że z uwagi na ograniczon? ilo?ć miejsca na terenie o?rodka i rozn?c? ilo?ć samochodów, może nast?pić sytuacja że, czę?ć samochodów będzie zmuszona parkować na drodze piaskowej-le?nej przy płocie, lecz poza o?rodkiem.
Rekomendowane odpowiedzi